o kız hayatımıza girdi gireli;

hah işte cevap bu ,belliki gizli gizli yaşanan bişeyler var ,ama senin bu kızı tamamen hayatından çıkarman için kızın gözünü korkutman lazım ,eşinin ispatlayamayacağı tarzda bişeylerle ,yazışma olmaz çıkar ortaya ,ya kızı bulup yüzyüze konuşacaksın ,eşine gidip söylese bile inkar edeceksin ,ya da telefonla ama kendi cebinden değil başka bir hattan yada kontürlüden arayacaksın ..

arasam nolcak benim sevgilim var eşin ne alaka bıdı bıdı edecek..onun ailesine kdar gitmeyi düşündüm rezil etmeyi düşündüm ama hata kızda olduğu kadar kocamda da var..takıntı haline geldi o kız.kafasına silah dayamadığına göre iradesiyle yapıo eşim vazgeçmeidkten sonra kıza yapsam nolcakki..

bende boşanmak istiyorum aslında ama çevreden laflardan ailemi üzmekten çok korkuyorum çekip gitsem burdan nereye giderim çocuğumla..ailemide bırakamam ki..

bence boşanmayı bırak önce bir kenara ,ortada henüz bariz birşey yok
eşinin hakaretleri çok kırıcı evet ama şu anda sinirle söylediği şeyler bunlar ,bence biraz konuşmayın birbirinizle ,bu konuyu gündeme getirmeyin bir müddet ,genelde çocukla ilgili durumlarda yakınlaşma yaşanır ,ne bileyim hastalık,doğum günü gibi ,yakınlarda doğum günü filan yokmu ,yada çocukla ilgili güzel bişeyler organize etseniz ,aile olsanız yine ..

hah işte cevap bu ,belliki gizli gizli yaşanan bişeyler var ,ama senin bu kızı tamamen hayatından çıkarman için kızın gözünü korkutman lazım ,eşinin ispatlayamayacağı tarzda bişeylerle ,yazışma olmaz çıkar ortaya ,ya kızı bulup yüzyüze konuşacaksın ,eşine gidip söylese bile inkar edeceksin ,ya da telefonla ama kendi cebinden değil başka bir hattan yada kontürlüden arayacaksın ..

ya bakın yanlış yönlendirmeyin bu dönemde önemli olan kızı kaleye almamak olayı kendi içinizde halletmeniz sonuçta kız zorla gelip konuşmuyo dimi hem o olmaz başkası olur önemli olan eşinizin gözünün korkması kaybetmeyle burun buruna gelmesi

işi ciddiye bindir korkma o sıradada bi aaile terapistine gitmende fayda var hatta birlikte gidin ki olayın ciddiyetini kavrasın ve kendine gelsin yok anacım bu erkeklere dank etmeyince olmuyor dank ettirecen blöfü nasıl çıkacak piyasaya

benimle aile terapistine gelcek ?şakamı bu..ne için gelicek benden boşanmak isteyen adam neden gelsin ki..aynı ortamda durmuyo benle ..

arasam nolcak benim sevgilim var eşin ne alaka bıdı bıdı edecek..onun ailesine kdar gitmeyi düşündüm rezil etmeyi düşündüm ama hata kızda olduğu kadar kocamda da var..takıntı haline geldi o kız.kafasına silah dayamadığına göre iradesiyle yapıo eşim vazgeçmeidkten sonra kıza yapsam nolcakki..

o zaman kızı tehdit et ,sevgiline ,kocamla aranızda olanlardan bahsederim filan gibi ,ne bileyim kızın ailesini katarsan eşin senden daha çok nefret edebilir ,yada kıza bulaşmadan eşinle çözeceksin bu durumu ..

''O benim için abi gibi '' diyen kişilerden nefret ediyorum. Ne abisi yahu ne abisi ?
Evli olmayan-sevgilisi olmayan kişilerden abi edinsene kendine..
Evlendikleri zaman onlarında bir abla-kardeş ortağı elbet olacaktır.
...

Sevgilisiyle ortak olan hesaba mesaj attıysanız sevgilisi görmüştür.
Eşiniz onlara karşı rezil olmayı değil, sizi incittiğini düşünsün.
Ona bunu anlatın. Ona kendisi böyle bir durumla karşılaşsa nasıl tepki verirdi bunu sorun.

