- 17 Eylül 2024
- 8
- 16
- 3
- 39
- Konu Sahibi feslegen0713
geçen yıl bayramda kv lerdeyiz eşimin abiside gelmişti abisi uzakta oturuyo yılda birkez görüşebiliyorlar. ben o gün birden rahatsızlandım müthiş bir kalp çarpıntısı başladı ne yapsam gecmedi. kv ye rahatsızlandığımı söyledim sanırım tansiyonum yükseldi ben bi hastaneye gidip baktırıyım eşime söyleme abisiyle herzaman görüşemiyo ben gider gelirim dedim büyük kızımla çıktım evden hastaneye vardığımızda ard arda kan tahlilleri yapıldı. 2 saat sürdü bu sürecte kv ve başka hiçkimse aramadı naptın geciktin diye. doktor geldi acil anjiyoya almamız gerekiyor sizi dedi. o ara eşim aradı fesleğen kalkalım artık diye ben hastanedeyim anjiyoya giriyorum dedim şok oldu ben seni kadınlarla içerde oturuyosun sanıyodum dedi. annenin haberi vardı söylemedi mi dedim yok dedi. ya hadi demiyo eşime şimdi kalkar yanına gider diye en azından insan bi kendi arayıp naptın diye sormazmı. bu olayda eşim çok tartıştı annesiyle o deme dese bile aradan bu kadar zaman geçmiş sen nasıl bana söylemezsin diye. o gün anjü oldum 2 gün yoğun bakımda kaldım. o olaydan sonra kızımda nefret etti babannesinden. ben yine tüm bağları koparmadım.