o kiz rüyamda, aklimda, her yerde...

silbastan88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
1
0
36
Etrafimda bu konuyla ilgili konusabilecegim hic kimsem yok o yuzden bu forum uye olup icimi dokmek istedim. Belki bana faydaniz bile olur. Gecen senenin basinda sevgilimle tanistik ve beraber olmaya basladik. Sevgilim o zaman bir baskasi ile birlikteydi ama mutsuzdu. Bende ondan cok hoslaniyordum o da benden tabii o yuzden sevgilisinden ayrilip benimle beraber olmaya karar verdi. Bu olanlar icin cok yadirgandim bazi insanlar benden selami bile kesti ama ben evli ve cocuklu bir adami yuvasindan koparmadim ki sonucta eger erkek arkadasimda mutlu olsaydi, eski sevgilisini sevseydi boyle bir sey olmazdi benim ortaya cikmam sadece iliskilerini daha hizli sonlandirdi hepsi bu kadar. Beraber olmaya basladigimizdan beri eski iliskisi hakkinda hic konusmadik, sadece 1 defa ona pisman misin sordum bana hayir degilim ama beni seviyordu insallah cabuk atlatir demisti.

Korktugum sey aslinda su, seni bir baskasi ugruna terk eden senide baskasi icin terk eder lafina ben inaniyorum galibaa. Ama dedigim gibi ben mutlu ve dort dortluk giden bir iliskiyi bozmadim. Sevgilim onunla son zamanlarda zaten mutlu degilmis, kiz biraz cocuksuymus (22 yasindaymis) ve cok kiskancmis bunaltirmis. Sanirim sevgilimle iyi anlasmamizin en buyuk sebebi aramizdaki minimum yas farki cunku ben 27 sevgilim 28 yasinda ve cogu zaman leb demeden leblebiyi anliyoruz birbirimizde. Ama nazar mi deydi, birilerinin ahi mi tuttu bilemem, son 1 haftadir bana biraz soguk davraniyor sevgilim. Aslinda cokta soguk denmez ama boyle biraz yorgun gibi. Bu davranislarina anlam veremedim, ve icime dert etmeye basladim ki bu sabah terleyerek uyandim.. ruyamda sevgilimin eski sevgilisini gordum. Agliyordu ve dumduz onune bakiyordu hic konusmuyordu. Uyandigimda kendime gelemedim bi sure ve sonra sevgilimi aradim gunaydin deme bahanesi ile. Soguk davranislari sanki daha bi artmis, uykulu olma bahanesiyle biraz azarladi beni bu saatte aranir miymis, ki saat 11e geliyordu. Ruyayi gordugumden beri dusunuyorum neden boyle olduk, neden bu olanlarin ustune ruyamda onu gordum. Sonra birden aklima sevgilimin gecen sene kizi yeni terk ettigi zamanlardaki soyledigi sey geldi, kiz buna terk edilirken 'nasilsa hic ummadigin bir anda beni ozleyip mumla arayacaksin' demis, bende bu lafa iyi gulmustum 'bildigimiz yesilcam klasik ayrilik laflari' dedigimi hatirliyorum. Ama su an itiraf bile etmekten korkuyorum aslinda, ama cok korkuyorum dedigi cikacak diye. Kizin sosyal medyadaki hesabina baktim hala iliskisi yok ve azicik eskilere gittim, bizim beraber olmaya basladigimiz tarihten 2 gun sonra sunu yazmis 'baskalarinin malina göz diken ve onu elde edenler bir gün donsuz ortada kalmaya mahkumdur' ve tam 95 like almis.. bu yazisiyla beni kast ettigi apacik ortada. Ayrildiklari gunde sunu yazmis 'tencere kapak uyumu bu olsa gerek.. biri salak, digeri yalak. Tü tü tü masallah' ve yine 90 kusur like. Yalak kelimesinde beni kast ediyor cunku bu kelimeyi yuzume de soylemisti. Bu yazilari okuduktan sonraki tum yazdiklarini ve paylastiklarina goz attim ama baska pek bir sey yoktu. Sadece bu sabah 'herkeslere hayirli kandiller insallah butun dualariniz kabul olur. Alma mazlumun ahini cikar aheste aheste sözünü bir kez daha hatirlatmak istedim herkese, en sevdigim sözdür ve o kadar da dogru ki' yazmis. Ustume alinmam gerekiyor mu bilmem ama ben aldim sanki birilerine laf sokuyor ozellikle o ruyadan sonra butun bu olanlar, o kizin yazdigi sey(ler), sevgilimin soguk tavri, gordugum ruya... kendi kendime evham mi yapiyorum bilemem ama huzursuzum. Az once sevgilimi aradaim ama mesguldu, bir an acaba onunla mi konusuyor diye dusundum yanimo derece huzursuzum. Anlattiklarimda kendini bulanlar, veya etrafinda benzer seyleri yasamis olan arkadaslar var mi? Butun bunlar ne demek olabilir sizce?

