4 yıllık ilişkim beni heryerden engelledi

Barışıp evlenme gibi bir düşüncem yok 😅 açıklama yapmak için yüzlerce kez konuşmak istedi en sonda dinledim ve bir daha olmayacağımızı söyleyip yoluna bakmasını söyledim ve bir daha iletişime geçmedim numarama kadar değiştirdim kapıma kadar geldi anneme ilettim konuyu annen gerekeni yaptı insanca uyardı güzel bir dille olmayacağını belirtti ve meğerse ne aptalmışım üzüldüğüm günlere yanıyorum
Her durumda vardır bir hayır. Ondan ayrılman, numarayı değiştirmen iyi olmuş. Hakkında hayırlısı olsun. Şimdi birkaç ay üzülürsün belki. Ama sonrasında iyiki onunla evlenmemişim yoksa hayatım mahvolurdu daha kötü olurdum dersin

Evinin önüne gidin, odasının penceresini bulun ve hemen önündeki yola ateşlerle "Seni seviyorum" yazın.
Bunu ben yapacağım caiz midir? Kamu davası açılsa arkamda duracak şöyle kallavi bir avukat var mı? Ben sonuna "Benimle evlenirmisin" diye de eklemeyi düşünüyorum, misin bitişik yazılacak :s

4 yıllık bi ilişkim var sürekli kavgalar ediyorduk ama asla kopmuyorduk evlilik düşünüyorduk ailelerimiz herkes biliyor yine kavga ettik üstüne çok gittim sonra annesi konuştu benimle kızım ne üzülüyorsun daha dün bi kızla konuşuyordu ama kimdi bilmiyorum dedi ve şok oldum engelledim onu heryerden Çünki hiçbir açıklama yapmadı annesi de yanındaydı duydu annesinin bana söylediklerini kızı falan umursamadı ve o da beni engelledi her yerden o kadar kötüyüm ki sinirlendim sosyal medya hesabı kullanmıyorduk açtım ve bilmesine rağmen umursamadı whatsapp profillerimiz aynıydı ben kaldırdım onunki duruyor ama beni engellemiş başka yerden baktırdım gördüm ağlamaktan bi hal oldum kız kimdi bilmiyorum üstüne bi de utanmadan engelledi instagram açmaması profili kaldırmaması baş harfim halen duruyor ama normalde böyle yapmazdı bırakmazdı böyle bıktım yani ne yapacağımı bilemiyorum napmalıyım sizce
Bahsettiğiniz durum değişik ama bu komik ifade bırakanlar neyin kafasındalar acaba 😋

Yokuş aşağı vurdurur gibi ilişki mi yaşanır. Kavganız, gürültünüz bitmiyormuş zaten. İlla olacak diye zorlamak niye?

Yokuş aşağı vurdurur gibi ilişki mi yaşanır. Kavganız, gürültünüz bitmiyormuş zaten. İlla olacak diye zorlamak niye?
zorlamak değil körlük sevgi emek yok etmek istemiyordum konu aylar önce açılmıştı şükür kendime geldim bitti

Bahsettiğiniz durum değişik ama bu komik ifade bırakanlar neyin kafasındalar acaba 😋
Herkes düşünceli değil maalesef böyle açık bi yerde paylaştığım için her yorum var ifadelere açık olmak zorundayım :) herkesin kalbi gibi bir hayatı olur umarım diyelim

Her durumda vardır bir hayır. Ondan ayrılman, numarayı değiştirmen iyi olmuş. Hakkında hayırlısı olsun. Şimdi birkaç ay üzülürsün belki. Ama sonrasında iyiki onunla evlenmemişim yoksa hayatım mahvolurdu daha kötü olurdum dersin
Kesinlikle öyle farkına vardım

Dalga geçmezseniz sevinirim 25 yaşındayız kendisi gerizekalı annesine verdi ben annesi ile konuşmak istemedim
çocuk sizden bıkmış ama ayrılamamış, bu konuyuda annesiyle konuşunca annesi kadın kadının halinden anlar diyip sizi yola düşürecek bombayı atmış ortaya.

çocuk sizden bıkmış ama ayrılamamış, bu konuyuda annesiyle konuşunca annesi kadın kadının halinden anlar diyip sizi yola düşürecek bombayı atmış ortaya.
Kardeşim konuyu yazdığım zamanla aylar geçti boş yapmayın ilişkiyi yaşayan bendim siz değil ne dengesiz yorumlar yapıyorsunuz yorum yapmak için yorum yapmayın kapımda köpek oldu mu bitmiştir benim için annesi yalvar yakar bin minnet oğlumla 1 dakika yeter kızım yeter ki konuş dedi mi dedi annesi evime kadar gelip de ben bişey bilmeden konuştum diye ağladı mı ağladı ben numarama kadar değiştirip olduğum ilden çıktım peşimi bırakmaları için bilip bilmeden ne sallıyorsunuz bi halden anlayın ya o konuyu açtığım zamanki psikolojimi bi anlamaya çalışın siz de evlisiniz Allah size de yaşatabilir çok güvendiğimiz insanlar eşler de bizi yanıltabilir bilip bilmeden kırıcı bi şekilde konuşan herkesi Allah’a havale ediyorum kalbiniz gibi bi hayat diliyorum sizlere de

Kardeşim konuyu yazdığım zamanla aylar geçti boş yapmayın ilişkiyi yaşayan bendim siz değil ne dengesiz yorumlar yapıyorsunuz yorum yapmak için yorum yapmayın kapımda köpek oldu mu bitmiştir benim için annesi yalvar yakar bin minnet oğlumla 1 dakika yeter kızım yeter ki konuş dedi mi dedi annesi evime kadar gelip de ben bişey bilmeden konuştum diye ağladı mı ağladı ben numarama kadar değiştirip olduğum ilden çıktım peşimi bırakmaları için bilip bilmeden ne sallıyorsunuz bi halden anlayın ya o konuyu açtığım zamanki psikolojimi bi anlamaya çalışın siz de evlisiniz Allah size de yaşatabilir çok güvendiğimiz insanlar eşler de bizi yanıltabilir bilip bilmeden kırıcı bi şekilde konuşan herkesi Allah’a havale ediyorum kalbiniz gibi bi hayat diliyorum sizlere de
Şuursuzmusunuz?
Ben nerden bileyim siz konuyu açtıktan sonra hayatınızda ne oldu ne olmadı.
Açtıgın konuda adam seni engellemiş mi engellemiş ben buna göre yorum yaparım.

Back
X