o kiz rüyamda, aklimda, her yerde...

"Zaten mutsuzlardı" kısmı sizin kendinizi avutmanızdan başka birşey değil, bunu içten içe sizde biliyor olmalısınız. Ben kesinlikle bu işin sonunda mutlu olacağınızı düşünmüyorum. O kızcağızın aldığı like'larla ilgisi yok ama mutlaka eden buluyor. Kimsenin ahı da kimse de kalmıyor. Biriyle birlikteyken mutlu olsun yada olmasın gözleri fildir fildir olan adamdan hayır gelmez. Mutlu olsun yada olmasın başkasına ait birseye göz diken kadına da çok hayir getirir diyemem ben. Bu hikâyenin esas kızı o kızcağız sizde mutsuz olmaya mahkum 2 kötü karakterisiniz bence. Bana kizmayin lütfen ama düşüncelerim bu şekilde, üzgünüm..

Erkeklere hiç güven olmaz birini bulunca hemen diğerini gözden çıkartıyorlar .Soğuk tavırlar da haftalaa yayılıyorsa terk edilme sinyalleri olabilir erkeklern tipik kaçış ve soğutuş hareketleri

sen seven adamı zorla ayırmamışsın ki. ilişkileri kötüye gidiyormuş adam seni sevmiş.
gördüğün rüya bilinç altın. kızın dedikleri çıkacak diye okadar çok korkup şuan sevgilinin uzaklığını kafaya okadar çok takmışsın ki rüyana girmiş. bence beyin olarak rahatla. sevgilini bunaltma. iş durumları iyi değildir, kafası dağınıktır. uyku sersemiyle kızmıştır. o kızın profiline de hiç girme beynini daha da fazla takma.
sen ilgilenecek farklı şeyler bul, beynin bi işle yoğunlaşsın kurma. sevgilin hala aynı davranırsa karşına al güzelce konuş, beraber güzel vakit geçirin

Bence bos yere kendinizi sucluyorsunuz.

Ben sevgilinizi hem tebrik ediyorum, hem de kiniyorum.

Kiniyorum cunku sevmedigi biriyle birlikteymis, daha iyisin bulursam kafasindaymis. Tebrik ediyorum cunku cogu erkek onun kadar cesur degil, karsinda duygu somurusu yapan aglayan bir kadin varken terk etmek kalbini dinleyip gercekten sevdigine gitmek zor.

Zaten sevmiyormus, muhtemelen ayrilmak icin somut bir bahanesi de yoktu ,size asik olunca da sebep edip ayrlmis iste. Ayrilmasi degil ama sevmedgi birinin duygulariyla oynamasi ahlaksizca tabi.

Gonul islerinde ah olmaz, ben buna inanirim.

Kaldi ki terk edilen taraf da icten ice sevilmedigini, asik olunmadigini biliyordur zaten. Kendimizi kandirmayalim, insanlar kalplerinde
bir yerde, kendilerine durust olduklari bir yerde mutlaka sevildiklerini/sevilmediklerini biliyorlar. Adamin ne sebeple o iliskide oldugu kendini ilgilendirir ama sen kendini sevmeyen adama yapistiysan, eninde sonunda o herifin de karsisina hoslanacagi birinin cikacagini bileceksin kardesim. Cikmasa bile herifin kalbi sende degilse yaninda olmasi neye yarar zaten.
Insan once kendine durust olacak. Sevmeyen adamla birlikteysen sonra neden gitti terk etti diye ah etmeye hakkin yok kardesim. Ask, sevgi zorlamayla olmuyor.

Kiz daha genc, 22 yasinda karsisina daha uygun biri cikinca unutur gecer.

Eski isyerimde bir herif, 3 yillik sevgilisi + nisanlisindan is yerinde tanisip asik oldugu kizla evlendi. Gayet de mutlular, ortada ah yok, gonul islerinde ah olmaz.

%100 katiliyorum, baskasina asik olursam ona giderim tabi, yazik bu herif de bana cok emek verdi diyip sevmedigim birinin yaninda duramam. Acimayla ask olmuyor.

kusura bakmayın ama ne bekliyordunuz ki? araları zaten kötüydü vs diye vicdanınızı rahatlatmışsınız araları sizin yüzünden bozulmuş olmasın? kafasını karıştıran siz olmayasınız? tamam adam da suçsuz demiyorum ama bugün ona yarın sana..
normalde kimseyi yadırgayan biri değilimdir ama aynısını yaşadım. erkek arkadaşınızın yaşını okuyuncaya kadar acaba ben miyim diye düşündüm hatta. başkasına ait olan bir şeye göz dikmek ayıptır herşeyi geçtim. sizin başınıza gelse aynısı? keşke küçükken kızamık aşısı yerine empati aşısı yapılsa insanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…