o kız hayatımıza girdi gireli;

tamam dedim dava dilekçesini ben kendim verecem senide kendimden kurtaracam dedim.okadar öfkeli ki bana sanki benim elin erkekleriyle kıırştıran tek dediği şey umrumda değilsin senden nefret ediyorum kafana göre takıl..bu lafları çok koyuyo bana..

sende ona deki asıl ben senden nefret ediyorum ve senden boşanıcam, senden kurtulacam ohhhh zaten senden kurtulmak için bahane arıyordum :KK53:

''O benim için abi gibi '' diyen kişilerden nefret ediyorum. Ne abisi yahu ne abisi ?
Evli olmayan-sevgilisi olmayan kişilerden abi edinsene kendine..
Evlendikleri zaman onlarında bir abla-kardeş ortağı elbet olacaktır.
...

Sevgilisiyle ortak olan hesaba mesaj attıysanız sevgilisi görmüştür.
Eşiniz onlara karşı rezil olmayı değil, sizi incittiğini düşünsün.
Ona bunu anlatın. Ona kendisi böyle bir durumla karşılaşsa nasıl tepki verirdi bunu sorun.

Ve boşanmak istemiyorsanız bundan sonra kurcalamayın.
Bunu demek çok kolay yapmak zor farkındayın fakat yapmak zorundasınız korkularınız varsa.
Kendinizde ve hayatınızda bazı değişikliklere gitmelisiniz biran önce.
Her zaman yaptıklarınızı artık yapmayın ve yapmadıklarınızı yapın.
Olabilecek olumsuz durumlar içinde ne yapabilirsiniz bir düşünün.
Garanti altına alın kendinizi.

bende anlamıyorum şahsen birsencim
bekar bi kız evli bi adamın abiliğini napacak.
başka abi edinicek adam bulamadımı kendi sülalesinden?

o benim çenemi sıkarken gözyaşları içerisinde yalvardım ona neden neden diye..oda sen benden ne istiyosun ki hayatımı zindana çeirdin dedi durdu boşanmak mı istiyosun dedi hayır seviyorum evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum istemiyorum o kızı ötesi varmı dedim ..kuduz köpek gibi saldırdı üstünü yırttı bezdim istemiyorum ben istiyorum boşanmak dedi..sonra hiçbişi olmamış gibi tv izledi..ben ağlamaktan komaya girdim

üstünümü yırttı
:26:

evli erkeği ayartmak bekarla namuslu ilişki kurmaktan daha cazip bazı kızlarımız için neden çünkü bak evli ama beni seçti deyip bi ego tatmini bi heyecan bi ihtiras mı denir işte öyle garip bi zevk duyuyorlar bence...

ben düşününce kendimi onların yerine koyduğum vakit ben yapsam böyle hissederdim diyorum

bence bütün kadınlarda vardır bu ama kimisi bastırır kimisi bastırmaz

hepimiz imkansız olan erkeklerle yatmak ya da sevgili olmak nasıldır diye düşünmüşüzdür ama hiç birimiz bunun için harekete geçmeyiz

idsel bir durum bence bu, kiminin id'i kuduruk oluyor

Bence kızı muhatap almanız hata... Sizin sadece eşiniz üzerinde hakkınız var.
Kızın ne hissettiğini bilmiyorken, şüpheler üzerine ona mesaj atmanız sizi
değersiz gösterir. Siz gözdağını eşinize verirsiniz, eşinizin tutumuna göre tavır
alırsınız. O bayan sizin muhatabınız asla olmamalıydı, olmamalı...

Ayrıca parkon'un söyledikleri de kesinlikle olasılık dahilinde. Eşiniz içten içe
birşeyler hissediyor olabilir ama belki kızdan karşılık bulamıyordur. Kıza daha
önce attığınız mesajı da göz önüne alırsak sizi kendi özel hesabından ya da
sevgilisi ile ortak hesabından engellemesi gayet makul geliyor. Sinemaya
gitmeyi eşiniz ve o bayan organize etmiş olabilir ama arkadaş grubu ile
yapılmış bir organizasyon ve ayrıca eşiniz sizi de dahil edebilirdi bu organizasyona...
Bu olaydaki tüm sorumluluk eşinizde, ona yüklenmekte haklısınız ama
karşıdaki 3. kişiyi bu olaya dahil etmeniz hata. En basitinden o kim ki ben onu
muhatap alıyorum diyebilmelisiniz...

