ara ara tam kanama sayılamaz yani öyle çok adet gibi değil. peçeteye silince geliyordu. şimdi tekrar kahve lekeye döndük
valla canım silik cıktıgından şüphe ediyorsann eğer ben hangisi silik anlayamadım sagdakı mı soldakımı o kadar yanii
ikiside aynı kırmızılıkda barizzz cıkmıss
haklısın canım benimki kuruntu sizden duyunca biraz rahatladımçünkü 7 aydır hep tek çizgi şimdi iki çizgi kör oldum 2 saattir bakıyorum
Napıyııım hooop el orayakızz alemsin vallahaaa çok güdüm sanaa
artık bebişimin onlar deeevet bende öyle kociş senin bu ağrın hiç geçmeyecek mi diyor bıktırdım onuda hep ağrıyo ben napayım ama dimi
bu ay bende kuruntu yapmak istiyorum kör olmak sağır olmak olmazmııı???
neeeeeeeeeeeeeesen kan ver yarın hemen bir kanda baktır bakalım daha geciktirme
hahahahaha çok iyi yaaaa benim yiğenlerim var ikiz 2 yaşlarında yarım yarım konuşuyorlar onlar gibi de sende girişler kakandıııııNapıyııım hooop el oraya
artık bebişimin onlar deedettt
olmaz mı canım bal gibi olur inşallaaaahhhh
saat 4 oldu yetişemez diye dedim sinir olacağına yarın versin yani şahsen ben elli kere gitmiştim şimdiye kadarrrneeeeeeeeeeeeeeyarınmııı kooşş kızım hastaneye :18::18: ama yok koşma yavas yavas gıtt
hayırlı olsun topiğin benimde adetimin gecikmesinin 2.günü ve hiç bi ağrım yok aşırı derecede midem allak bullak düşük yaptım 2 ay önce aynı belirtiler duanıza ihtiyacım var
hoşgeldin arkadasım... bende 2 hafta oluıyo dusuk yapalıı... işallah allah bızlerede nasip eder tez zamndaa... dularımız hep sizlerle hepmız bır olupp kımseı unutmuyoruz rabbim nasipp etsin işallahh...hayırlı olsun topiğin benimde adetimin gecikmesinin 2.günü ve hiç bi ağrım yok aşırı derecede midem allak bullak düşük yaptım 2 ay önce aynı belirtiler duanıza ihtiyacım var
ben şimdi çıkıyorum sürpriz hazırlıklarına başlıcam kocişi şok etme zamanı
hoşgeldin arkadasım... bende 2 hafta oluıyo dusuk yapalıı... işallah allah bızlerede nasip eder tez zamndaa... dularımız hep sizlerle hepmız bır olupp kımseı unutmuyoruz rabbim nasipp etsin işallahh...
kıyamam yaa kan kaybında kalacan bi yerlerde dikkat et kendine
ben şimdi çıkıyorum sürpriz hazırlıklarına başlıcam kocişi şok etme zamanı
evet oyle ama kendı ıcıne kapanmaman lazım mucadele etmemız gerekk.. birbirimize destek olmamaız gerekk...Çok başka bişy oo acı veriyor insana ben 2 aydır açmadım formu hala üzülüyorum
canım okuyup canını sıkma boşver ben öyle yapıcam artık
bende öyle düşünüyorum ama eşim sabreder mi bilmiyorum ki ama ikna etmeye çalışcam onnuda canım
ahanda ilk ısırmalık tontiş geliyorrrrrrrr
Çok başka bişy oo acı veriyor insana ben 2 aydır açmadım formu hala üzülüyorum
Canım benimmm teşekkür ederimmm senin topiğin sana şans getirdi bende bir şansımı deneyeyim dedim
olabilir canım yaa değerlendir bence boş geçirme bu günü
Canımmm tebrik ediyorum seniii nasıl öğrendin evdemi test yaptın yoksa kandanmı öğrendin ayyy çok mutlu oldummm topiğimizin ilk hamişi sen oldun hadi bakalım arkası gelsinnnnn
hepimiz burdayız sende geeelBende diyorum topiğime kimse uğramıyo artık :44: meğersem herkesler burdaymışinsan banada söyler hepimiz burdayız sende gel diye