Ocağın böyle olması normal mı? Ev sahibim depozitoyu geri vermez diye korkuyorum.

Ya eski kiraci igrenc bir adamdi. Ben bu evden oyle pislikler temizledi ki kusarsiniz :kusmuk: :kusmuk: :kusmuk:

Bir de ilk kendi apartmanim onun heyecani fln derken gozden kacirmis, normal diye düşünmüş olabilirim. Ama varsa da bu kadar kotu degildi herhalde.
Bence kaçmazdı gibi benim ocağımın tek tarafı elektrikli onda bir şey yapmadığım halde her güm olmasa da temizlediğini halde elektrikli olan yer asla diğer üç göz gibi görünmüyor.
Ama bu eşyaların kullanım ömürleri var sonuçta.
Nir şey aldığımızda 3-5-7 yıl garanti veriyor beyaz eşya firmaları mesela.
Satıcılar öyle belirlemişken ev sahiplerinin 5 sene geçse de-mesela- aynı şekilde beklemeleri absürt olur.

Yapıyor.
Elektrikli ocak pişmanlıktır.
Hayir ya ben 6 yildir kullaniyorum. Asla bu hale gelmedi. Bi kac ay once cekilmis bi fotom var hatta

Sizin nasil boyle oldu, yemek kalintilari varken calistirmaya devam mi ettiniz?

ABC92CDE-9F3E-4322-BA64-797390205234.jpeg

Fotoda ocaklarin yanan kismi cok gorunmuyor, ama yarin foto cekip atabilirim. Bende oyle bir renk degisimi olmadi

Son düzenleme:
düzgün kullanilmamis, temizlememissiniz. 3 yıl oldu en son aldığım bu tip ocak, cizik bulamazsiniz.
Sizin olmayan bir esyayi bu hale getirmek hic guzel bir davranis degil. Depozitoyu siz istemeyin zaten geri.

Hayir ya ben 6 yildir kullaniyorum. Asla bu hale gelmedi. Bi kac ay once cekilmis bi fotom var hatta

Sizin nasil boyle oldu, yemek kalintilari varken calistirmaya devam mi ettiniz?

Eki Görüntüle 3277978
Çalışmayla alakası yok ki.
Bir şey döküldüğü an mecburen soğuyana kadar yanmaya devam ediyor.
Markadan markaya farklılık gösteriyor olabilir, hareli model benimki.
Mesela hareleri çoktan gitti, ateşlemesi bozuldu.

Yapıyor.
Elektrikli ocak pişmanlıktır.
markadan markaya mi degisiyor acaba?
Ben de cidden olmadi çünkü.
Hem dikkatli davrandim sanirim fazla dokulme vs olmadi, hem de ozel kaziyici ile her yemekten sonra temizleyip yumusak nemli bir bezle de sildim. Sunger vs ile de temizlenmez mesela bu tip ocaklar. Bilemedim.

Ama biraz soguyunca silince geciyor hemen?
Bence temizligi diger ocaklardan cok daha kolay ya. Asiri pratik.
Yukarıdaki mesajımı düzenledim.
Evlendiğim günden beri lanet ettiğim şeylerin başında gelir, ne pişirmesinden memnunum ne kendinden ne de temizliğinden bıktım usandım zaten.
Binada gaz hattı olsa 1 saniye düşünmem, kimseye de önermiyorum çevremdeki çoğu insana aldırmadım.

Benim ocağım doğalgazlı ama siyah camdan, taşındığımızda inanılmaz yağ kalıntısı vardı çok şey denedim tam olarak çıkmış değil yağlar. Ne önerirsiniz?

