o kız hayatımıza girdi gireli;

o kızın ilişkisi varsa bile eşinize karşı boş değil. aralarında bir şey var gibi

Seni üzmek istemiyorum tatlım
Kızı bilmemde eşinin o kıza ilgisi olduğu kesin
Sende üzerine giderek daha fazla akıllarına sokuyorsun
Eşinde suçluluk psikolojisiyle sana baskı yapıyor.
Daha ortada fiziki bir aldatma olduğunu zannetmiyorum.
O sana kızdığında ''eehh yeter be ne yaparsan yap'' desen
Resti çeksen yelkenleri hemen suya indirecek.
Kendin için en iyi olanı sen yaparsın
İyi düşünerek sağlam adımlarla kararlarını ver
Burda boşan yada boşanma demek bize düşmez

sinemaya toplu gidilmiş ama bana yalan söylenerek? üstelik organize eden ikisi bunlarıda öğrendim ben..eşimin telefonuna bakardım arada bu olaylardan sonra.arama kayıtları silinmiş olur,ama haftasonları bile özellikle iş için arar sorar işin durumunu sanki patron mübarek..bukadar olay varken nasıl patlamayayım yaaa bazı arkadaşlar bana sen aklına sokmuşsun demesin yaa. siz olsanız karsıdan izlermiydiniz yapmayın..

boşanma lafınıda benim ajanlığım kötü kalpliiliğimden ve kendisini aldatan erkek yerine koyduğum için istiyomuş..haklıymış yani deli oluyorum deli..

birincisi kendinizi konu sahibinin yerine koyun içiniz içinizi yerken nasıl olayları sessiz kalıp izleyeblirdiniz.yapabilen varsa helal olsun.ben yapamazdım.karşımdaki kocam sevdiğim insan vs.nasıl izleyip ses çıkarmadan günlerimi geçirceğimi bilemezdim.
ikincisi kimse içinde yoksa başkasının aklına birini sokamaz.o zaman her çift birbirinin kıskandığına meyletsin.hayır buna katılmıyorum.insanın içinde yoksa karşısndaki ne dese boşa olurdu.yapmayın...

Çok üzücü bir durumdasınız, allah yardımcınız olsun dilerimki. Size boşanın diyemem inşallah her sorununuz çözülür yuvanızda mutlu olursunuz fakat bence eşinizin 2. evliliğiniz olduğu için ona muhtaç olduğunuzu düşünmesine izin vermeyin, karşısında "çocuğumla mutlu mesut yaşarım umurumda değil kimin ne düşündüğü benim alnım ak" diyip dimdik durun.

Bir de yazılanların tümünü okumadım fakat kız kendi hesabıyla sizi engellememişken kızın sevgilisiyle olan hesabında engellenmiş olmanız bana çok mantıklı gelmedi

birincisi kendinizi konu sahibinin yerine koyun içiniz içinizi yerken nasıl olayları sessiz kalıp izleyeblirdiniz.yapabilen varsa helal olsun.ben yapamazdım.karşımdaki kocam sevdiğim insan vs.nasıl izleyip ses çıkarmadan günlerimi geçirceğimi bilemezdim.
ikincisi kimse içinde yoksa başkasının aklına birini sokamaz.o zaman her çift birbirinin kıskandığına meyletsin.hayır buna katılmıyorum.insanın içinde yoksa karşısndaki ne dese boşa olurdu.yapmayın...

Ben de izlemeyi doğru bulmuyorum ama ne yapabilir ki. Yani suçüstü yakalasa ne yapabilir? Yeniden kazanmaya çalışmak denenebilir ama çok zor.En fazla boşanabilir. Eşi zaten olayı gözden çıkarmış gibi. Her durumda çok zor yani.

Bu face racona ters ben onu bilirim onu söylerim.

diğ mi facebook kadar gereksiz bir ortam görmedim herkes birbirinin hayatını takip etmek,kendine duvarından ordan burdan yeni bi kişilik çizmek,kız erkek arayışına girmek yerine başka şeyler yapsa keşke.gidip bir afede çay içmek kitap okumak gerçek hayatta birşeyler yapmak yani...

Allah saglikli uzun omur versin ancak evlendiginizin 1.ayinda hamile kalmaniz buyuk hata olmus. Dogduktan sonra bebegi cok sevdi demissiniz elbette sevecek cocugunu. Sorun, evliliginizi saglam bir temele oturtmadan, bir suru kaliteli zaman gecirmeden, ayni cati altinda guzel paylasimlarda bulunmadan hamile kalmaniz.

