Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sinemaya toplu gidilmiş ama bana yalan söylenerek? üstelik organize eden ikisi bunlarıda öğrendim ben..eşimin telefonuna bakardım arada bu olaylardan sonra.arama kayıtları silinmiş olur,ama haftasonları bile özellikle iş için arar sorar işin durumunu sanki patron mübarek..bukadar olay varken nasıl patlamayayım yaaa bazı arkadaşlar bana sen aklına sokmuşsun demesin yaa. siz olsanız karsıdan izlermiydiniz yapmayın..
boşanma lafınıda benim ajanlığım kötü kalpliiliğimden ve kendisini aldatan erkek yerine koyduğum için istiyomuş..haklıymış yani deli oluyorum deli..
birincisi kendinizi konu sahibinin yerine koyun içiniz içinizi yerken nasıl olayları sessiz kalıp izleyeblirdiniz.yapabilen varsa helal olsun.ben yapamazdım.karşımdaki kocam sevdiğim insan vs.nasıl izleyip ses çıkarmadan günlerimi geçirceğimi bilemezdim.
ikincisi kimse içinde yoksa başkasının aklına birini sokamaz.o zaman her çift birbirinin kıskandığına meyletsin.hayır buna katılmıyorum.insanın içinde yoksa karşısndaki ne dese boşa olurdu.yapmayın...
Bu face racona ters ben onu bilirim onu söylerim.
Ben de izlemeyi doğru bulmuyorum ama ne yapabilir ki. Yani suçüstü yakalasa ne yapabilir? Yeniden kazanmaya çalışmak denenebilir ama çok zor.En fazla boşanabilir. Eşi zaten olayı gözden çıkarmış gibi. Her durumda çok zor yani.
Allah saglikli uzun omur versin ancak evlendiginizin 1.ayinda hamile kalmaniz buyuk hata olmus. Dogduktan sonra bebegi cok sevdi demissiniz elbette sevecek cocugunu. Sorun, evliliginizi saglam bir temele oturtmadan, bir suru kaliteli zaman gecirmeden, ayni cati altinda guzel paylasimlarda bulunmadan hamile kalmaniz.
Esinizin size de evlilik kurumuna da saygisi kalmamis gorunuyor.
ayy bende konuyu okurken aklımdan aynı şeyi geçiriyordum..ousla bi keresinde kavga ettik, boşarım seni dedim
nah boşarsın didi bana
niyeymiş o dedim
dul erkek hemen evlenir ama dul kadın zor evlenir didi
yapma yaa dedim
ivit, burası türkiye dedi
olabülür dedim, ama sende şunu unutmaki biz boşansak sen türkiyede kalacaksın dul erkek damgası yiyeceksin
ben fransaya yada ingiltereye giderim, orda kimse takmıyo dul mu bekarmı, bi çıtır bulurum evlenirim dedim o zaman görürsün sen
gecelere akarım dedim
bi dahada bu konuyu açmadı ous
evli erkekleri baştan çıkaran kadınlar öyle laflar edsim varkıı ama!!! ya ne istiyonuz evli erkeklerden ne demek ya evli bi adamla sinemaya gitmek
boşanmasanda boşansanda çok zor olucak yaşadıklarını unutmak ALLAH yardımcın olsun
evet evli bir erkeğe başka gözle bakabilmek kötü ama sadece kadında mı
kabahat??? Evli olup baştan çıkmaya müsait olan o adamın da günahı
yok mu??? Madem çapkınlık yapmaktan vazgeçmeyecek, madem bekarlığını
özleyip bekar gibi davranacak, neden evleniyor??? Evliliğin yükümlülüklerini
yerine getiremeyeceğini bile bile ne işi var evlilikle??? Eminim kimse sevgilisinin
başına silah dayayıp zorla evlenmek istememiştir...
Nedeni çok basit aslında. Hep inanılmaz bir egoyla büyütüyoruz oğullarımızı.
Onların üstün bir ırk gibi yetişmesine izin veriyoruz. Evet kızlarımız da kıymetli
ama oğullarımız hep onlardan bir adım önde hissettiriliyor. 'Kızım, abin işten geldi
ona masayı hazırla, yemeğini getir.' diyenimiz çok ama 'Oğlum, ablan işten geldi
kalk ona masa hazırla.' diyen yok. Tam bu noktalarda başlıyor onların o tatminsiz
egosunun doruklara ulaşmış hali...
Bayanın nefsi, erkeğin nefsi gibi kıyaslamalarla dolduruyoruz beyinlerini... E sonra
erkek yapsa skor, kadın yapsa günah oluyor bazı şeyler. Benim için de çevrede
bir sürü erkek var, ben de aynı durumu ona yaşatabilme potansiyeli taşıyorum.
Ama yaşatmıyorsam bu benim irade hakimiyetim, evliliğime, ilişkime saygımdır,
verdiğim değerdir... Yaşatanın da, kimse kusura bakmasın, ucuz, adi karakteridir.
Böyle adamların da,konu sahibinin eşini kastetmiyorum, evlilikten kastı, yemeğini,
ütüsünü yapacak, çamaşırını yıkayacak, bazı isteklerini her an doyuma kavuşturmaya
hazır birinin hep elinin altında olmasıdır. Ve adamlar da böyle 'adam'lığa yakışmayan
tavırlar içinde oldukları müddetçe bir bayanın 100 evlilik bile yapması NORMALdir...
Çünkü onlar çok eşliliğe büyütülürken, bizler hep masallarımızın prensini bulmaya
büyütülüyoruz... Bir bayan evde kalıyor ama erkekler için yok böyle birşey. Yok
öyle çifte standart.
hiçbişi yapmamak mı?nasıl ölece bekleyecekmiyim?neyi bekleyecem eşimin beni sevmesinimi özür dilemesini mi? susup kabullenmeyi mi hakediyo eşimin hatası?
evli erkekleri baştan çıkaran kadınlar öyle laflar edsim varkıı ama!!! ya ne istiyonuz evli erkeklerden ne demek ya evli bi adamla sinemaya gitmek
boşanmasanda boşansanda çok zor olucak yaşadıklarını unutmak ALLAH yardımcın olsun
işte son noktayı koyan yorum....
maalesef ailelerin yetiştirmelerinde var..size gönülden katılıyorum..
benim de erkek kardeşim var..ailemiz allahtan oyle yetıstırmedı bizi..
haa cok yorgun olur abla hazırlasana bı der kıyamam yaparım..
ama kendi de hazırlar yani..
cok dogrusun ayakta alkışlıyorum