o kiz rüyamda, aklimda, her yerde...

Insanoğlu kimden hoşlanacağını kestiremiyor doğrudur ama kiminle görüşmeye devam edeceği tamamen kendi kontrolündedir. Birinden hoşlanırsın baktn ki sevgilisi var araya mesafe koyarsn. Bu ara adam da mutsuzsa ve bi gün ilişkisini noktalarsa görüşürsün. Adamın sevgilisi olduğunu öğrendiği an ilişkisinin kötü gittiği detayını da öğrenmiş olamaz. Bile bile görüştü ve ilerleyen görüşmelerde adam "zaten ilişkim de kötü gidiyo" laflarına başladı. Insan bu kadar kontrolsüz bi varlık değil bence, olmamalı da..
İlişkisini tamamen bitirdiğine emin olmadan ben de görüşmem, olması gereken bence de bu.

• Beğen
Reactions: twe
Resmen aldatmis.Sahsen ben biriyle konusmustum ve hicbir sebep yokken birakmisti beni ve cocukluk askiydi.O an bana ne yasattiysa yasasin dedim.Bide peygamber efendimizisin sozunu soyledim ve bana o sozden sonra beni kabus olarak gordugunu soyledi.
Ah almaktan korkun.Ayni sey size yapilsa siz napacaksinizki sanki suan? Eski sevgilisinin yaptigi cok arabesk ama o da kendini oyle ifade ediyor demek ki.Yaptiginiz cok cok buyuk yanlis

Sevgilisiyle mutsuzdu,mükemmel bir ilişkiyi bitirmiş sayılmam vs vs..

Basbaya iki insanı ayırıcı faktör siz olmuşsunuz,kılıf uydurmaya çalışıyorsunuz.
Vicdanınız bu kılıfa inanır mı dersiniz ? hiç sanmam...:KK14:

Etrafimda bu konuyla ilgili konusabilecegim hic kimsem yok o yuzden bu forum uye olup icimi dokmek istedim. Belki bana faydaniz bile olur. Gecen senenin basinda sevgilimle tanistik ve beraber olmaya basladik. Sevgilim o zaman bir baskasi ile birlikteydi ama mutsuzdu. Bende ondan cok hoslaniyordum o da benden tabii o yuzden sevgilisinden ayrilip benimle beraber olmaya karar verdi. Bu olanlar icin cok yadirgandim bazi insanlar benden selami bile kesti ama ben evli ve cocuklu bir adami yuvasindan koparmadim ki sonucta eger erkek arkadasimda mutlu olsaydi, eski sevgilisini sevseydi boyle bir sey olmazdi benim ortaya cikmam sadece iliskilerini daha hizli sonlandirdi hepsi bu kadar. Beraber olmaya basladigimizdan beri eski iliskisi hakkinda hic konusmadik, sadece 1 defa ona pisman misin sordum bana hayir degilim ama beni seviyordu insallah cabuk atlatir demisti.