Esinizin size de evlilik kurumuna da saygisi kalmamis gorunuyor.

Ben de izlemeyi doğru bulmuyorum ama ne yapabilir ki. Yani suçüstü yakalasa ne yapabilir? Yeniden kazanmaya çalışmak denenebilir ama çok zor.En fazla boşanabilir. Eşi zaten olayı gözden çıkarmış gibi. Her durumda çok zor yani.

suç üstü yakalasa ne yapar bilemem o herkesin kişiliğine bağlı olarak vereceği bir tepki ama buradan okurken yapma üstüne varma araştırma ses çıkarmadan izle demek kolay onu söylemeye çalışmıştım.kimsenin şüphelenip dur şöyle uzaktan izleyeyim ,aaa ne buldum sormayayım delilleri biriktireyim topluca sorarım bunların hesabını, bu aradada herşey güllük gülistanlıkmış gibi bir de performans sergiliyeyim diyebielceğini sanmıyorum

Allah saglikli uzun omur versin ancak evlendiginizin 1.ayinda hamile kalmaniz buyuk hata olmus. Dogduktan sonra bebegi cok sevdi demissiniz elbette sevecek cocugunu. Sorun, evliliginizi saglam bir temele oturtmadan, bir suru kaliteli zaman gecirmeden, ayni cati altinda guzel paylasimlarda bulunmadan hamile kalmaniz.

Esinizin size de evlilik kurumuna da saygisi kalmamis gorunuyor.

En kötüsü de bu zaten; saygının bittiği anda başlıyor tüm olumsuzluklar.

ousla bi keresinde kavga ettik, boşarım seni dedim
nah boşarsın didi bana
niyeymiş o dedim
dul erkek hemen evlenir ama dul kadın zor evlenir didi
yapma yaa dedim
ivit, burası türkiye dedi
olabülür dedim, ama sende şunu unutmaki biz boşansak sen türkiyede kalacaksın dul erkek damgası yiyeceksin
ben fransaya yada ingiltereye giderim, orda kimse takmıyo dul mu bekarmı, bi çıtır bulurum evlenirim dedim o zaman görürsün sen
gecelere akarım dedim :21:

bi dahada bu konuyu açmadı ous :KK9:
ayy bende konuyu okurken aklımdan aynı şeyi geçiriyordum..
ben boşandıktan sonra tekrar biriyle evlendiğimde bendede bu korku olur hep 2.defa dul kalmak
malesef ki Türkiye de böyle bu kadın için çok zor özelliklede çocuk varsa

benim yurtdışında akrabalarım var çağırıyorlar beni orayamı gitsem, ordamı yaşasam,kızım alışırmı vs.. diye aklımdan geçiriyordum kiiii senin yorumunu okudum

evli erkekleri baştan çıkaran kadınlar öyle laflar edsim varkıı ama!!! ya ne istiyonuz evli erkeklerden ne demek ya evli bi adamla sinemaya gitmek
boşanmasanda boşansanda çok zor olucak yaşadıklarını unutmak ALLAH yardımcın olsun

evli erkekleri baştan çıkaran kadınlar öyle laflar edsim varkıı ama!!! ya ne istiyonuz evli erkeklerden ne demek ya evli bi adamla sinemaya gitmek
boşanmasanda boşansanda çok zor olucak yaşadıklarını unutmak ALLAH yardımcın olsun

evet evli bir erkeğe başka gözle bakabilmek kötü ama sadece kadında mı
kabahat??? Evli olup baştan çıkmaya müsait olan o adamın da günahı
yok mu??? Madem çapkınlık yapmaktan vazgeçmeyecek, madem bekarlığını
özleyip bekar gibi davranacak, neden evleniyor??? Evliliğin yükümlülüklerini
yerine getiremeyeceğini bile bile ne işi var evlilikle??? Eminim kimse sevgilisinin
başına silah dayayıp zorla evlenmek istememiştir...

Nedeni çok basit aslında. Hep inanılmaz bir egoyla büyütüyoruz oğullarımızı.
Onların üstün bir ırk gibi yetişmesine izin veriyoruz. Evet kızlarımız da kıymetli
ama oğullarımız hep onlardan bir adım önde hissettiriliyor. 'Kızım, abin işten geldi
ona masayı hazırla, yemeğini getir.' diyenimiz çok ama 'Oğlum, ablan işten geldi
kalk ona masa hazırla.' diyen yok. Tam bu noktalarda başlıyor onların o tatminsiz
egosunun doruklara ulaşmış hali...

