o kiz rüyamda, aklimda, her yerde...

Belki sizinle de mutlu değildir, dört dörtlük bir ilişki sürdürmüyordur. dolayısıyla giderse gidişini olgunlukla karşılamanız lazım. size gelişini nasıl olgunlukla karşılamışsanız. ha bu arada vicdan en hassas tartıdır ve bir tek o bize yalan söylemez, siz apaçık kendinizi suçluyorsunuz, dile benle alakası yok gibi şeyler dökülse de payınızı biliyorsunuz. Herkes susar vicdan konuşur.

Ortada bir ah var ve bu birgun senide bulacak...en sevmedigim kiz tipi zaten bitmisti iliskileri yahu bunla anca kendini kandirirsin birgun aci gerceklede boylece yuzlesirsin buraya konu acip akil almaya calisiyosun ama.unuttun birsey var oda bir bayan ve cani yanmis bir bayan...ben senden cok o kiza uzuldum nedense

Bide kızı neden takip etme isteği duydun içinde?o seni ilgilendirmiyor ki kızı kontrol etme isteği neden bilemedim:-(

Son düzenleme:
Üzülmeni istemem ama aynı şey benimde başıma geldi yani bir başkası için terk edilen kız benim nasıl hissedersin bilmiyorum ama benim erkek arkadaşımda şimdiki kız arkadaşına beni kötüleyerek başladı yeni ilişkisine kı yüz bulup daha 2 günlük çıkarken gelip benden hesap sordu sen bunu bunu yapmışsın diye o kadar safsınız ki ben 2 sene o insanla çıkmışım her anını paylaşmışım herşeyini bütün kıskançlıklarını bütün dertlerini çekmişim siz 2 günde gördüğünüz iki canım cicime hemen aldanıyorsunuz belki kız haklı ki gelelim haklı değilsede oğlanın ilişkideyken seni bulması ilişkiyi senin için bitirmesi senin hangi egonu tatmin etti Allahtan o kız dirayetli kızmış benim gibi sessiz kalmamış helal olsun ona hiçbirşey göründüğü gibide olmayabilir kız güçlü görünsede eminim ki çok acı çekiyordur hemde çk ben yaşıyorum biliyorum ben beddua etmiyorum ancak her gün her saniye dua ediyorum hak eden hakkettiğini yaşasın diye belkide kız hem ağlayıp hem bunları diliyordur sizin gibilere oh olsun başka erkek mi kalmadı egonuzu tatmin etmek uğuna başka kız arkadaşlarınızın canlarını yakmalarına göz yumuyorsunuz unutma mutluluk geçici ama oğlanın karakteri kalıcı yarın birgün senden de sıkılıp seninleykende mutsuz olup başkasına ayni yalanları söyleyecek kim bilir illa eski sevgilsiine dönmesi gerekmiyor belki heyecan seviyordur yenisini arıyordur.

22 yaşında bir kızı yazının başında çocuk sayıp sonlarına doğru rakip görmek nasıl bir his? Valla böyle elli kere "zaten ayrılcaklardı ben yapmadım" diye vurgulayınca burdan size üzülemedim ben. Bu tarz insanları samimiyetsiz ve kusura bakmayın sinsi buluyorum. Siz karmaya inanıp bunlara üzüleceğinize kendinizden korkun. Çünkü ilişkilerde 3. Kişi olmak sadece evli insanlar söz konusu olduğunda çirkin olmuyor, sizin durumunuzda aynı çirkinlikte. Ben olsam kendimden korkardım çünkü bir prensibim veya kendime dur deme noktam yok demektir o yaptığım.

ister ilahi adalet de ister karma de nasıl adlandırırsan adlandır ama kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz.
hani denir ya; üzdüğün kadar üzülürsün, kırdığın yerden kırılırsın.
şartlar ne yaşatır bilinmez ama sebep olmamak lazım.
bence.

boşuna paranoya yapıp, kafana takıp, olaylar kötü gidiyormuş herşey birbiriyle bağlantılıymış gibi düşünüyorsun. bir şey olduğu yok. sevgilini de sık boğaz etme bence dünyadan haberi yok, kız da ergen davranışlar içinde hala, onu takip etmeyi bırak istersen çok saçma bir davranış.

Belki de senle de mutsuz simdi. Belki de baska biri var. Belki eski esine dondu. Ya da eski esi baska biriyle oldugunu senden once ogrendi. O sekilde yazdi....

Etme dunyasi tabi ki. Ama burada kimse adama soylenmemis. Kadin zarf atmis adamda kabul etmis. Bana kalirsa bu adam doyumsuz. Yok kiskancmis yok yasi uzunmus. SIkmamissin bogmamissin hepsi hikaye

Oyle de olsa boyle de olsan bos. Erkek karakteri ne ise o

Uzgunum bu adam size de aynisini yasatacak. Cekin bakalim biraz mustahak buluyorum

Buyrunnnnnn Afiyet olsunnnn...