Korktugum sey aslinda su, seni bir baskasi ugruna terk eden senide baskasi icin terk eder lafina ben inaniyorum galibaa. Ama dedigim gibi ben mutlu ve dort dortluk giden bir iliskiyi bozmadim. Sevgilim onunla son zamanlarda zaten mutlu degilmis, kiz biraz cocuksuymus (22 yasindaymis) ve cok kiskancmis bunaltirmis. Sanirim sevgilimle iyi anlasmamizin en buyuk sebebi aramizdaki minimum yas farki cunku ben 27 sevgilim 28 yasinda ve cogu zaman leb demeden leblebiyi anliyoruz birbirimizde. Ama nazar mi deydi, birilerinin ahi mi tuttu bilemem, son 1 haftadir bana biraz soguk davraniyor sevgilim. Aslinda cokta soguk denmez ama boyle biraz yorgun gibi. Bu davranislarina anlam veremedim, ve icime dert etmeye basladim ki bu sabah terleyerek uyandim.. ruyamda sevgilimin eski sevgilisini gordum. Agliyordu ve dumduz onune bakiyordu hic konusmuyordu. Uyandigimda kendime gelemedim bi sure ve sonra sevgilimi aradim gunaydin deme bahanesi ile. Soguk davranislari sanki daha bi artmis, uykulu olma bahanesiyle biraz azarladi beni bu saatte aranir miymis, ki saat 11e geliyordu. Ruyayi gordugumden beri dusunuyorum neden boyle olduk, neden bu olanlarin ustune ruyamda onu gordum. Sonra birden aklima sevgilimin gecen sene kizi yeni terk ettigi zamanlardaki soyledigi sey geldi, kiz buna terk edilirken 'nasilsa hic ummadigin bir anda beni ozleyip mumla arayacaksin' demis, bende bu lafa iyi gulmustum 'bildigimiz yesilcam klasik ayrilik laflari' dedigimi hatirliyorum. Ama su an itiraf bile etmekten korkuyorum aslinda, ama cok korkuyorum dedigi cikacak diye. Kizin sosyal medyadaki hesabina baktim hala iliskisi yok ve azicik eskilere gittim, bizim beraber olmaya basladigimiz tarihten 2 gun sonra sunu yazmis 'baskalarinin malina göz diken ve onu elde edenler bir gün donsuz ortada kalmaya mahkumdur' ve tam 95 like almis.. bu yazisiyla beni kast ettigi apacik ortada. Ayrildiklari gunde sunu yazmis 'tencere kapak uyumu bu olsa gerek.. biri salak, digeri yalak. Tü tü tü masallah' ve yine 90 kusur like. Yalak kelimesinde beni kast ediyor cunku bu kelimeyi yuzume de soylemisti. Bu yazilari okuduktan sonraki tum yazdiklarini ve paylastiklarina goz attim ama baska pek bir sey yoktu. Sadece bu sabah 'herkeslere hayirli kandiller insallah butun dualariniz kabul olur. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sözünü bir kez daha hatirlatmak istedim herkese, en sevdigim sözdür ve o kadar da dogru ki' yazmis. Ustume alinmam gerekiyor mu bilmem ama ben aldim sanki birilerine laf sokuyor ozellikle o ruyadan sonra butun bu olanlar, o kizin yazdigi sey(ler), sevgilimin soguk tavri, gordugum ruya... kendi kendime evham mi yapiyorum bilemem ama huzursuzum. Az once sevgilimi aradaim ama mesguldu, bir an acaba onunla mi konusuyor diye dusundum yanimo derece huzursuzum. Anlattiklarimda kendini bulanlar, veya etrafinda benzer seyleri yasamis olan arkadaslar var mi? Butun bunlar ne demek olabilir sizce?
şka
ne bekliyordun ki o kız dediğin şey heryerde dediğin şey vicdanının sesinden başka bişey degil

Ayakta uyutuluyor olabilirsin. Aldatılıyor olma ihtimalin yüksek bence.
Ama aranız son zamanlarda soğukmuş işte zaten. Yani mutsuzsunuz. O yüzden adam başkasına gittiyse hak vermen gerekir. "Ne de olsa mutsuzuk, sağolsun başka kız bu ilişkiyi bitirmemizi hızlandırdı" diyerek buna iyi tarafından bakmalısın. Her zaman hızlandıran kız olacak değilsin ya, şimdi de terazinin öteki tarafına kalan olmuşsun. Olabilir. Eski sevgili için ettiğin teselli sözlerini kendine de et gitsin işte. :)
Mutluluklar.

Tarih tekerrürden ibarettir. İşte tekerrür ediyor niye şaşırdınız ki? Kaçınılmaz son gelip sizi bulacak elbet, alıştırın kendinizi bir an evvel. :KK52:
Bu arada evli/nişanlı/sevgilili adamların eşleri/ sevgilileri neden hep kıskanç, çekilmez,bakımsız,ilgisiz olarak görülür ki? Siz saf mısınız cidden buna inanacak kadar? İkinci kadınlar size diyorum huuu:KK31: Bununla cidden rahatlıyor musunuz siz? Öyleyse sizin adınıza üzülürüm ki ben :KK24: Neysem sözün özü şu alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste:KK69:

Yarına kalsa da yanına kalmazdı zaten.

birde şuna takıldım kız çocuksuymuş diyorsun sabah akşam kızı takip edip aldığı like sayısına takılıyorsun:KK53:

asıl çocuk kim çözemedim:confused:

Ilahi adalet vardir evet.
Heledeeee.
Kizin yuzune piskin piskin gulduysen.
Sen kimsinki kizi asagiliyosun? Yeterince aci verdin diye dusunuyrum kiza bide gulmek neden?
Bence evet, ilahi adalet olsun.