Bayanın nefsi, erkeğin nefsi gibi kıyaslamalarla dolduruyoruz beyinlerini... E sonra
erkek yapsa skor, kadın yapsa günah oluyor bazı şeyler. Benim için de çevrede
bir sürü erkek var, ben de aynı durumu ona yaşatabilme potansiyeli taşıyorum.
Ama yaşatmıyorsam bu benim irade hakimiyetim, evliliğime, ilişkime saygımdır,
verdiğim değerdir... Yaşatanın da, kimse kusura bakmasın, ucuz, adi karakteridir.
Böyle adamların da,konu sahibinin eşini kastetmiyorum, evlilikten kastı, yemeğini,
ütüsünü yapacak, çamaşırını yıkayacak, bazı isteklerini her an doyuma kavuşturmaya
hazır birinin hep elinin altında olmasıdır. Ve adamlar da böyle 'adam'lığa yakışmayan
tavırlar içinde oldukları müddetçe bir bayanın 100 evlilik bile yapması NORMALdir...
Çünkü onlar çok eşliliğe büyütülürken, bizler hep masallarımızın prensini bulmaya
büyütülüyoruz... Bir bayan evde kalıyor ama erkekler için yok böyle birşey. Yok
öyle çifte standart.

süphe cok kotudur..Allah yardımcınız olsun..
ama oturup bir konusmakta fayda var diyorum ben..
güzellikle..
hoş nasıl tahammül edilip konuşulur onu da bilmiyorum...
eşiniz çok ağır laflaar etmiş..
biz kadınlar herseye katlanıyoruz evlatlarımız için..,
erkekler kadar bencil olamıyoruz...
sizin hatanız ise olay iyice alevlendıkten sonra bunları yapmanız..
ilk hissettıgınızde bir seylere tepki verseydiniz ya da kolay kolay affetmeseydınız iyiydi..
bir yorumcu yapmış ya eşinin yanına oturmus hemen dik dik bakmış ya:)
oyle bır tavıra burunseydınız en basta belki işler bu kadar uzamazdı..
ne bileyim...
Allah yardımcınız olsun tekrar..ama kızla yağacagınız bişey yok..
sorununuz eşinizle kesinlikle..onunla haletmelisiniz..

evet evli bir erkeğe başka gözle bakabilmek kötü ama sadece kadında mı
kabahat??? Evli olup baştan çıkmaya müsait olan o adamın da günahı
yok mu??? Madem çapkınlık yapmaktan vazgeçmeyecek, madem bekarlığını
özleyip bekar gibi davranacak, neden evleniyor??? Evliliğin yükümlülüklerini
yerine getiremeyeceğini bile bile ne işi var evlilikle??? Eminim kimse sevgilisinin
başına silah dayayıp zorla evlenmek istememiştir...

Nedeni çok basit aslında. Hep inanılmaz bir egoyla büyütüyoruz oğullarımızı.
Onların üstün bir ırk gibi yetişmesine izin veriyoruz. Evet kızlarımız da kıymetli
ama oğullarımız hep onlardan bir adım önde hissettiriliyor. 'Kızım, abin işten geldi
ona masayı hazırla, yemeğini getir.' diyenimiz çok ama 'Oğlum, ablan işten geldi
kalk ona masa hazırla.' diyen yok. Tam bu noktalarda başlıyor onların o tatminsiz
egosunun doruklara ulaşmış hali...

Bayanın nefsi, erkeğin nefsi gibi kıyaslamalarla dolduruyoruz beyinlerini... E sonra
erkek yapsa skor, kadın yapsa günah oluyor bazı şeyler. Benim için de çevrede
bir sürü erkek var, ben de aynı durumu ona yaşatabilme potansiyeli taşıyorum.
Ama yaşatmıyorsam bu benim irade hakimiyetim, evliliğime, ilişkime saygımdır,
verdiğim değerdir... Yaşatanın da, kimse kusura bakmasın, ucuz, adi karakteridir.
Böyle adamların da,konu sahibinin eşini kastetmiyorum, evlilikten kastı, yemeğini,
ütüsünü yapacak, çamaşırını yıkayacak, bazı isteklerini her an doyuma kavuşturmaya
hazır birinin hep elinin altında olmasıdır. Ve adamlar da böyle 'adam'lığa yakışmayan
tavırlar içinde oldukları müddetçe bir bayanın 100 evlilik bile yapması NORMALdir...
Çünkü onlar çok eşliliğe büyütülürken, bizler hep masallarımızın prensini bulmaya
büyütülüyoruz... Bir bayan evde kalıyor ama erkekler için yok böyle birşey. Yok
öyle çifte standart.