Sevgilin madem mutsuzdu mutsuzken ayrılsaymış :) neden önce yeni birini bulup kendini garantiye alıp ayrılıyor :) o dedikleriniz bHane çocuk yeni birini bulmuş o kıza güle güle demiş tabi bu da karakter meselesi simdi sevgilisini yeni biri için bırakan ileri de karısını da çok rahat aldatır. O kizin ne yapmasını bekliyordunuz sevgilisini çok sevmese bile sırf gururu kırılır insanin bir de sevmiş yarı yolda kalmis. Başlarken keşke empati yapsaymissiniz.

Şeyi sorucam. Kızın ilahi adaletle alakalı olarak yazdığı cümlenin 95 like alması ilahi adaleti mi güçlendirmiş, nedir yani?
Bakınız, kuruntularınıza bulduğunuz destekleyici savlar böyle saçma işte. :/
Alayı kuruntu, kendi vicdan azabınız yüzünden kızı bilinç altınıza sokmuşsunuz, tebrikler. Ek olarak, ilişkinizdeki alakasız sorunları da "eden bulur" mottolarıyla boşuna birleştirmeyin. Ortada sizlik bi durum yok.

Kadir gecesi parayla mı açtın konuyu...hayır yani ruyan çıkarsa da hak etmişsin..evli bekar farketmez ilişkisi olan bir erkekle birlikte olup gram pişman olmayarak potansiyelin ortada.

“Canı yanan sabretsin; can yakan da canının yanacağı günü beklesin” diye bir sözü hiç duydun mu bacım ?
Birileri de belki şu an senin için ''hepsi bu kadar '' diyordur,dert etme

Ben sevindim.Sizin içinde üzülmedim.Umarım kız haklı çıkar.Kimse kusura bakmasın bu konuda saldırıda kabul etmiyorum.Hemen bi ilişkiye koşan adamın koştuğu kişisin sonuçta tabii ki sevilmiceksin.Ve o kadar kalp kırıklığının ardından tabiiki mutlu olamicaktın.Sevgiler.

bence sen bu durumu bizzat kendin yasamissin ve 2. kadinlara olan kinini bu sekilde yansitmissin. yani olmasini istedigin seyleri yazmissin buraya. ben yeni acilmis uyelikleri n konularini bazen cok soguk ve ruhsuz yazilmis buluyorum, bana pek gercekci gelmedi acikcasi

Ya bu sevgililik işini çok ciddiye alamıyorum ben
Kimse salak değil, sevdiği , değer verdiği birini başkası için bırakmaz
Kendi kendine bilinç altına sokmuşsun
Sevgililik bunun için var; yani yaşayıp görmek için, adam mutsuz olduğu bir şeyi neden sürdürmek zorunda olsun
Öyle olsa her sevgilinin evlenmesi gerekmez mi
Bu ahlar, beddular çok arabesk geliyor bana, ha sevgilinin bunu yapma biçimi hoş değil ama bu iş bu kadar abartılacak bir boyutta da değil, milletin likelaması da bedduanın şiddetini arttırmıyor. Ha o adam döndüyse, yine o kızla görüşüyorsa, o kızda kendi yalaklığına yansın ne diyim

İnsanlar biriyle birlikteyken de bir başkasını sevebilir. Eğer erkek arkadaşınız eski sevgilisini sizinle aldatmadıysa, size bir şeyler hissettiğini anladığı an ilişiği kestiyse sorun yok. Ne olacak, sevmediğimiz insanlarla yola devam etmek zorunda mıyız? İlişki bitmişse bitmiştir.

Ha eğer erkek arkadaşınız şu an tekrar eski sevgilisiyle görüşüyorsa da yapabileceğiniz bir şey yok. Bu durumda mücadele edecek değilsiniz sonuçta. Kız da aptal değilse başkasını sevdiği için kendisini terk eden birine dönmeyecektir ama olayların böyle geliştiğini varsayarsak bu da onların sorunu olur.

Sevgilisi olan birine yan gözle bakan bir kız, mutsuz olduğu sevgilisinden ayrılmayı bir tarafı yemeyen ama ancak başka bir kız çıktığında onu terk edip başkasına koşan bir erkek ve sosyal medyadan arabesk ve saçma ayarlar vererek like toplamaya çabalayan hırçın bir ex. Hepsi birbirinden beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…