O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

Tüp bebek felan denedinizmii peki baya uzun zamandır uğraşıyorsunuz çünkü...

hayır canım olmadı aşılamada oljmadı . ben tedavılerden ılaclardan sıkıldıgım ıcın hıc bır adım öteye gecemedık. işteyim ondan kısa kısa yazıyorum yanlıs anlama sakın tatlım :) :KK19:

hayır canım olmadı aşılamada oljmadı . ben tedavılerden ılaclardan sıkıldıgım ıcın hıc bır adım öteye gecemedık. işteyim ondan kısa kısa yazıyorum yanlıs anlama sakın tatlım :) :KK19:

Yok hayatım neden yanlış anlayayımmm tedavi olmadan çok daha zor olacak işin bunu farkındasınn değilmiii bence bir yerlerden başla daha fazla vakit kaybetme ama tabi sen daha iyi bilirsin allahhhımm inşallahhh bir an önce versinde hiç uğraşma sende bunlarlaa:21::21::21:

Yok hayatım neden yanlış anlayayımmm tedavi olmadan çok daha zor olacak işin bunu farkındasınn değilmiii bence bir yerlerden başla daha fazla vakit kaybetme ama tabi sen daha iyi bilirsin allahhhımm inşallahhh bir an önce versinde hiç uğraşma sende bunlarlaa:21::21::21:

canım zaten tup bı malıyet ıstyo bılıyosunkı yaza kadar beklıcez yazın allah kerım bakıcaz caresıne artık. ınsallah dedıgın gıbı olurda gerek kalmaz. hepımız ıcın

canım zaten tup bı malıyet ıstyo bılıyosunkı yaza kadar beklıcez yazın allah kerım bakıcaz caresıne artık. ınsallah dedıgın gıbı olurda gerek kalmaz. hepımız ıcın

haklısın canım benim maliyeti baya yüksek işler ama umarım ihtiyacın kalmadan allahım verir inşallahhh olmassada denemek gerek benim fikrimce tabiii

gunaydın kızlar hayırlı haftalar dılerım.
benım bat 9 mart yazabılırmısınız.

Hepinize merhaba...1 haftadır yoktum özledim vallaaa burayı...

ne güzel bir topik okudum okudum bütün sayfaları en sona geldim yazmadan edemedim..Rabbim bütün umutlarımızı boşa çıkarmasın inş..benimde bat ım 10 şubattı. bugün itibariyle hala bekliyorum gelen giden yok. az öncesağ kasığıma sanci girip çıktı akşamları da sürekli uyuyorum. ama kendimi şartlandırmıyorum çünkü üzülmek istemiyorum..ama biran evvel içimde bir melek varsa kendini göstersin. çünkü adet olmadınmı die bir umutla soran kocama güzel haberi vermeyi herşeyden çok istiyorum..Allahım dualarımızı kabul et......:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

X