Zamanında bir sevgilim olmuştu çok sevmiştim onu görünce elim ayağım titriyordu konuşmaya cesaret edemiyordum o benimle konuştuğunda sanki dünyanın en mutlu insanıydım o kadar seviyordum güzeldi her şey akrabalarından çoğu kişi biliyordu sonra bir gün beni akrabasının düğününe davet etti halasıyla aramız çok iyiydi halası da ısrarla gelmemi istedi gitmek istemiyordum içimden bir ses gitmemem gerektiğini söylüyordu o kadar ısrar ettiler ki baya günlerce yani dayanamadım arkadaşlarla gitmeye karar verdik ben de onunla nasıl dans etsem provaları yapıyordum bilmediğim için :)
Ve sonra düğünde bir kızla el ele gördüm parmaklarında da yüzükler vardı meğer sözlüymüş ben saniyelik bir donma hali yaşadım arkadaşlarım bana bakıyordu iyi misin falan sonra bozmadım hiç oynamaya başladım, eğleniyormuş çok mutluymuş gibi gözüktüm sözlüsünü eve bırakıp yanıma geldi bir de utanmadan benimle oynamaya çalıştı olay çıkartmak istemedim zaten böyle durumlarda sessizce giderim ve o yanıma gelince beni yurda bırakmalarını istedim üni okuyordum yurtta kalıyordum. Sonra akrabalarıyla ve onunla ilişkimi kestim günlerce ağladım. Aldatılmıştım ve o kız da benim yüzümden aldatılmıştı ama yemin ederim bilmiyordum. Sonra günlerce mesaj attı, aradı yalvardı işlerim yolunda değil ne olur beni affet dedi. Üni bitti eve geldim mesajlar devam etti seni çok seviyorum ağlıyorum yalanları arkadaşları yalvarmalar tamam dedim hakkımı helal ediyorum uzak dur benden aradan zaman geçti sonra bir mesaj daha geldi ben aldatıldım çok kötüyüm beni affet.
Affettim onu ama sadece dilimde...
Bunu da kimseye anlatmam ama neyse nerden geldiysek bu konuya

Bu tarz olaylarda erkek neden vicdan yapmaz, vicdani gectim kendini sorgulamaz?
Ya da sorgulasa bile vicdanini rahatlatacak bir yol buluyordur. Bir insan digerinden vazgecebilir, mutlu oldugu kisi ile yoluna devam etmek isteyebilir elbette. Aslinda bu vazgectigi kisi icin ozgurluktur, her an gitme ihtimali olan kisi en bastan gitse daha iyidir elbette.

Ama iste bu mutsuzum, dogru kisiyi ariyorum diye felsefe yapan bazi adamciklar usul hatasi yapiyorlar. İste sirf bu yuzden ilahi adalet islemeli. Ne demek bir iliskiyi bitirmeden yeni birisi ile gorusmek? Bu yedekcilik anlayisi surdugu surece daha cok boyle olaylar olur.

Ayrilma konusmasinin agirligindan kurtulmak icin, sirf cani sıkılmasin diye belirsizlik icinde birakip giden erkekler var. Bu dogru degil, o birakip gittikleri kadinlar da bir baskasinin evladi. Bu nasil bir muamele. Bu bir insanlik sucu, boyle birakmak.

Ayrilsin diye soguk davranmak, konusma yapmamak icin sessizce cekip gitmek, ayrilmadan birini bulmak...

Size herkes bir sey soylemis zaten konu sahibi.
Ama burayi bir erkek arkadasiniza okutun.

