o kiz rüyamda, aklimda, her yerde...

Beni de aldatip gitti adam hic ahim neyim tutmadi gayet mutlu mesut bi de evlendi ustune. Yani herkes icin gecerli degil
yahu ah daha nasıl tutacak, kadın aldatmaya meyilli bir adamla evlenmiş işte, o da yaşı ilerlediğinde 20lik genç sekretere ah eder, endişelenme.o sekreter de tüpçüden sütçüye varana kadar takar ona boynuzu
bazı intikamların geç geleni makbuldür.

Ayrıldıktan sonra görüşseydiniz sorun yoktu ama hala birlikteyken'ama çocuk gibi,sevmiyorum,zaten ayrılacağım'diyen adamın,bosanmadan başka biriyle görüsen bir adamdan farkı yokki. Hep aynı klasik,sevmiyorum,ayrılacaktım zaten'masalları.
İçinizin rahatsız olması normal zira bilinçaltınızda etkilendiniz bu durumdan şu an rüyalarınıza giriyor.
Haksızda sayılmazsıniz,ona geri dönme yada yeni bir heyecan peşinde koşma potansiyeli fazlaca var sevgilinizde.
Hakkınızda hayırlısı.

Bu işlerde değişmeyen bir gerçek (aslinda yalan) var ki eski sevgiliyle mutsuzluk. Kiz mutlaka kötü erkek sütten çikmiş ak kaşik zaten ayrilmak üzereler.
Kizin ahi tutmuş olabilir. Hakkinizda hayirlisi.
bide eşiyle mutsuz olup ayrı yatıp 2 ay içinde boşanıcaklar var

kizin haberi olmadi sucu yok yanibende soylemedim kiza napayim Allahindan bulsun

Birşey sormak istiyorum ilişkileri ne kadar sürerse sürsun bi adam ayrilamiyorsa vardır birsey,niye kendinizi yara bandı yaptınız? Siz onun güvenli bir limandan açık denizlere açılma sürecini yasadiniz,ah tutar mi konusuna gelince tabiki herşeyin bir zamanı var sadece...

siz sevgilisi olan adamı ayartmışsınız o da birini bulup sevgilisini terketmiş karaktersiz. Aldatmaya meyilli... Tencere kapak. Bahaneler bahaneler yok mutsuzdular vs vs... Ya bi gidin Allah aşkına... Adam evet mutluydum da ayrıldım demeyecek elbette. Evliler de mutsuzdum deyip aldatıyorlar. Evlenin siz onla başkalarına da 'mutsuzum ama çocuklar var' desin. Evet desin!!!!

"E adam mutsuzmuş o yüzden ayrılmış, ayrılmasaymış da mutsuz ola ola ilişkisini mi sürdürseymiş" diyenlere şunu soruyorum o hikayede başkası uğruna terk edilen kadın olsaydınız da aynı şeyleri söyleyebilir miydiniz ?

Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir durum elbette ki yok. Ama bu hikayemizde ki esas kız adamın sevgilisi olduğunu bile bile ona yanaşıyor, esas oğlan ise mutsuz olduğunu nedense bir anda bu esas kızımızla tanışıp muhabbeti ilerletince fark ediyor. Karakterli olan bir adam "bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmama" iğrençliğine hiç bulaşmadan o ilişki içinde mutsuz olduğunu hissettiği anda ayrılırdı. Ama beyimiz belli ki boşta kalmamak istemiş.

Bu hikayedeki esas kızımızda vicdanını "ama onunla mutsuzmuş" yalanıyla rahatlatmaya çalışıyor. Zaten eşini, sevgilisini, nişanlısını falan bir kadın uğruna terk eden, onları aldatan adamların hepsi de mutsuzum demiyor mu? Bizim burada her gün saydırdığımız adamlar mutsuz oldukları için suçsuzmuş ya kızlar, bunca zaman hepsinin boşuna günahını almışız.

