- 9 Aralık 2009
- 17.083
- 54.285
-
- Konu Sahibi Hodrimeydan
Bence kaçmazdı gibi benim ocağımın tek tarafı elektrikli onda bir şey yapmadığım halde her güm olmasa da temizlediğini halde elektrikli olan yer asla diğer üç göz gibi görünmüyor.Ya eski kiraci igrenc bir adamdi. Ben bu evden oyle pislikler temizledi ki kusarsiniz
Bir de ilk kendi apartmanim onun heyecani fln derken gozden kacirmis, normal diye düşünmüş olabilirim. Ama varsa da bu kadar kotu degildi herhalde.
Ozel temizleyiciler ve kaziyicilar var. Onlarla deneseniz?Kizlar ocagin zamanla boyle olmasi normal mi? Yanmis galiba? Ozel solisyonla temizliyorum çikmiyor. Ev sahibim depozitomu geri vermez diye korkuyorum.
Eki Görüntüle 3277931
Hayir ya ben 6 yildir kullaniyorum. Asla bu hale gelmedi. Bi kac ay once cekilmis bi fotom var hattaYapıyor.
Elektrikli ocak pişmanlıktır.
Tavanın kaplamasi yada yağ kalıntısı oraya geçmiş olabilir mi aklıma bu geldiAy inşallah en cok kullandifim yer oldugu dogru. Ama tavamin alti da kahverengi olmus?
Çalışmayla alakası yok ki.Hayir ya ben 6 yildir kullaniyorum. Asla bu hale gelmedi. Bi kac ay once cekilmis bi fotom var hatta
Sizin nasil boyle oldu, yemek kalintilari varken calistirmaya devam mi ettiniz?
Eki Görüntüle 3277978
Ama biraz soguyunca silince geciyor hemen?Çalışmayla alakası yok ki.
Bir şey döküldüğü an mecburen soğuyana kadar yanmaya devam ediyor.
markadan markaya mi degisiyor acaba?Yapıyor.
Elektrikli ocak pişmanlıktır.
Yukarıdaki mesajımı düzenledim.Ama biraz soguyunca silince geciyor hemen?
Bence temizligi diger ocaklardan cok daha kolay ya. Asiri pratik.
Süngerle ovalama cifleme seromonisine 3. senede geçmiştim.markadan markaya mi degisiyor acaba?
Ben de cidden olmadi çünkü.
Hem dikkatli davrandim sanirim fazla dokulme vs olmadi, hem de ozel kaziyici ile her yemekten sonra temizleyip yumusak nemli bir bezle de sildim. Sunger vs ile de temizlenmez mesela bu tip ocaklar. Bilemedim.
Valla sasirdim.Yukarıdaki mesajımı düzenledim.
Evlendiğim günden beri lanet ettiğim şeylerin başında gelir, ne pişirmesinden memnunum ne kendinden ne de temizliğinden bıktım usandım zaten.
Binada gaz hattı olsa 1 saniye düşünmem, kimseye de önermiyorum çevremdeki çoğu insana aldırmadım.
Yapılan yemekle de alakası var, her gün ağır yağlı, kızartmalı yemekler yapılan ocakla, 2-3 günde bir sebze yapılan ocak aynı olmaz.markadan markaya mi degisiyor acaba?
Ben de cidden olmadi çünkü.
Hem dikkatli davrandim sanirim fazla dokulme vs olmadi, hem de ozel kaziyici ile her yemekten sonra temizleyip yumusak nemli bir bezle de sildim. Sunger vs ile de temizlenmez mesela bu tip ocaklar. Bilemedim.
Sizinkinin markası ne?Valla sasirdim.
Ben de etrafimdaki butun tembellere oneriyorum, temizligi cok pratik diye. Pisirmesinden de gayet memnunum. Ben 6 ayi gecti kullaniyorum, pek bi degisiklik olmadi. Bu kadar ovdukten sonra umarim basina bisey gelmez canim ocagimin
evet oyle, hem de her kullanimdan sonra usenmeden gerekirse kaziyici vs uğraşmak gerek, yarina kalsa bile hemen yer ediniyor.Yapılan yemekle de alakası var, her gün ağır yağlı, kızartmalı yemekler yapılan ocakla, 2-3 günde bir sebze yapılan ocak aynı olmaz.
SiemensSizinkinin markası ne?
Umarım öyle memnun kalırsınız.Valla sasirdim.
Ben de etrafimdaki butun tembellere oneriyorum, temizligi cok pratik diye. Pisirmesinden de gayet memnunum. Ben 6 yili gecti kullaniyorum, pek bi degisiklik olmadi. Bu kadar ovdukten sonra umarim basina bisey gelmez canim ocagimin
Servis sacmalamis bence. Bozulacak diye kullanmayalim mi yani, cozum bu muUmarım öyle memnun kalırsınız.
Çiziği vs gerçekten dert değil, en son servisi çağırdığımda ateşleme sorunu için şeyi söyledi ‘hep aynı ocağı kullanmayın, tetiklemesi bozulur’.
E benim hareli yani büyüyebilen 2 gözdü, sürekli onları kullanırdım, dolayısıyla ilk onlar bozuldu.
Şuan küçük hallerine kaldım.
Tek bir yere yüklenmemek gerekiyormuş, bunu da anlamış olduk.
Kesinlikle.Yapılan yemekle de alakası var, her gün ağır yağlı, kızartmalı yemekler yapılan ocakla, 2-3 günde bir sebze yapılan ocak aynı olmaz.