o kız hayatımıza girdi gireli;

helal olsun adamaı dize getirdin ne demiştim duruşun olsun o seni kaybetmekten korksun şimdi hiç kafana takmadan hayatına devam et canım ne kendine ne ona hayatı zindan etme

eşim de bana hata yaptığında bunu söylerdi ilk yıllarımızda... " yuva yıkmak kolay mı, yuvayı dişi kuş yapar " ben de derdim; evet kurmak ta kolay, yıkmak ta... yıkılırsa sebebi ben değil senin hataların olur... ayrıca yuvayı da dişi kuş yapar, dişi kuş ta yıkar...
ben zaten evliliği rayına oturtmadan çocuk yapmayı çok uygun görmüyorum bu ayrı bir konu... ama büyük hatalar yapan, evli olduğunu unutan ve yaptığı hataların telafisini yapamayan bi adamla ben huzur içinde yaşayamam, huzursuz bi ortamda da kızımın işi olmamalı diye düşünüyorum...
ben asla boşan demedim bu sebep için, ama adam hatasını affettirme çabasında değilse ve buna karşı verilen tepkilere bile tahammül edemiyorsa; ya o hatayı yapmayacak, ya da sonuçlarına katlanacak... ya ayrılarak, ya da burnundan fitil fitil getirilerek... zaten gerçekten hata yaptığına inansa ve gerçekten pişman olsa, kapısında kul köle olur yine kendisini affettirir... her tribe de her tavıra da katlanır diye düşünüyorum...
annem-babam elbette ki sorunlar yaşamıştır, benim eşimin annesi babası da çok sorunlar yaşamış, babam gibi olsan napacaktın annem nası sabretmiş der bazen, sen baban değilsin ben de senin annen değilim derim...
şunu da söyleyeyim, aldatma dışında hiçbirşey çzöümsüz değildir benim evliliğim için... ama iş bir anlık hata olmaktan çıkmış, artık resmen aldatmaya dönüşmüşse ki Allah inşallah kimseye yaşatmaz, dönüşü olamaz o evliliğin benim gözümde...

son durumlarınızı okudum.anladığım kadarıyla siz kararlı durunca eşiniz de karşısında ona muhtaç olmayan emin birisini görmüş ve toparlanma ihtiyacı hissetmiş.bence yaptıklarından pişman ve sizden kopmak istemiyor elbette kalbiniz kırgın ama ortada elle tutulur bir ihanet değil sadece saklanmış olaylar ve yalanlar var bunları halledebilirseniz içinizde ve eşinizle neden tekrar mutlu olmayasınız .inşallah herşey sizin için çok güzel olur.diğer bayanın işyerinden ayrılmasıda çok iyi olmuş bence.

son durumlarınızı okudum.anladığım kadarıyla siz kararlı durunca eşiniz de karşısında ona muhtaç olmayan emin birisini görmüş ve toparlanma ihtiyacı hissetmiş.bence yaptıklarından pişman ve sizden kopmak istemiyor elbette kalbiniz kırgın ama ortada elle tutulur bir ihanet değil sadece saklanmış olaylar ve yalanlar var bunları halledebilirseniz içinizde ve eşinizle neden tekrar mutlu olmayasınız .inşallah herşey sizin için çok güzel olur.diğer bayanın işyerinden ayrılmasıda çok iyi olmuş bence.

bence bi erkeğin karşısında dik durunca korkuyorlar ama ezik ezik aşk üçgenlerine girince onu sevme benı sev deyince adamlara heyecanlı geliyor karşıdakı kadın daha cazip geliyor çünkü karısının bırakıp gidemeyeceğini düşünüyor rahatlıyor

dik durduğunuz ve taviz vermediğiniz için tebrik ediyorum.

aynen katılıyorum arkadaşım...... evli erkekler daha cazip geliyor bu tür kadınlara test edilmiş onaylanmış çünkü...

ne yalan söyliyeyim benimki de buna benzer bişey geçen sene hayatımın dönüm noktası oldu aldatıldığımı öğrendim ama bu ne ilk miş ne son sadece kavga gürültü insanı tüketiyor bunu anladım ama boş durmuyorum kendimi farklı alanlara yönlendiriyorum üç maymunu oynuyorum anlıycağın akıllı kadın unutmuş gibi yapandır derdi bi tanıdığım sadece unutmuş gibi yapıyorum ama içimi acıtan okadar sey var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…