Eşinizin size yaptığı ise aleni bir şiddet uygulama... Sakın aciz hissetmeyin.
Onun size karşı yükümlülükleri var ve onları da yerine getirmek zorunda.
Bunların arasında tavırlarına çekidüzen vermek de var elbet. Kaç defa
boşanırsanız boşanın 1 defa hayata geliyorsunuz. Onu size zindan etmek
kimsenin hakkı değil. Sizi ayıplayacak, kınayacak insanlar da sizin neler
yaşadığınızı biliyorlar mı, ağlarken yanınızdalar mı ki hayatınız hakkında
yorum yapma hakkını görüyorlar kendilerinde??? Hiçbir şey sağlık ve
huzurdan önemli değil ve bizler de sadece 1 yaşam hakkına sahibiz...
Eşinize, kendiniz ve çocuğunuzdan daha değerli birşeyiniz olmadığını
açıkça hissettirin. En önemlisi bunu siz de hissedin. Ayşe teyze, Fatma
hanım bilmem kim ne der in sizin için bir hiç olduğunu gösterin ona davranışlarınızla.

suanda o kadar sasırdım ve uzuldumkı ınanın sıze yemıne derım basım donuyor bu mesajı yazarken
bende ılk evlılıgımı 19 yasında yaptım evlemndıgım gunden ayrılana akdar hep agladuım normal bır evlılık yasamtısı hıc olamadı tüp bebek yontemıyle evlat sahıbı oldum zaten ark bılıyor sızın ıcın yazdım o evladım 4 ay sonra 3 yasına gırecek 1 ay oldu 2.evlılıgımı bekar bırıyle yaptım
hep korktugum bır senaryo bu benım ıcın ne dıyebılırım bısey olsada duzeltsek keske yasadıklarınızı
ılk aydan gebe kalmıssınız banada bır cok arkadas fıkır beyan ettı sakın hamıle kalma hemen dıye ve bır kaza oldu cok korktum ertesı gun hapları vs engelledıgımı dusunuyorum reglı oldum
sızın cocukla alakalıda cokbı sucunuz yok ayrıca cunku herkez sızın yasadıgınız donemden gecer cocugu olan bayan cocuklu hayata adepte olurken erkek adam gıbı duracak sız evde cocuk bakarken dısarıa bunların yasanması gercekten cok acı son paragrafı okumadım ama ya esın dogru soyluyorsa ortak bır hesapsa kızın erkek arkadasıyla..

ben kızın masum olduğuna inanmıyorum abiymiş abiyi yesınler

ama sen bundan sonra sakın kızla muhattap olma çünkü bu onun kendini iyi hissetmesini sağlayabilir bak ne kadar güzelim gencim kadın benı kıskanıyor der bence...

bakın eşiniz blöf yapıyor şu anda..boşanacak olsa çoktan yapardı bunu..öyle tehditlerle sizi küçük düşürmeye çalışarak haklılığını ıspatlamaya kalkmış..aslında bir nevi savunma mekanizması bu..kendi yaptığı hatayı örtmek için hataları sizin üstünüze atıyor..

siz güçlü durun..boşanın demiyorum ama ola ki bu kararı verdiniz isterse 5.kez evlenip boşanan bir insan olun bu mutsuz bir evliliği devam ettireceksiniz anlamına gelmez..dik durun,eşinize boşanmaktan çekindiğinizi belli etmeyin.şu anda ona muhtaç hissediyorsunuz,kaygılarınız var ama bunları belli ederseniz adam iyice tepenize çıkar.sonra bi bakmışsınız suçlu siz oluvermişsiniz..emin olun bu gece hiçbir şey yokmuş gibi davranacak eşiniz.

ayrıca çocuğunuzu öyle kolay kolay alamaz..endişelenmeyin..siz bir annesiniz ve biz anneler sırf çocuklarımız için daha güçlü durmak zorundayız..