Eski kiz arkadasi icin cocuksu demis ya, kendisi hic buyumemis ona bir zahmet soyleyin. Zira bu insan iliskilerinde iliski boyle kaldirip atilmaz, adam gibi konusarak bitirilir.

bende bir zamanlar senin konudaki gibi diğer kızın yerindeydim. ne kadar paranoyak olmuşsun. ve siz 2. kadınlar bu şekilde olmaya mahkumsunuz.

senin için başkasını bırakan başkası içinde seni bırakır ben olsam içim asla rahat etmezdi.
ben dört dörtlük bir ilişki bozmadım diyorsun ya canım mesele o deil mesele şu zaten dört dörtlük ilişki yoktur illa ki arada sorunlar çıkar ve bu adam çocuk değil ya kimse silah zoruyla tutmamış ya varmış ki birşey onunla hala birlikteymiş böyle de düşün herkesin kötü anı olabilir kopma aşamasına gelebilir belki kız çabalayacaktı da düzelecekti ilişkileri bunu kimse bilemez ben sana bir şey demiyorum lafım çocuğa biraz olsun karşıdaki insana ilişkiye kötü de olsa saygısı olur insanın kızı öyle bırakıp hemen sevgilisi olmasını onaylamıyorum senden 1 tık yukarıdakini bulsa ona da gider. bende bir defasında birinin ahını almıştım çok kötüdür kızın ahı tuutmuş olabilir bak mesela şimdi ben sevgilinle tanışsam gelip senden ayrılıp benle devam etse hoşuna gider mi? nasılsa şu an dört dörtlük bir ilişkiniz yok aranızda soğuk ne dersin??? bu açıdan bak canım olaya

Su an bosanma asamasinda oldugum eski esim benimle hala evliyken baska biriyle iliski kurdu kendince yasca kucuk biriyle ustelik bildigin subyanci yani.. kizla bir olup beni tahrik etmeye calisiyordu peki o kiza ne demeli karsindaki insanin evli oldugunu bile bile iliski kurmak ??? .. bi baktim kiz ortadan kayboldu.. halen iliskileri varmi yokmu bilmem ama tek bildigim sey kotulere bisey olmuyo be arkadas.. olan bize oluyo .. simdi konu sahibine donecem seninde benim eski esimden ve o kizdan bir farkin kalmamiski .. amaannnn uzatmicam

Belki su an sizinle mutlu degil o yuzden soguk davraniyor. Belkide baska biri var su an ve ona zaten mutlu degilim diyor. Ama yeni kiza kizmayin olur mu cunku sizinle zaten mutlu degilmis. Bir yerden tanidik mi geldi size bu hikaye? Nereden tanidik geldi acaba?

hepimizin hayatlarında sen gibi ikinci bi kadın vakası oldu ne yazık ki..

evet bende yaşadım.
arkadaşının kız arkadaşıydı ve biz defelarca birlikte görüşmüştük..
sonra onlar ayrıldı ve kız ne hikmetse benden uzaklaşırken eski erkek arkadaşımla daha bir yakınlaştı..
durmadan yazmalar aramalar (tabi ben aramaları ve yapılan görüntülü görüşmeleri çok sonra öğrendim)
eski erkek arkadaşım uyurken telefonuna mesajlar gelmeye başladı ve onu uyandırıp mesajın geliyor bak istersen dedim..
kurcalamak huyum değil çünkü.
açtı,
aa nesrinmiş dedi.
umursamadım..
sanırım o hafta hiç umursamadım..
yıl dönümümüz de bana onca sürpriz yaptığı gün benle yemek yerken ona yazmaya çalıştığını gördüm,
hayırdır nesrinin yinemi başı dertte, yinemi senden yardım istiyor dediğimde afallayarak yüzüme baktı..
bu gece bi seçim yapmak zorundasın dedim ve güya beni seçerek nesrini engelleyip sildi..
tam bir hafta sonra telefonu cebindeyken yanlışlıkla ben arandım ve o arkadaşlarıyla sohbet ederken;
çisem var ya nasıl kıskanç biliyormusunuz nesrinle kendini kıyaslıyor, nesrin onun tırnağı olamaz haberi yok,
tutturdu nesrini sileceksin de sileceksin yanında sildim eve geldim engeli kaldırdım yine yazdım, yazarım abi nesrin aranıyor.
bu duyduklarımdan sonra ortadan kayboldum..
numaramı değiştim, bana ulaşamayacağı hatta tahmin bile edemeyeceği bi yere gittim..
tam bir buçuk ay benden haber alamadı ve ben dönmeme yakın o son hafta eşimi tanıdım..
şimdi nesrine minnettarım.

X