tamam dedim dava dilekçesini ben kendim verecem senide kendimden kurtaracam dedim.okadar öfkeli ki bana sanki benim elin erkekleriyle kıırştıran tek dediği şey umrumda değilsin senden nefret ediyorum kafana göre takıl..bu lafları çok koyuyo bana..
''O benim için abi gibi '' diyen kişilerden nefret ediyorum. Ne abisi yahu ne abisi ?
Evli olmayan-sevgilisi olmayan kişilerden abi edinsene kendine..
Evlendikleri zaman onlarında bir abla-kardeş ortağı elbet olacaktır.
...
Sevgilisiyle ortak olan hesaba mesaj attıysanız sevgilisi görmüştür.
Eşiniz onlara karşı rezil olmayı değil, sizi incittiğini düşünsün.
Ona bunu anlatın. Ona kendisi böyle bir durumla karşılaşsa nasıl tepki verirdi bunu sorun.
Ve boşanmak istemiyorsanız bundan sonra kurcalamayın.
Bunu demek çok kolay yapmak zor farkındayın fakat yapmak zorundasınız korkularınız varsa.
Kendinizde ve hayatınızda bazı değişikliklere gitmelisiniz biran önce.
Her zaman yaptıklarınızı artık yapmayın ve yapmadıklarınızı yapın.
Olabilecek olumsuz durumlar içinde ne yapabilirsiniz bir düşünün.
Garanti altına alın kendinizi.
o benim çenemi sıkarken gözyaşları içerisinde yalvardım ona neden neden diye..oda sen benden ne istiyosun ki hayatımı zindana çeirdin dedi durdu boşanmak mı istiyosun dedi hayır seviyorum evliliğimi kurtarmaya çalışıyorum istemiyorum o kızı ötesi varmı dedim ..kuduz köpek gibi saldırdı üstünü yırttı bezdim istemiyorum ben istiyorum boşanmak dedi..sonra hiçbişi olmamış gibi tv izledi..ben ağlamaktan komaya girdim
bakın eşiniz blöf yapıyor şu anda..boşanacak olsa çoktan yapardı bunu..öyle tehditlerle sizi küçük düşürmeye çalışarak haklılığını ıspatlamaya kalkmış..aslında bir nevi savunma mekanizması bu..kendi yaptığı hatayı örtmek için hataları sizin üstünüze atıyor..
siz güçlü durun..boşanın demiyorum ama ola ki bu kararı verdiniz isterse 5.kez evlenip boşanan bir insan olun bu mutsuz bir evliliği devam ettireceksiniz anlamına gelmez..dik durun,eşinize boşanmaktan çekindiğinizi belli etmeyin.şu anda ona muhtaç hissediyorsunuz,kaygılarınız var ama bunları belli ederseniz adam iyice tepenize çıkar.sonra bi bakmışsınız suçlu siz oluvermişsiniz..emin olun bu gece hiçbir şey yokmuş gibi davranacak eşiniz.
ayrıca çocuğunuzu öyle kolay kolay alamaz..endişelenmeyin..siz bir annesiniz ve biz anneler sırf çocuklarımız için daha güçlü durmak zorundayız..
Allah yardımcınız olsun.
ousla bi keresinde kavga ettik, boşarım seni dedim
nah boşarsın didi bana
niyeymiş o dedim
dul erkek hemen evlenir ama dul kadın zor evlenir didi
yapma yaa dedim
ivit, burası türkiye dedi
olabülür dedim, ama sende şunu unutmaki biz boşansak sen türkiyede kalacaksın dul erkek damgası yiyeceksin
ben fransaya yada ingiltereye giderim, orda kimse takmıyo dul mu bekarmı, bi çıtır bulurum evlenirim dedim o zaman görürsün sen
gecelere akarım dedim
bi dahada bu konuyu açmadı ous
hata üzerine hata...
yalan üzerine yalan...
suç üzerine suç...
ve hep aynı kişiyle olması da daha kötüleştiriyor durumu...
boşan yada boşanma diyemem ama bence sizi bitirmiş o adam kafasında... yoksa durduk yere çocuk için devam ediyorum denmez...
ben kızın masum olduğuna inanmıyorum abiymiş abiyi yesınler
ama sen bundan sonra sakın kızla muhattap olma çünkü bu onun kendini iyi hissetmesini sağlayabilir bak ne kadar güzelim gencim kadın benı kıskanıyor der bence...
Keşke, ben de evlenmem free takılırım deseydin carrie
Burası türkiye olabilir ama ben de carrie 'yim canım diye de ekleseydin
Sadece konu sahibi icin degil genel olarak söylüyorum bir bayan hissediyorsa, altindan hep bisey cikiyor...6. Hislerimiz cok kuvvetli bu konuda... Umarim konu sahibinde böyle bir durum yoktur..konu sahibi haksiz cikar. esinin kiza ne kadar basarili olursa olsun hediye almasina bende kizardim :26:
kafasında bitirmişse devam ettirmem zaten..sonucu ne olursa olsun boşanırım.ama onun ailesini de toplayıp konuşup derdimi anlatmak istiyorum konu bu olan bu sonuç eşim boşanmak istiyor iki tarafıda dinleyin diye..çokmu mantıksız..
bide bi arkadaş yazmış alıntı yapamadım boşanmaya niyetin yoksa susup oturacaksın diye ..ben sizden fikir yardım istiyorum susup oturmak değilki niyetim..güce cesarete ihtiyacım var ..