Allah yardımcınız olsun.

ousla bi keresinde kavga ettik, boşarım seni dedim
nah boşarsın didi bana
niyeymiş o dedim
dul erkek hemen evlenir ama dul kadın zor evlenir didi
yapma yaa dedim
ivit, burası türkiye dedi
olabülür dedim, ama sende şunu unutmaki biz boşansak sen türkiyede kalacaksın dul erkek damgası yiyeceksin
ben fransaya yada ingiltereye giderim, orda kimse takmıyo dul mu bekarmı, bi çıtır bulurum evlenirim dedim o zaman görürsün sen
gecelere akarım dedim :21:

bi dahada bu konuyu açmadı ous :KK9:

hata üzerine hata...
yalan üzerine yalan...
suç üzerine suç...
ve hep aynı kişiyle olması da daha kötüleştiriyor durumu...
boşan yada boşanma diyemem ama bence sizi bitirmiş o adam kafasında... yoksa durduk yere çocuk için devam ediyorum denmez...

ousla bi keresinde kavga ettik, boşarım seni dedim
nah boşarsın didi bana
niyeymiş o dedim
dul erkek hemen evlenir ama dul kadın zor evlenir didi
yapma yaa dedim
ivit, burası türkiye dedi
olabülür dedim, ama sende şunu unutmaki biz boşansak sen türkiyede kalacaksın dul erkek damgası yiyeceksin
ben fransaya yada ingiltereye giderim, orda kimse takmıyo dul mu bekarmı, bi çıtır bulurum evlenirim dedim o zaman görürsün sen
gecelere akarım dedim :21:

bi dahada bu konuyu açmadı ous :KK9:

Keşke, ben de evlenmem free takılırım deseydin carrie :KK9::KK9:
Burası türkiye olabilir ama ben de carrie 'yim canım diye de ekleseydin :KK9:

hata üzerine hata...
yalan üzerine yalan...
suç üzerine suç...
ve hep aynı kişiyle olması da daha kötüleştiriyor durumu...
boşan yada boşanma diyemem ama bence sizi bitirmiş o adam kafasında... yoksa durduk yere çocuk için devam ediyorum denmez...

Bende adamın kafasında bıtırdıgını dusunuyorum

ben kızın masum olduğuna inanmıyorum abiymiş abiyi yesınler

ama sen bundan sonra sakın kızla muhattap olma çünkü bu onun kendini iyi hissetmesini sağlayabilir bak ne kadar güzelim gencim kadın benı kıskanıyor der bence...

hem burada okuduklarımdan hem de çevremde gördüğüm bazı şeylerden sonra " ama o benim abim ya da o benim bacımm" cümlelerinden nefret eder oldum..mutlaka altından bişey çıkıyor!

Keşke, ben de evlenmem free takılırım deseydin carrie :KK9::KK9:
Burası türkiye olabilir ama ben de carrie 'yim canım diye de ekleseydin :KK9:

evlenmem deseydim, evlenmek istesende evlenemezdin ki derdi o yüzden mahsus dedim :KK9:
elimi sallasam ellisi sen beni düşünme dedim :KK60:

Sadece konu sahibi icin degil genel olarak söylüyorum bir bayan hissediyorsa, altindan hep bisey cikiyor...6. Hislerimiz cok kuvvetli bu konuda... Umarim konu sahibinde böyle bir durum yoktur..konu sahibi haksiz cikar. esinin kiza ne kadar basarili olursa olsun hediye almasina bende kizardim :26:

Sadece konu sahibi icin degil genel olarak söylüyorum bir bayan hissediyorsa, altindan hep bisey cikiyor...6. Hislerimiz cok kuvvetli bu konuda... Umarim konu sahibinde böyle bir durum yoktur..konu sahibi haksiz cikar. esinin kiza ne kadar basarili olursa olsun hediye almasina bende kizardim :26:

