- 5 Aralık 2022
- 1.110
- 2.446
-
- Konu Sahibi Hodrimeydan
Kapora değilKizlar ocagin zamanla boyle olmasi normal mi? Yanmis galiba? Ozel solisyonla temizliyorum çikmiyor. Ev sahibim kaporami geri vermez diye korkuyorum.
Eki Görüntüle 3277931
Tesekkurler. DuzelttimKapora değil
Depozito
Eyvah. Boyle miydi eve hirdigimde hatirlamiyorum. Ama bu kadar kotu degildi sanki. Nasil yanabilir ki? Ne yapmam lazim?Normal değil yanmış bu Ocak
Üzerinde kalıntı var mı tırnağınızla dokunduğunuzda ?Eyvah. Boyle miydi eve hirdigimde hatirlamiyorum. Ama bu kadar kotu degildi sanki. Nasil yanabilir ki? Ne yapmam lazim?
Yok. Psilik degil o. Daha yeni sildim.Üzerinde kalıntı var mı tırnağınızla dokunduğunuzda ?
Ay inşallah en cok kullandifim yer oldugu dogru. Ama tavamin alti da kahverengi olmus?Evet normal.
Benimki de böyle oldu, en çok kullandığınız ocakta renk atması oluyor.
Yapıyor.Ay inşallah en cok kullandifim yer oldugu dogru. Ama tavamin alti da kahverengi olmus?
Evet onunla siliyorum.Rossman türü marketlerde cam ocaklar için temizleyici var onunla silceksin kız
Icime biraz su serptiniz, tesekkurlerYapıyor.
Elektrikli ocak pişmanlıktır.
Üstten değil o renk değişimi, içinden sırı gidiyor rengi atıyor yani artık.Evet onunla siliyorum.
Ya eski kiraci igrenc bir adamdi. Ben bu evden oyle pislikler temizledi ki kusarsinizTitiz arkadaşımın böyle ocağı var hep parlıyor böyle her yemekten sonra siliyor çünkü.
Ama başka yerde hiç onun gibi temizini görmedim.
Bence bakımı temizliği zor böyle ocağın.
Hiç tercih etmedim onun için.
Ama bu baya kötü duruyor eve girdiğinizde böyle olsa fark etmemeniz imkansız diye düşünüyorum çok belli çünkü.