"Gecen senenin basinda sevgilimle tanistik ve beraber olmaya basladik. Sevgilim o zaman bir baskasi ile birlikteydi ama mutsuzdu. Bende ondan cok hoslaniyordum o da benden tabii o yuzden sevgilisinden ayrilip benimle beraber olmaya karar verdi.
son 1 haftadir bana biraz soguk davraniyor sevgilim. Aslinda cokta soguk denmez ama boyle biraz yorgun gibi. Bu davranislarina anlam veremedim, ve icime dert etmeye basladim."

işte sen tam bu noktada devreye girmişsin.
ve şu an sizde aynı noktaya gelmişsiniz.
yazdıklarına istinaden sevgilin sanki tekrar aynı döngüye girmiş gibi.

Hani zaten ayrılacaklarmış hani zaten mutsuzlarmış ya, şu an sizinle yaşadığı da tam olarak bu, yeni sevgilisine bunu söylüyordur zaten mutsuzduk hayatım sen üzülme bizi sen ayırmadın diye!! Etme bulma dünyası siz yaşattığınızı yaşıyorsunuz muhtemelen ama ortada bir eksik var o da sevgilinizinde yaşattığını yaşaması lazım ki edenler bulsun!

Bizde sizi burdan like yaparak onu gecelimde sizin vicdanınızi rahatlatalim mi ne dersiniz...???

Burda konu sahibinden pek yorum göremiyorum ama yine de geçmiş olsun demek istiyorum. Yani kızı resmen kabus haline sokmuşsun, sürekli onun sayfasına giriyorsun, ne yazmış bakıyorsun, sevgiline de güvenmiyorsun. Bu durumlar sende doğal olarak hastalık yaratmaya başlamış.
Bence bir ilişkinin kimin yüzünden neden bittiği önemli değil. Sevgilin adam gibi kızın karşısına dikilip "ilişkimiz iyi gitmiyordu biliyorsun, ben de başkasından etkilenmeye başladım. bu ilişkiyi bitirmek istiyorum" diye mertçe konuştuysa gerisinin önemi yok. En nefret edilesi tipler bence işi sürümcemede bırakıp, kendimden nefret ettireyim de o ayrılsın gibi saçma salak bir eğilimde olanlardır. En azından kız ayrılma sebebini biliyor. Tabi kolay birşey değil, kimseye vermesin Allah ama ben dürüstlükten yanayım açıkçası.
Olan olmuş, giden gitmiş canım benim. Eskiye takılıp boşuna hayatı kendine zindan etme. Olacağı varsa olur herşey, anı yaşa!!

Ben böyle bir ah almaya korkarım...
Konu sahibine ve onun gibi olan insanlara hep hayret etmişimdir bu yüzden.

şu sözü hatırlatmak istedim.
CANI YANAN SABRETSİN,CAN YAKANDA YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN...
bile bile lades demişsiniz peygamberimiz(SAV)Muhammed tek cümle ile özetlemiş

Seninle mutsuz o zaman sevgilin. Birak görüssün kizla, ne varki bunda? Sonucta mutlu degil ...Mutlu bir beraberlik bozmus olmamis ...
neden korkuyorsun? neden üzülüyorsun? Bu senin mantigin degil mi?

Yahu millet olarak ne kadar arabesk bir bakış açımız var hayata, ilişkilere. Biriyle karşılıklı olarak birbirinizden hoşlansanız ya da sevseniz, o da size kapıldığı için ilişkisini bitirdiğini belirtse, "olmağğğz ben kimseyi ayıramam" diye yollarınızı ayıracak mısınız? Ya da birine aşık olsanız mevcut ilişkinizi acıdığınız için devam mı ettirceksiniz? Cevabı evet olanlar bir psikiyatra gitsin derim, ilahi adalet düşüncesiyle de olsa istekleri bu kadar geri plana atmak, mutluluğun peşinden koşmamak doğaya çok aykırı.

Insanoğlu kimden hoşlanacağını kestiremiyor doğrudur ama kiminle görüşmeye devam edeceği tamamen kendi kontrolündedir. Birinden hoşlanırsın baktn ki sevgilisi var araya mesafe koyarsn. Bu ara adam da mutsuzsa ve bi gün ilişkisini noktalarsa görüşürsün. Adamın sevgilisi olduğunu öğrendiği an ilişkisinin kötü gittiği detayını da öğrenmiş olamaz. Bile bile görüştü ve ilerleyen görüşmelerde adam "zaten ilişkim de kötü gidiyo" laflarına başladı. Insan bu kadar kontrolsüz bi varlık değil bence, olmamalı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…