Hem dikkatli davrandim sanirim fazla dokulme vs olmadi, hem de ozel kaziyici ile her yemekten sonra temizleyip yumusak nemli bir bezle de sildim. Sunger vs ile de temizlenmez mesela bu tip ocaklar. Bilemedim.
Süngerle ovalama cifleme seromonisine 3. senede geçmiştim.
Kendi solüsyonları falan çıkarmadığı için aman çizilsin umrumda değil tavrıyla giriştim😂
Hatta emaye tencere yapıştı, camında küçük delinme bile mevcut.
At camdan aşağı kurtul diyor şeytan.
Geçen eşim arıyor yeni alıyorum şu modele bak dedi, sakın dedim ben bu evden taşınırken yanımda ocak falan götürmem, maksimum 2 sene daha çeker giderim deyip yeni bir elektrikli ocak aldırmadım😂

Yukarıdaki mesajımı düzenledim.
Evlendiğim günden beri lanet ettiğim şeylerin başında gelir, ne pişirmesinden memnunum ne kendinden ne de temizliğinden bıktım usandım zaten.
Binada gaz hattı olsa 1 saniye düşünmem, kimseye de önermiyorum çevremdeki çoğu insana aldırmadım.
Valla sasirdim.
Ben de etrafimdaki butun tembellere oneriyorum, temizligi cok pratik diye. Pisirmesinden de gayet memnunum. Ben 6 yili gecti kullaniyorum, pek bi degisiklik olmadi. Bu kadar ovdukten sonra umarim basina bisey gelmez canim ocagimin

Yapılan yemekle de alakası var, her gün ağır yağlı, kızartmalı yemekler yapılan ocakla, 2-3 günde bir sebze yapılan ocak aynı olmaz.

Valla sasirdim.
Ben de etrafimdaki butun tembellere oneriyorum, temizligi cok pratik diye. Pisirmesinden de gayet memnunum. Ben 6 ayi gecti kullaniyorum, pek bi degisiklik olmadi. Bu kadar ovdukten sonra umarim basina bisey gelmez canim ocagimin
Sizinkinin markası ne?

Yapılan yemekle de alakası var, her gün ağır yağlı, kızartmalı yemekler yapılan ocakla, 2-3 günde bir sebze yapılan ocak aynı olmaz.
evet oyle, hem de her kullanimdan sonra usenmeden gerekirse kaziyici vs uğraşmak gerek, yarina kalsa bile hemen yer ediniyor.

Valla sasirdim.
Ben de etrafimdaki butun tembellere oneriyorum, temizligi cok pratik diye. Pisirmesinden de gayet memnunum. Ben 6 yili gecti kullaniyorum, pek bi degisiklik olmadi. Bu kadar ovdukten sonra umarim basina bisey gelmez canim ocagimin
Umarım öyle memnun kalırsınız.
Çiziği vs gerçekten dert değil, en son servisi çağırdığımda ateşleme sorunu için şeyi söyledi ‘hep aynı ocağı kullanmayın, tetiklemesi bozulur’.
E benim hareli yani büyüyebilen 2 gözdü, sürekli onları kullanırdım, dolayısıyla ilk onlar bozuldu.
Şuan küçük hallerine kaldım.
Tek bir yere yüklenmemek gerekiyormuş, bunu da anlamış olduk.

Umarım öyle memnun kalırsınız.
Çiziği vs gerçekten dert değil, en son servisi çağırdığımda ateşleme sorunu için şeyi söyledi ‘hep aynı ocağı kullanmayın, tetiklemesi bozulur’.
E benim hareli yani büyüyebilen 2 gözdü, sürekli onları kullanırdım, dolayısıyla ilk onlar bozuldu.
Şuan küçük hallerine kaldım.
Tek bir yere yüklenmemek gerekiyormuş, bunu da anlamış olduk.
Servis sacmalamis bence. Bozulacak diye kullanmayalim mi yani, cozum bu mu
Ben genelde ayni anda 3 ocak calistirdigimdan hareli dahil hepsini ayni oranda kullaniyor gibiyim.
Ve hep seviye 7de kullaniyorum, kaynamaya baslayinca 4 5 ya da 6 da calistiriyorum. Henuz hic servis cagirmadim

Kesinlikle.
Ben otel mutfağı gibi çalışıyordum şu son 1 seneye kadar, artık tembelleştim yapmıyorum.
Çelik tencereler hariç kaç tencere takımımı mahvetti, alt tabanları gitti hep ocak yüzünden.
Korkmasam tüpte yemek yapacağım😂

X