işte son noktayı koyan yorum....
maalesef ailelerin yetiştirmelerinde var..size gönülden katılıyorum..
benim de erkek kardeşim var..ailemiz allahtan oyle yetıstırmedı bizi..
haa cok yorgun olur abla hazırlasana bı der kıyamam yaparım..
ama kendi de hazırlar yani..
cok dogrusun ayakta alkışlıyorum:KK9:

ya ben bi erkekten hoşalansam hatta ona aşık olsam evli olduğunu görünce yada biliyosam ondan uzak dururum burada sinema ya gitme olayı var bi kadın evli bi erkekle sinemaya gidemez çünkü kendisinden dolayı bilmesi gerekir karısı duyarsa ne der diye demekki bu kadınla o adam arasında bişey var bu çok açık bence ve burada o adama yüz vermekle bence o kadında çok ama çok suçlu (kibar olmak için suçlu dedim )

hiçbişi yapmamak mı?nasıl ölece bekleyecekmiyim?neyi bekleyecem eşimin beni sevmesinimi özür dilemesini mi? susup kabullenmeyi mi hakediyo eşimin hatası?

bunun cezası boşanmaktır sende onu yapmıyorsun

bu adamdan uzaklaşmadıkça senı sevip sevmediğinide anlamaz şu anda sana karşı nefret hissediyor bence
çocuğunun anasına bu lafları söylemek kolay mı ki kızgınlık haliyle söylenen şeylerin aslında sakladığımız gerçek düşünceler olduğunu düşünürum ben

e ne yapacaksın bırakıp gitmiyorsun ama ceza verecek birşeyinde yok ne yapabilirsin ki? hem sindiremiyorsun hem bırakamıyorsun... iki seçeneğide ortadan kaldırıyorsun istiyorsun ki intikam alayım nasıl intikam alabilirsin? sen de başkasına mi ılgı göstereceksin?

e bunu da yapmazsın saçmalık çünkü peki ne olacak? çözüm yok ki ondan intikam falan alamazsın almaya çalıştığın dakika zaten adam senı boşamak için fırsat kolluyor ne yapacak tek celsede seni boşayacak? ee hani kim intikam aldı? ne oldu?

bence evli bir erkeği baştan çıkaran kadınlar değil de evli olup da baştan çıkan adamlar var..

yoksa bu kadınlar şeker verip,gazozuna ilaç atıp kandırmıyor ya bu adamları..akılları,nefisleri yok mu bunların?

şu olabilir;adamın evli olduğunu bilmeden gönlünü kaptırırsın ama evli olduğunu anladığın anda aşkından ölsen bile o adamı bırakmak gerekir..işte devam ediyorsa ben o kadınlara diyecek söz bulamıyorum..

işte son noktayı koyan yorum....
maalesef ailelerin yetiştirmelerinde var..size gönülden katılıyorum..
benim de erkek kardeşim var..ailemiz allahtan oyle yetıstırmedı bizi..
haa cok yorgun olur abla hazırlasana bı der kıyamam yaparım..
ama kendi de hazırlar yani..
cok dogrusun ayakta alkışlıyorum:KK9:

Teşekkürler yagmur_only :KK42::KK42:
Böyle konuştuğum için hep feminist diye damgalandım ama üzerime yapıştırılan
etiket ne olursa olsun doğru olduğuna inandığım şey bu... Kadın olmak ikinci
sınıf muamele görmek olmamalı. Bizler evlatlarımıza bunu aşılarsak bizden sonraki
kuşak en azından farklı yaşar. Her gün kadına şiddet ve kadın cinayeti haberi
görmek zorunda olmazlar...

anladığım kadarıyla siz küçük bir ilçedesiniz arkanızdan konuşmalarını istemediğiniz için boşanmıyorsunuz.Bence bu yaptığınız çok yanlış çünkü eğer ki gerçekten ihanete uğruyorsanız ve sizi yeni profil açıp kandırıyorsa eşiniz,eşinizin o kadınla bi ilişkisi vardır.Bence evliliğinizi bitirmelisiniz ama yinede siz bilirsiniz ne diyeyim.

Evli adamda adam olsun çıkmasın baştan.:KK19:

Biz kadınları baştan çıkarmaya çalışan erkek hiç yokmu,karşılık alsalar sıraya dizilirler.
Biz niye baştan çıkmıyoruz o zaman.:KK19:

X