O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

$Fotoðraf0077.jpg $Fotoðraf0077.jpg oldu mu :KK53:

hilbar kesinlikle haklısın canım ne olacağı hiç belli olmuyor sonuçta bende söylemek istemiyorum dediğin gibi eşimi bi korkuturum kendide bildiğini unutur :KK1::KK1::KK1:amin korusun Rabbim sizede versin kızlar:nazar:
berkuncan bende inanırım kız nazara yok yok saklıcam ben keseyi görmeden söylemicem:44:
senin iyiliğin için soyluyorum sakın morelını bozma olurmuu canım benım bu arada aman deyıım hıc kımseyle munakasaya gırme hormonlaırın tavan yapmıs durumda ufacık seyı kendıne dert edersın farkında olmadan uzersın kendını sus kenara cekıl dert etme bebege okadar buyuk zararklii... cok dıkkatlı ol.. işallah sımsıkı tutunur sana yavrunu kucagına almakda nasip olurr dilerimm:nazar:
hadi ya sende mi yaşadın aynılarını kızzz:KK53:bebişim benimle olsunda belirtinin hepsine razıyım benn :KK1:
aynen :KK1: memişlerime dokunamıyodum resmen .. kocişimin eline bi şaplak vuruyodum:KK1:

vayyy baya baya cıkmısss çizgi Alllahımmmmmm bizede nasippp attt ya rabbbım o çizgiyi gormeyıi inşallahh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canımmm sağ salim kucagına almayı da nasip etsin rabbımmm inşallahhh

canım insan görünce inanamıyor bende hala inanamıyorum yaaa.Allah ım nasip etsin sizede inşallah dualarım sizinle:KK16:

senin iyiliğin için soyluyorum sakın morelını bozma olurmuu canım benım bu arada aman deyıım hıc kımseyle munakasaya gırme hormonlaırın tavan yapmıs durumda ufacık seyı kendıne dert edersın farkında olmadan uzersın kendını sus kenara cekıl dert etme bebege okadar buyuk zararklii... cok dıkkatlı ol.. işallah sımsıkı tutunur sana yavrunu kucagına almakda nasip olurr dilerimm:nazar:

aynen :KK1: memişlerime dokunamıyodum resmen .. kocişimin eline bi şaplak vuruyodum:KK1:

kızz alemsin vallahaaa çok güdüm sanaa :KK9::KK9::KK9::KK9:

evet bende öyle kociş senin bu ağrın hiç geçmeyecek mi diyor bıktırdım onuda hep ağrıyo ben napayım ama dimi :KK53::KK53::KK53:

X