Ve boşanmak istemiyorsanız bundan sonra kurcalamayın.
Bunu demek çok kolay yapmak zor farkındayın fakat yapmak zorundasınız korkularınız varsa.
Kendinizde ve hayatınızda bazı değişikliklere gitmelisiniz biran önce.
Her zaman yaptıklarınızı artık yapmayın ve yapmadıklarınızı yapın.
Olabilecek olumsuz durumlar içinde ne yapabilirsiniz bir düşünün.
Garanti altına alın kendinizi.

ya bakın yanlış yönlendirmeyin bu dönemde önemli olan kızı kaleye almamak olayı kendi içinizde halletmeniz sonuçta kız zorla gelip konuşmuyo dimi hem o olmaz başkası olur önemli olan eşinizin gözünün korkması kaybetmeyle burun buruna gelmesi

güzel hoş da kocası dinlemiyorki konu sahibini ,aynı ortamda bulunmak bile istemiyor diyor,yapacak tek şey kızla sorunu çözmeye çalışmak ..

benimle aile terapistine gelcek ?şakamı bu..ne için gelicek benden boşanmak isteyen adam neden gelsin ki..aynı ortamda durmuyo benle ..

tabiki boşanmak isteyen adam gelecek bu süreçte çocuğun durumuyla ilgili gitmemizde fayda var de sorada terapistle ayrı ayrı konuşursunuz terapist bi orta yol bulur şekerim merak etme sen

biz kadınlar 6.hislerimiz çok kuvvetli olan çok zeki varlıklarız..

eğer bir kadın kocasından şüpheleniyorsa ve aklında küçücük de olsa bir soru işareti varsa bunun sonu genelde böyle biter..

eğer bir adam o kıza acıyorum,kimsesi yok,zavallı,sadece arkadaşız,o hesap sevgilisinindi falan deyip bir de karısına psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyorsa orada da bir dur demek lazım.

ama kesin emin olmadan,herşeyi netleştirmeden boşanmayı düşünmeyin bence..evet eşiniz çok kırıcı konuşmuş,bilemiyorum kavga anında mı öyle davrandı ama iki taraflı olarak sakinleşip öyle birşeyler yapın.

güzel hoş da kocası dinlemiyorki konu sahibini ,aynı ortamda bulunmak bile istemiyor diyor,yapacak tek şey kızla sorunu çözmeye çalışmak ..

kızla sorun çözülmez aksine eşin geldi bana bunu yaptı diyerek aralarında bi bağ yoksa bile bağlar

ben merak ettiğim körüğünüz varmı acaba neden böle şeyler yapıp gururunu yerlere atsınki konu sahibi yazısı ''bana acıomuş 2.evliliğimdn de boşandı demeisnler diye çocuğum anasız büyümesin diye sürdürüyormuş yoksa o kız zaten evlenip gidecekmiş sevgilisi varmış onunla alakası yokmuş..benmişim bu evliliği bu hale getiren..inanamıyorum..ne umutlarla yeniden evlendim ben..hiç yüzüm gülmedi..şimdi boşansam küçücük şehirde ikinci kez dul olarak nasıl yaşarım ben..maddi durumum işim yerinde.ailesine olayı anlatmayı düşünüyorum ama boşanmaktan çok korkuyorum.bana yardım edermisiniz.?ne yapmalıyım? bu arkadaş bu durumda bu şartlarda boşanmaz benim tahminim. br kez mesaj atmış kıza cevabınıda almış daha neyin araştırması hayatımda en sevmediğim laf kadın olsaydında kocanı elinde tutsaydın. muhattap olmaya bile değmez ki genelde ikili kadın diyologlarında number one kelime dir bunlar

bende boşanmak istiyorum aslında ama çevreden laflardan ailemi üzmekten çok korkuyorum çekip gitsem burdan nereye giderim çocuğumla..ailemide bırakamam ki..

Yaşadıkların gerçekten çok zor.Sen güçlü bir bayanmışsınki bunların altından kalkabiliyorsun.Bende masumhane birşeyler olduğunu sanmıyorum doğruyu söylemekse eğer.Masum olsa senin faceni neden engellesin?Demek saf biri olsaydınız ayakta uyutacaklarmış sizi.Gerçeği açığa çıkardınız ya bu öfkesi kini ondan.Ama ne olursa olsun bu kadar ağır laf konuşulmaz size karşı söylenecek en son şeyleri söylemiş.Karar sizin tabiki.Burada hadi boşanın vazgeç demek o kadar kolay değil.Ama eşinizinde yaptığı söylediği sözler çok ağır, bilmem sizin kırılan kalbiniz zamanla onarılırmı????Birde el neder elalem ne der diye düşünürseniz her zaman mutsuz olursunuz.Kimsenin ağzı torba değilki illa bir şeyler söylenir.Bu hepimiz için geçerli.Siz huzursuzken şimdi etrafın kulağı duyuyormu?Önce kendiniz için evladınız için mutlu olun.Ben yuvanızı yıkın diyemem bunun vebalini alamam.En iyi kararı yine siz kendiniz verirsizsiniz.Eşinizle yaşayan hanımlık yapan sizsiniz.Bu olaylardan sonra yürütüp yürütmemek sizin kararınız.Ama çevre üzülmesin diye düşünürken kendiniz üzülmeyinde.Allah yardımcınız olsun.Umarım sizi ne mutlu edecekse o olsun:KK16:

