- 25 Nisan 2013
- 1.550
- 3.608
- 33
-
- Konu Sahibi silbastan88
boşver allahından bulsunBeni de aldatip gitti adam hic ahim neyim tutmadi gayet mutlu mesut bi de evlendi ustune. Yani herkes icin gecerli degil
yahu ah daha nasıl tutacak, kadın aldatmaya meyilli bir adamla evlenmiş işte, o da yaşı ilerlediğinde 20lik genç sekretere ah eder, endişelenme.o sekreter de tüpçüden sütçüye varana kadar takar ona boynuzuBeni de aldatip gitti adam hic ahim neyim tutmadi gayet mutlu mesut bi de evlendi ustune. Yani herkes icin gecerli degil
bide eşiyle mutsuz olup ayrı yatıp 2 ay içinde boşanıcaklar varBu işlerde değişmeyen bir gerçek (aslinda yalan) var ki eski sevgiliyle mutsuzluk. Kiz mutlaka kötü erkek sütten çikmiş ak kaşik zaten ayrilmak üzereler.
Kizin ahi tutmuş olabilir. Hakkinizda hayirlisi.
yahu ah daha nasıl tutacak, kadın aldatmaya meyilli bir adamla evlenmiş işte, o da yaşı ilerlediğinde 20lik genç sekretere ah eder, endişelenme.o sekreter de tüpçüden sütçüye varana kadar takar ona boynuzu
bazı intikamların geç geleni makbuldür.
hııı yazık o zaman, anlıyorum o kızı, benim de başıma geldi.kizin haberi olmadi sucu yok yanibende soylemedim kiza napayim Allahindan bulsun
Canım hangi erkek 'mutluydum da karaktersizliğimden aldattım' diyor ki? evli, bekar hepsinin bahanesi bu. Klişe. Ama karakter aynı karakter. Ben hiç acımadım. Hak yerini bulsun"E adam mutsuzmuş o yüzden ayrılmış, ayrılmasaymış da mutsuz ola ola ilişkisini mi sürdürseymiş" diyenlere şunu soruyorum o hikayede başkası uğruna terk edilen kadın olsaydınız da aynı şeyleri söyleyebilir miydiniz ?
Her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir durum elbette ki yok. Ama bu hikayemizde ki esas kız adamın sevgilisi olduğunu bile bile ona yanaşıyor, esas oğlan ise mutsuz olduğunu nedense bir anda bu esas kızımızla tanışıp muhabbeti ilerletince fark ediyor. Karakterli olan bir adam "bir dalı tutmadan diğer dalı bırakmama" iğrençliğine hiç bulaşmadan o ilişki içinde mutsuz olduğunu hissettiği anda ayrılırdı. Ama beyimiz belli ki boşta kalmamak istemiş.
Bu hikayedeki esas kızımızda vicdanını "ama onunla mutsuzmuş" yalanıyla rahatlatmaya çalışıyor. Zaten eşini, sevgilisini, nişanlısını falan bir kadın uğruna terk eden onları aldatan adamların hepsi de mutsuzum demiyor mu? Bizim burada her gün saydırdığımız adamlar mutsuz oldukları için suçsuzmuş ya kızlar, bunca zaman hepsinin boşuna günahını almışız.
Herseyi degistirebilecek bi de zeytinyagi gibi uste cikabilecek bir ser.fsizdi uzuldum uzun sure kendime gelemedim simdi acim yok ama tabi buldu belasini gordu ahimi demeyi isterdim ne yalan diyeyimhııı yazık o zaman, anlıyorum o kızı, benim de başıma geldi.
sana da çok üzüldüm. keşke karşına geçip her şeyi söyleyecek kadar doğru bir insan olsaymış.
Canım hangi erkek 'mutluydum da karaktersizliğimden aldattım' diyor ki? evli, bekar hepsinin bahanesi bu. Klişe. Ama karakter aynı karakter. Ben hiç acımadım. Hak yerini bulsun
Bu yazısıyla sizi kastettiyse eğer MAL diyerek de sevgilinizi mi kastetmiş oluyor? Yeni nesilin sevgi anlayışı ne garip. Sanırım birbirlerine MAL gözüyle baktıkları için birini bırakmadan diğerini buluyorlar, en ufak şeyde birbirlerinden vazgeçiyorlar. Şu durumda sevgili diye tabir ettiğiniz kişi sizden de rahatlıkla vazgeçebilir. Eski sevgili bahanesine ihtiyaç duymaz bence...Kizin sosyal medyadaki hesabina baktim hala iliskisi yok ve azicik eskilere gittim, bizim beraber olmaya basladigimiz tarihten 2 gun sonra sunu yazmis 'baskalarinin malina göz diken ve onu elde edenler bir gün donsuz ortada kalmaya mahkumdur' ve tam 95 like almis.. bu yazisiyla beni kast ettigi apacik ortada.