• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim beni heryerden engelledi

Cadılık yaptı demiyorum ama oğlunun bana yaptıkları diz boyu bu kavgalar hep onun yüzünden oluyordu benden kaynaklı değildi bunu de göz aradı edemez bu ilişkiyi ben sürdürdüm benim sayemde 4 yıl oldu ben sürdürmeseydim kendisiyle kimse 1 ay durmazdı olan bana oldu onlara değil
Surdurmeseydiniz? Olmayacak iliskiyi ittire ittire bu hale ancak getirebilmissiniz yine uzulen sizeiniz demekki zorlamamak gerekiyor

4 yıllık bi ilişkim var sürekli kavgalar ediyorduk ama asla kopmuyorduk evlilik düşünüyorduk ailelerimiz herkes biliyor yine kavga ettik üstüne çok gittim sonra annesi konuştu benimle kızım ne üzülüyorsun daha dün bi kızla konuşuyordu ama kimdi bilmiyorum dedi ve şok oldum engelledim onu heryerden Çünki hiçbir açıklama yapmadı annesi de yanındaydı duydu annesinin bana söylediklerini kızı falan umursamadı ve o da beni engelledi her yerden o kadar kötüyüm ki sinirlendim sosyal medya hesabı kullanmıyorduk açtım ve bilmesine rağmen umursamadı whatsapp profillerimiz aynıydı ben kaldırdım onunki duruyor ama beni engellemiş başka yerden baktırdım gördüm ağlamaktan bi hal oldum kız kimdi bilmiyorum üstüne bi de utanmadan engelledi instagram açmaması profili kaldırmaması baş harfim halen duruyor ama normalde böyle yapmazdı bırakmazdı böyle bıktım yani ne yapacağımı bilemiyorum napmalıyım sizce
La havle ve la guvvete. Belediyeler sulara bişi mi karıştırıyor,bu aşılara bişi mi koydular da evlilik yaşında kızların aklı durdu?

Bana kavgalar annesi yüzünden oluyordu onun oğluyla kimse bir ay ilişki sürdüremez diye cevap vermişsiniz sizde sevginin yetmediğini anlamış oldunuz hep ben sürdürdüm yazmişsiniz sürdürmeyeceksiniz bu tecrübe oldu size o zaman ki yazmış üyeler aynı fikirdeyim bu kişi ile kesin artık sizde tüm bağı kendinize yönelin inanın yürümezdi evlilik bile olsa.Sevgi uyum ve saygı yoksa ise yaramaz

Birde Allah'a havale etmeniz ne işe yarayacak olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz 5 çocuk yok ortada aslında Allah sizin 4 sene önce yapmanız gerekeni yapmış ilişki bitmiş.Zaten gidişat o yondeymis zorlaya zorlaya can vermis bu hiç başlamaması gereken ilişki kavga etmek yerine duygularınızı yönetmeyi öğrenin gencsiniz tekrar sever sevilirsin iz Size daha uygun daha kavgasız bir ilişki daha hayırlı bir evlilik vardır kaderde.İkinizinde 4 yılı gitmiş tecrübe diye bakın en çokda kendinizi sevin bundan sonra birde ilişki yürümüyorsa zorlamayın barismayin arayıp sormayın sizi seven sizi mutlu eder yıpratmaz

Back