bencede, mutlaka birşeyler var
tek taraflıda olsa var birşey

Bu ara, bu tarz konular mı çok açılıyor yoksa ben de algıda seçicilik mi başladı bilmiyorum...
Sanırım 3 ay önceydi, eşimin şirketinde de bir kız başladı işe. Bizim yolumuz üzerinde
sayılmasa da yakın olduğu için onu alma görevi müdürleri tarafından eşime verildi. Bu kızı ilk
aldığı gün cumartesi olduğu için ve ben çalışmadığım için tanışma şerefine nail olamadım!!!
Ama eşim bahsetti bana kızı sabah aldığından. Tabi kıskanmak falan yok, çünkü bana göre
normal. Sonuçta şirket arabası bizim malımız değil ve çalışan, emek harcayan herkesin bazı
ayrıcalıkları olması taraftarıyım. Biraz erken kalkmak bizden birşey götürmez dedim. Neyse
işte haftanın ilk iş günü sabahın erken saatlerinde eşimle gittik, önce bu kızı sonra da diğer
arkadaşı aldık. Eşim ben tanıttı kız, eşim diye. Öyle nereden geldin falan gibi bir iki diyalog
kurduk. Benim ilk tanışmada çok fazla diyaloğa girdim görülmemiştir zaten. Önce izlerim
kişiyi. Neyse ben kendi ofisime geldim, eşimin ofisi de benim ofisimden en fazla 300 m ileride.
Kız nerede ineceğini, eşimin nerede aracı park edeceğini biliyor. Bu arada diğer arkadaşın ofisi
biraz geride, onu bırakmıştık. Bu hatun kişi, benim araçtan inmemle arabadan inip hoooop
diye öne geçince benim asfalyalar sadece atmadı, trafo infilak etti... Eşim giderken bana bakar,
korna çalar. Ben ona öyle bir baktım ki, tabi kıza da, korku filmi izler gibiydi yüzleri...

Akşam eşim geldiğinde ne oldu dedi. Ben ona 'Senin bir dünya kız arkadaşın var, kaç kişiyi
zamanında işe bıraktık, hatta bazıları ile gayet samimiyim ben. Buna rağmen biri, bir gün olsun
benim inmemi sanki fırsat bilip ön koltuğa geçmedi. Bak yanına demiyorum, koltuğa diyorum.
Yani seninle ilgili bir ima yapmıyorum. Bir gün olmuş tanışalı, bu cesareti ona veremezsin, cevap
bile vermedin.' dedim. Ne diyebilirim, kalktı geçti hemen dedi. Ben de şimdi bir şey yapmazsan
ben sana vakti gelince neler yaparım bir düşün dedim. Ertesi gün birşe demesine bile gerek
kalmadan kız arkada kaldı... Ama geçseydi, ben yine eşime kızardım. Mesafeyi koymak zorunda
olan bizzat 'o'. Nasıl ki samimi arkadaşları bile böyle birşeye kalkışmıyorsa, onlara bunu
hissettirdiyse o yeni yetmeye de hissettirecek olan 'o'.

ünlü bir kadın oyuncu bir süre önce evlendiği eşinden olaylı bir şekilde boşandı. boşandığı adam tvde bir programa bağlandı telefonla. evliliği niye yürütemediniz diye sordular. adam aynen şu cevabı verdi; onu dördüncü evlilliğini yapan X Hanıma soracaksınız.. Kadın kafadan suçlu yani.. senin ne suçun var şimdi burda, adam resmen aldatmaya teşebbüs ediyor. hadi onu da bir kenara koydum, sana DEĞER vermiyor bi kere. böyle insanların evlenmesine izin vermemek lazım. bir insanın hayatını karartmak ne kadar kolay.

Bence bir akşam yemeğine kızı ve sevgilisini davet edin(yazdığınz mesajın özrü dersiniz)..Geldiklerinde eşinizin ve kızın hal,hareket ve tavırlarndan anlarsınız..
*Asla ve asla ikinci kez boşanmış olma duygusunun psikolojik baskısını yaşamayın,yaşattırmayın, güveninizin eksilmesine neden olacaktır..

kafasında bitirmişse devam ettirmem zaten..sonucu ne olursa olsun boşanırım.ama onun ailesini de toplayıp konuşup derdimi anlatmak istiyorum konu bu olan bu sonuç eşim boşanmak istiyor iki tarafıda dinleyin diye..çokmu mantıksız..

bide bi arkadaş yazmış alıntı yapamadım boşanmaya niyetin yoksa susup oturacaksın diye ..ben sizden fikir yardım istiyorum susup oturmak değilki niyetim..güce cesarete ihtiyacım var ..

kafasında bitirmişse devam ettirmem zaten..sonucu ne olursa olsun boşanırım.ama onun ailesini de toplayıp konuşup derdimi anlatmak istiyorum konu bu olan bu sonuç eşim boşanmak istiyor iki tarafıda dinleyin diye..çokmu mantıksız..

bide bi arkadaş yazmış alıntı yapamadım boşanmaya niyetin yoksa susup oturacaksın diye ..ben sizden fikir yardım istiyorum susup oturmak değilki niyetim..güce cesarete ihtiyacım var ..

aileleri katma şimdilik işi büyütürsün

X