bence boşanmayı bırak önce bir kenara ,ortada henüz bariz birşey yok
eşinin hakaretleri çok kırıcı evet ama şu anda sinirle söylediği şeyler bunlar ,bence biraz konuşmayın birbirinizle ,bu konuyu gündeme getirmeyin bir müddet ,genelde çocukla ilgili durumlarda yakınlaşma yaşanır ,ne bileyim hastalık,doğum günü gibi ,yakınlarda doğum günü filan yokmu ,yada çocukla ilgili güzel bişeyler organize etseniz ,aile olsanız yine ..

benim doğum günüm var..ama sanmam bişiler yapacağını kedi köpek gibiyiz git gelme eve ozaman diyorum geliyor.ayrı yatmak istiyorum illa burda yatacaksın diyor yanımda..zorluyor..korkuyorum saldıracak el kaldıracak diye..kimseye bişi söyleyemiyorum

nasıl yapıcam onu gerçektende dava açsammı?

benim doğum günüm var..ama sanmam bişiler yapacağını kedi köpek gibiyiz git gelme eve ozaman diyorum geliyor.ayrı yatmak istiyorum illa burda yatacaksın diyor yanımda..zorluyor..korkuyorum saldıracak el kaldıracak diye..kimseye bişi söyleyemiyorum

o halde henüz bitmemiş eşinde bir takım şeyler ,hala yanımda yat dediğine gör ,tamamen bitse ya sana git derdi yada eve gelmezdi ,yada yanımda yat demezdi ,deiğimi yapın bir müddet konuşmayın ,hatta birşey sorarsa söylerse cevap verin ama gereksiz konuşmalardan kaçının ..bir süre sonra yoluna girecektir ,erkeklerin bir çoğu çaçaron kadınları değil mülayim kadınları sever ,öyle görün ..doğum gününde de belki bişeyler organize etsen aile bireyleri ile birlikte ,bakar aile ortamı karım çocuğum annem kardeşim filan belki biraz vicdana gelir ..

o zaman kızı tehdit et ,sevgiline ,kocamla aranızda olanlardan bahsederim filan gibi ,ne bileyim kızın ailesini katarsan eşin senden daha çok nefret edebilir ,yada kıza bulaşmadan eşinle çözeceksin bu durumu ..

ben sizin yorumlarınızı hayretler içinde okuyorum kızı karıştırması yetmesin ailesi kızın sevgilisi pes valla

nasıl yapıcam onu gerçektende dava açsammı?

kız hemen dava açma sadece ne dersen arkandayım madem boşanalım diyosun okey de sadece çocuk kimd kalacak onun için profesyonel bi yardım almamız lazım kendimi toplamam lazım falan de ciddi davranki anlasın nelerin içinde olduğunu

arkadaşlar yapmayın Allah aşkına,konu sahibi kızla konuşup ne yapacak? bu ancak kenidini küçük düşürmesini sağlar..ne şekilde muhatap alacak onu?

arkadaşın canını yakan o kız değil ki, eşi..eğer tartışıcaksa da hesap da soracaksa,boşanacaksa da sadece eşiyle muhatap olmalı kız ile değil..

zaten ortada kesinleşmiş birşey yok ki..

Herşey tamam ama eşinizin yaptığı adilikten daha ağırı sana acıyorum demesi.
Kimse kimseden daha aciz değil. O sizin boşanmaktan korktuğunuzu, göze alamayacağınızı bildiğinden gözünüzü bu şekilde korkutmanın yolunu bulmuş.
Bence asla taviz vermeyin. Evet gerekirse elalemin diyeceklerini göze alın. Hergün ölmekten daha iyidir.
Gerçi uzaktan konuşmak kolay geliyor ama yaptıklarının affedilir tarafı yok... Allah yardımcınız olsun.

o benim çenemi sıkarken gözyaşları içerisinde yalvardım ona neden neden diye..oda sen benden ne istiyosun ki hayatımı zindana çeirdin dedi durdu boşanmak mı istiyosun dedi hayır seviyorum evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum istemiyorum o kızı ötesi varmı dedim ..kuduz köpek gibi saldırdı üstünü yırttı bezdim istemiyorum ben istiyorum boşanmak dedi..sonra hiçbişi olmamış gibi tv izledi..ben ağlamaktan komaya girdim

ben sizin yorumlarınızı hayretler içinde okuyorum kızı karıştırması yetmesin ailesi kızın sevgilisi pes valla

katılıyorum :KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:bide şu laf bizde eşekten düşmüşü getirin diye ben eşekten düştüm arkadaş düşmeyene basit gelir :KK76::KK76::KK76::KK76:

X