O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

slmlarrr kızlarr herkes nasıl baaklım..işler bittii "bilmiyorum" kadınlar kulübünee daldıı.. nezaman k,im çıkarırsaaa artıkk:KK53::KK53:

Herkese merhabaaaaa gündüz çok fazla giremiyorum geçicide olsa müdür oldumm :KK1: ders için gittiğim kursun müdürü bu hafta tatil için ayrıldı yerine vekil oldum bende onun için giremiyorum pek :KK1: sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:

Herkese merhabaaaaa gündüz çok fazla giremiyorum geçicide olsa müdür oldumm :KK1: ders için gittiğim kursun müdürü bu hafta tatil için ayrıldı yerine vekil oldum bende onun için giremiyorum pek :KK1: sizler neler yapıyorsunuz bakalımmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:

bende diyorum bu kız nerelerde müdüre olmuş :nazar:

berkuncancım çok tebrik ediyorum seni canım :KK9:bende bugün yani 29unda başka bir doktora gidicem ve hep onunla devam edicem.çünkü bebişimi ultrasonda görmedim ya içim hiç rahat değil inşallah hayırlı haberler veririm size kızlar dua edin:KK54::KK54::KK54::KK54:

günaydınnnn canlarr nasılsınız ne var yokk berkunumuz geçici müdüre olmuşş tebrikler canımm inşallah gerçeği nasip olsunnn :KK34::KK34:

berkuncancım çok tebrik ediyorum seni canım :KK9:bende bugün yani 29unda başka bir doktora gidicem ve hep onunla devam edicem.çünkü bebişimi ultrasonda görmedim ya içim hiç rahat değil inşallah hayırlı haberler veririm size kızlar dua edin:KK54::KK54::KK54::KK54:
ayyy hadi inşallahh hayırlı haberlerle gel aramıza inşallahhhh merakta bırakma biziiii:KK16::KK16:
günaydınnnn canlarr nasılsınız ne var yokk berkunumuz geçici müdüre olmuşş tebrikler canımm inşallah gerçeği nasip olsunnn :KK34::KK34:

ayyy canım benim inşillihhh benim müdürlükte falan gözüm yok benim bir devlete atamam olsun razıyım bennn:KK16::KK16::KK16:

bu arada kursun klavyesi f klavye bir yazıyı yazmak on dakika sürüyor :KK52::KK52:
Bu hafta itibariyle akıntım başladı ama ovuluasyon testi hala negatifff ama biz çalışıyoruz genede bebişimş çok istiyorum gelsin bu ay artıkınnn:KK16::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Çok şükür ben evime geldim ama buralarda kimseler kalmamış ara tatildenmi acabaaaa kızlarrr nerdesinizzzz??????????

senin bat yarınmışşş şimdi farkettim eee varmı herhangi bir kıpırtı belirti falannn:KK34::KK34:

senin bat yarınmışşş şimdi farkettim eee varmı herhangi bir kıpırtı belirti falannn:KK34::KK34:

canım benim bgn kahverengi akıntım başladı yarında kırmızı kartı yerim ama bu ay pek bi üzüntü hissetmedim sanırım duygularımı yitirdim:KK43:
:KK9: yok yok öyle değil bu ay kendimi hazırlamıştım 3. gün doktora gideceğim diye 21. gün ki sonuçlar düşük çıkınca adeti bekliyordum zaten ilk defa bu ay bebiş beklemedim çalışmalarda da tembeldik epey yaşlandık valla iş işten iyice geçmeden bir bebeğimiz olsaydı iyi olacaktı :KK52:
benden haberler böyle canım yeni bat 1 Mart :emir_bebek:

Son düzenleme:
canım benim bgn kahverengi akıntım başladı yarında kırmızı kartı yerim ama bu ay pek bi üzüntü hissetmedim sanırım duygularımı yitirdim:KK43: :KK9: yok yok öyle değil bu ay kendimi hazırlamıştım 3. gün doktora gideceğim diye 21. gün ki sonuçlar düşük çıkınca adeti bekliyordum zaten ilk defa bu ay bebiş beklemedim çalışmalarda da tembeldik epey yaşlandık valla iş işten iyice geçmeden bir bebeğimiz olsaydı iyi olacaktı :KK52: benden haberler böyle canım yeni bat 1 Mart :emir_bebek:
canim benim sikma canini bir dahaki aya daha siki calisirsiniz insallah olurrr:KK16:

canım benim bgn kahverengi akıntım başladı yarında kırmızı kartı yerim ama bu ay pek bi üzüntü hissetmedim sanırım duygularımı yitirdim:KK43: :KK9: yok yok öyle değil bu ay kendimi hazırlamıştım 3. gün doktora gideceğim diye 21. gün ki sonuçlar düşük çıkınca adeti bekliyordum zaten ilk defa bu ay bebiş beklemedim çalışmalarda da tembeldik epey yaşlandık valla iş işten iyice geçmeden bir bebeğimiz olsaydı iyi olacaktı :KK52: benden haberler böyle canım yeni bat 1 Mart :emir_bebek:
canim benim sikma canini bir dahaki aya daha siki calisirsiniz insallah olurrr:KK16:

Herkese günaydınnn bol bebişli hayırlı bir gün olsun inşallahhhh beni eşekler tepti sabah sabah buralardayım :KK9::KK9::KK9:

günaydınn berkuncanım valla bende inanmayacaksın ama akşama çıkarken bilgisayarı kapatmıyorum bile sadece kilitiliyrum sabah masama oturur oturmaz hemen açıp ilk işi kk yı açıyorum :126::126::126::126:

Son düzenleme:
X