- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
arkadaşlar yapmayın Allah aşkına,konu sahibi kızla konuşup ne yapacak? bu ancak kenidini küçük düşürmesini sağlar..ne şekilde muhatap alacak onu?
arkadaşın canını yakan o kız değil ki, eşi..eğer tartışıcaksa da hesap da soracaksa,boşanacaksa da sadece eşiyle muhatap olmalı kız ile değil..
zaten ortada kesinleşmiş birşey yok ki..
o benim çenemi sıkarken gözyaşları içerisinde yalvardım ona neden neden diye..oda sen benden ne istiyosun ki hayatımı zindana çeirdin dedi durdu boşanmak mı istiyosun dedi hayır seviyorum evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum istemiyorum o kızı ötesi varmı dedim ..kuduz köpek gibi saldırdı üstünü yırttı bezdim istemiyorum ben istiyorum boşanmak dedi..sonra hiçbişi olmamış gibi tv izledi..ben ağlamaktan komaya girdim
o benim çenemi sıkarken gözyaşları içerisinde yalvardım ona neden neden diye..oda sen benden ne istiyosun ki hayatımı zindana çeirdin dedi durdu boşanmak mı istiyosun dedi hayır seviyorum evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum istemiyorum o kızı ötesi varmı dedim ..kuduz köpek gibi saldırdı üstünü yırttı bezdim istemiyorum ben istiyorum boşanmak dedi..sonra hiçbişi olmamış gibi tv izledi..ben ağlamaktan komaya girdim[/QUOT
yaptıklarını abartılı bulan arkadaşlar olabilir ama ben senin davranışlarını abqrtılı bulmuyorum.haklısın hemde çok haklısın.canım eğer sadece 2.ciye dul kalmaktan korkuyosan korkma.biz kadınız biz herşeye herkese yeteriz.şanslısın bi işin var.hayatını çocuklarınla idame ettirebilecek durumdasın.neden bu kadar uğraşıyosun ki.ben kolay kolay yuva yıkmayı göze alan biri değilim ama eşinin yaptıklarından sonra boşanmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.böyle küçük düşürülmek acınmak ...acınacak ne halin varmış.benim fikrim.biz kadınız başedemeyeceğimiz hiç bişey yok.dul olmayı takma ister köyde ol ne farkeder sen dimdik ayakta olduktan sonra....
canım bak şu anlattıklarından eşin iyi bi dersi haketmiş kimselere duyurmadan kendi işi profesyonelce halledelim deyip karşısında güçlü ol ve dediğim gibi b sürece başlamadan daha tırsıp geri adım atacak korkma
eşine sahip olduğu sorumluluklar fazla gelmiştir. Kızla aralarında birşey yoktur ama neden dersen olsa olurdu sadece onunla muhabbet etmek gezmek falan flört hoşuna gitmiştir. çünkü karşıdakinin ondan beklediği birşey yok sorumluluk yok rahat yani
bence sen bir süre konuyu açma evet eminim çok zordur sakin ol kendinide üzme hayat herşey biz insanlar için
çocuğunla ilgilen ymek,ev işlerini falan yap
konuşmak istediğinde kavga edecek gücünün kalmadığını çok mutsuz,üzgün ve kırgın olduğunu
onun senin için sarfettiği kelimeleri unutamayacağını sakinleşmeyi beklediğini sonra bir karar vereceğini söyle
sakın kadını falan arama en büyük suç eşinde
hayatta daha kötü durumda olan insanları düşün herşeyin çaresi var
not: eğer sevmiyorsan buda üstüne tuz biber ektiyse ve çocuğunu huzurlu bir ortamda büyütemeyeceğini anlarsan ayrıl kızın var boşver milleti zaten onlar hep konuşur durur
o benim çenemi sıkarken gözyaşları içerisinde yalvardım ona neden neden diye..oda sen benden ne istiyosun ki hayatımı zindana çeirdin dedi durdu boşanmak mı istiyosun dedi hayır seviyorum evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum istemiyorum o kızı ötesi varmı dedim ..kuduz köpek gibi saldırdı üstünü yırttı bezdim istemiyorum ben istiyorum boşanmak dedi..sonra hiçbişi olmamış gibi tv izledi..ben ağlamaktan komaya girdim[/QUOT
yaptıklarını abartılı bulan arkadaşlar olabilir ama ben senin davranışlarını abqrtılı bulmuyorum.haklısın hemde çok haklısın.canım eğer sadece 2.ciye dul kalmaktan korkuyosan korkma.biz kadınız biz herşeye herkese yeteriz.şanslısın bi işin var.hayatını çocuklarınla idame ettirebilecek durumdasın.neden bu kadar uğraşıyosun ki.ben kolay kolay yuva yıkmayı göze alan biri değilim ama eşinin yaptıklarından sonra boşanmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.böyle küçük düşürülmek acınmak ...acınacak ne halin varmış.benim fikrim.biz kadınız başedemeyeceğimiz hiç bişey yok.dul olmayı takma ister köyde ol ne farkeder sen dimdik ayakta olduktan sonra....
