2 yıl sanaldan 2 yıl da aynı evde yaşadığı, yani toplam 4 yıllık ilişkisinin olduğu, aldattı beni diyen ama yine de o kızı unutamamış ona şarkılar yapmasına rağmen sevdiğim, iyileştirmeye çalıştığım erkek arkadaşımın benimle konuşurken aynı zamanda başka kızlara da ilgi gösterip gelecek vaat ettiğini güzel sözler söyleyip kendine bağladığını öğrendim. Eski sevgilisine ulaştım 2 yıl aynı evde yaşamadık 7-8 aya yakın yaşadık ve ben onu aldatmadım, o sadık değildi ilişki içindeyken dedi ve kızın güncelde ciddi bir ilişkisi var. Sinirle ona yazdı aldatmadım nasıl arkamdan böyle konuşursun insanları üzersin kandırıp kendine bağlarsın diye, cevabı "onlar benim için hiçbir şey sadece manitacılık oynayıp zaman geçirdim" olmuş. Aynı zamanda başka bir kızla daha konuştum 4 yıllık arkadaşıymış ama sanaldan, bir kere bile buluşmamışlar. O kıza da sürekli evlenmekten bahsetmiş, bana kurduğu cümleleri ona da kurmuş. Her şey ortaya çıkınca onunla kavga ettik ve konuşmayı kestik. Ve o eski sevgilisiyle tekrar takipleşmeye başlamışlar onca şeye rağmen o kıza gönderme yapmış ve kızın da bir ilişkisi varken bunu yapması tuhaf. Ama zoruma çok gidiyor böyle yapmasını kaldıramıyorum ve onu unutamıyorum çünkü ben ona sevgili olalım demedim bir şeylere zorlamadım. Bana dürüst ol yeter ben bir şekilde hayatında olacağım zaten dedim, benle ya da bensiz mutlu olmasını istedim. Bana ben şunu seviyorum bununla tekrar konuşmaya başladım dese ben yine hayatında kalırdım ama kendimi geride tutardım hislerimi de kontrol etmeye çalışırdım. Yine de hayatında kalmak istemiştim ne yapacağımı bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyorum sizin düşüncelerinizi de çok merak ettim