- 20 Şubat 2007
- 2.699
- 291
- 38
insallah canim bebis vardir bu arada senin ilk bebekmi?
olursan ınsallah canım ılk olucak. allah mı soylettı dersın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah canim bebis vardir bu arada senin ilk bebekmi?
olursan ınsallah canım ılk olucak. allah mı soylettı dersın :)
insallahh oyle olsunn canim benim allahimmm aratmasin daha fazlaaaaaaa
boyle seeyleri sormyi pek sevmmmem ama neden bunca zamandir olmadi?amin canım. benım kadar bekletmesın rabbım sızı
boyle seeyleri sormyi pek sevmmmem ama neden bunca zamandir olmadi?
sor canım nolucak pko var canım basedemedik yıllardır bu meretle
Tüp bebek felan denedinizmii peki baya uzun zamandır uğraşıyorsunuz çünkü...
hayır canım olmadı aşılamada oljmadı . ben tedavılerden ılaclardan sıkıldıgım ıcın hıc bır adım öteye gecemedık. işteyim ondan kısa kısa yazıyorum yanlıs anlama sakın tatlım :)
Yok hayatım neden yanlış anlayayımmm tedavi olmadan çok daha zor olacak işin bunu farkındasınn değilmiii bence bir yerlerden başla daha fazla vakit kaybetme ama tabi sen daha iyi bilirsin allahhhımm inşallahhh bir an önce versinde hiç uğraşma sende bunlarlaa
canım zaten tup bı malıyet ıstyo bılıyosunkı yaza kadar beklıcez yazın allah kerım bakıcaz caresıne artık. ınsallah dedıgın gıbı olurda gerek kalmaz. hepımız ıcın
haklısın canım benim maliyeti baya yüksek işler ama umarım ihtiyacın kalmadan allahım verir inşallahhh olmassada denemek gerek benim fikrimce tabiii
Hepinize merhaba...1 haftadır yoktum özledim vallaaa burayı...
hosgeldın bıtanem. nasılsın .
gunaydın kızlar hayırlı haftalar dılerım.
benım bat 9 mart yazabılırmısınız.
gusel regl oldunmu yaaa tühhh çok umutlanmıştım ben senden bu ayyy vallahaaaaa
nedense bende umutlanmıstım ıncır havuca ve sogana baslıcamda bı arkadas 1. gunu basla demıstı ıncıre bugun 4. gun olur mukı
soğanı duydum ama havucu duymamıştım nasıl oluyormuş o