Canım hangi erkek 'mutluydum da karaktersizliğimden aldattım' diyor ki? evli, bekar hepsinin bahanesi bu. Klişe. Ama karakter aynı karakter. Ben hiç acımadım. Hak yerini bulsun

hııı yazık o zaman, anlıyorum o kızı, benim de başıma geldi.
sana da çok üzüldüm. keşke karşına geçip her şeyi söyleyecek kadar doğru bir insan olsaymış.
Herseyi degistirebilecek bi de zeytinyagi gibi uste cikabilecek bir ser.fsizdi uzuldum uzun sure kendime gelemedim simdi acim yok ama tabi buldu belasini gordu ahimi demeyi isterdim ne yalan diyeyim

Canım hangi erkek 'mutluydum da karaktersizliğimden aldattım' diyor ki? evli, bekar hepsinin bahanesi bu. Klişe. Ama karakter aynı karakter. Ben hiç acımadım. Hak yerini bulsun

Bende aynı sebep yüzünden aldatilmisim demek öğrendim iyi oldu,,sizin rolünüzdeki kendi hayatımda ikinci kadın olan kişiye benim eski sevgilinin bana onunlaken hala mesaj attığını yani unutmadiklarini hatırlatmak isterim..

İlahi adalet varsa eğer yaşattığını yaşarsın. Yoksa eğer daha kötü valla ya yaşattığının on mislini yaşarsan :) Erkeklerin her dediğine inanmaman gerektiğini bilmiyor musun yavrum. Kızdan sıkılmış bahane uydurmaya başlamış ne malum o dönemde ona da iyi konuşmadığını. Güvenilir değil ki senin kaptığın adam.

Kusura bakmayın ama pek de masum değilsiniz.kendinizi o kızın yerine koyun,inanın hayal bile etmek istemezsiniz.
Zamanında ben de bu şekilde aldatıldım. Hem de kız arkadaşımdı..ne olduğunu anlamadan terkedildim..meğer bunlar işi pişirmişler sonra bana tekmeyi attılar..Sürekli gözümün önünde mıçmıç..çok zor günlerdi 7 sene kendime gelemedim.Erkekler bi yana tüm insanlara güvenimi yitirdim, kabuğuma çekildim.bunları bana hem o hem de beni aldattığı kız yaşattı..
Bir insana nasıl davrandıysanız unutur ama nasıl hissettirdiyseniz unutamaz..kusura bakmayın ama siz ve sizin gibilerin benim lugatımda yeri yok..haketmişsinizz!!!

Eger o kiza dönerse sevgiliniz ortada tenis topu gibi.Bir o rakete bir bu rakete...

Bu yazısıyla sizi kastettiyse eğer MAL diyerek de sevgilinizi mi kastetmiş oluyor? Yeni nesilin sevgi anlayışı ne garip. Sanırım birbirlerine MAL gözüyle baktıkları için birini bırakmadan diğerini buluyorlar, en ufak şeyde birbirlerinden vazgeçiyorlar. Şu durumda sevgili diye tabir ettiğiniz kişi sizden de rahatlıkla vazgeçebilir. Eski sevgili bahanesine ihtiyaç duymaz bence...

Evet ben benzerini yaşadım tatlım ama ben diğer kız rolundeydim. Gerçekten arkadaşım kızın mesajlarını bile görmüştü kız en ufak şeyde bile beni kasdederek onla mı konuşuyosun, bizi ayırcaklar filan paranoyasına bağlamıştı, halbuki ben bırak konuşmayı adını anmıyordum. Sonra ne mi oldu o erkek arkadaşım kızı terketti yalvara yakara yıllarca peşimde ciddi manada süründü. Ayrıldığımızda 21 yaşındaydım şimdi 27 yaşındayım geçen yaz gelip evlenme teklifi bile etti ciddiydi annesi dahi konuştu ama öyle birini affetmedim. Biliyorum ki kaybettiği için daha da değerli oldum gözünde hep içinde onla olsaydım herşey güzel olurdu uhdesi kalıcak... Ha sende diğer kız oluyorsun:) üzgünüm ama ben ayırmadım kiiiii cümlelerindeki kendini rahatla çabanı da yavaş yavaş kaybediyorsun. Şunu unutma sevginin önüne geçilmez diye bir şey yoktur, ilgini çeken kişiyle konuşma tanışma fırsatını vererek başlar herşey. Geri dönüp gitmek gerekir vicdan sahibiyse insan. Senin sevgilin sevgilisi varken başkasına bu fırsatı vermiş ve yine verecektir. Kısacası üzgünüm ama eden bulur. Ve sen sırf vicdan olarak bile bulmaya başlamışsıın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…