teşekkür ederim.acıyorum diyor ya deli oluyorum benim neyime acıyor?işim ailem maddi gücüm evim arabam herseyim yerinde.meteliksiz olan çevresi olmayan hırgürcü ortam meal bilmeyen sorumsuz olan o..eğer öyleyse neden evlendin benimle neden ailenle papaz oldun diyorum.ses yok..benim eşim dengesizin teki yaptıklarıyla söylediklerinin alakası olmayan ipsiz sapsız bi adam işte..nasıl yaptım böyle bi hata kendime lanet okuyorum en çok da çocuğuma üzülüyorum..
olaylar yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor ama elinde tam anlamıyla kesin diyeceğin bir kanıt yok bence. ben olsam bir süre hiç sesimi çıkarmadan izlemeye devam ederim tartışmadan deyim yerindeyse salağa yatarak tartışarak surat asarak değil ama araya ince bir mesafe koyarak izle bakalım eşin ne yapacak bu iş yemekleri devam edecek mi internetten yazışmalar devam edecek mi toplayabildiğin kadar kanıt topla ki patlama noktana geldiğinde hem eşine hemde ailene karşı bunlar bunlar bunlar diye sunabileceğin kanıtların olsun inkar edemesin eşin sıkışıp kalsın. Ayrıca konuşacak insan 2. kez boşansanda ilk kezde boşancak konuşur .İnsanlar konuşmasın diye mutsuz olucak halin yok ama sen elinden geleni yap ki sonradan aklında acaba yanlış mı yaptım diye soru dönmesin aklında ortada ufacık bir çocukta var çünkü . O kızla da bir daha muhattap olma derim eğer kız öyle bir adilik yapıyorsa onunla muhattap olup kendini düşürmeye değmez.
bu olay dediklerinizin patlaması arkadaşım.önceki olaylarda aynı sizin gibi yaptım delil topladım sustum gözardı ettim ..ama yeter artık neyinden vazgeçemiyosun zaten bikez daha boşanmanın eşiğine geldik bu kız için..bu ne cüret?bu netin tutsaklığı vazgeçilmezliği..bide üstüne nefret kusuyosun eşine niye?salak değil herseyi anlıyor diye..
neden sizi engellemiş o profil ben ona takıldım??????
o kızın erkek arkadaşıyla ortak hesabı neden sizi engellemiş olsun ki? çok saçma geldi bana..
profesyonelce ama nasıl?aklıma hiçbişi gelmio öyle kötüyüm ki..düşünme kabiliyetimi kaybettim
çocuğumu benden almasından yada kavga çıkarmasından aileme zarar vermesinden konu komşuya rezil olmaktan korkuyorum..yoksa çoktan boşanırdım..ah şu çaresizlik
neden sizi engellemiş o profil ben ona takıldım??????
o kızın erkek arkadaşıyla ortak hesabı neden sizi engellemiş olsun ki? çok saçma geldi bana..
bir de bir şeye ne kadar yasak koyarsan o kadar cazip gelir. biraz da siz itmişsiniz eşinizi onun profiline bakmaya vs.
kızdığına ve kıskandığına göre demek ki bu kızda bişeyler var deyip etmeyeceği varsa bile merak etmiştir,.. yani bir anlamda da kızı siz cazip hale getirmiş olabilirsiniz.
buna amiyane tabiriyle eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak da denebilir..
]
ben sokmadım ki..neye elimi attıysam altından o kız çıktı..nasıl ben itmiş oluyorum budurumda?
karşısında bi duruşun olsun senin neler yapabileceğini görsün ben aslında çokta takılmadım face olayına kimler kimlerle görüşmüyoki okey oynarken bile erkekler ne peşinde canımcım, sinemayada toplu gidilmiş oda masumca asıl öenmli olan eşinin telefonuna bakıyomusun ordan konuşularmı aralarında nasıl b i diyolag var mesela sürekli arayıp konuşuyorsa gün içinde üç beş kez işte o zamn kesinlik kazanır
benim kafama asıl takılan sergilediği davranış boşanalım demesi
[
Bana çok mantıklı geldi engellemesi,
Konu sahibi daha önce kıza kocasıyla alakalı mesaj atmış ,oda ''o benim abim gibi''demiş.,
Gerçekten sevgilisiyle ortak hesabı ise kızın,konu sahibinin yine mesaj atması durumunda kızın erkek arkadaşı yoktan yere sinirlenir.
Zaten konu sahibide yapmış yapacağını ve kızın ortak hesabına da mesaj atmış.
Eğer gerçekten kocasının anlattıkları doğru ise adamın bu kadar sinirlenmeside çok normal.
Sadece arkadaşı olan bir kıza hem kendi rezil olmuş,hemde kızın erkek arkadaşını kıllandırmış olamazlarmı?
Ortada hiçbirşey yok demiyorum,bana göre sadece konu sahibinin kocasının kıza karşı duyguları var.
ortak resim yok facede hep kızn paylaştıkları,tarzı olan sarkılar.bide face reklarımları oluyo ya kızın gerçek adıyla gelmiş onlar bunlar normalmi?yok arkadaşım dediğin gibi değil..asla değil..bide öle bile olsa eşim bana söylemesi lazımdı bak sevgilisiyle tanıştım ekledim ortak hesap kullanılıo yanlış anlama bişi görürsen diye..