hah işte cevap bu ,belliki gizli gizli yaşanan bişeyler var ,ama senin bu kızı tamamen hayatından çıkarman için kızın gözünü korkutman lazım ,eşinin ispatlayamayacağı tarzda bişeylerle ,yazışma olmaz çıkar ortaya ,ya kızı bulup yüzyüze konuşacaksın ,eşine gidip söylese bile inkar edeceksin ,ya da telefonla ama kendi cebinden değil başka bir hattan yada kontürlüden arayacaksın ..
bende boşanmak istiyorum aslında ama çevreden laflardan ailemi üzmekten çok korkuyorum çekip gitsem burdan nereye giderim çocuğumla..ailemide bırakamam ki..
hah işte cevap bu ,belliki gizli gizli yaşanan bişeyler var ,ama senin bu kızı tamamen hayatından çıkarman için kızın gözünü korkutman lazım ,eşinin ispatlayamayacağı tarzda bişeylerle ,yazışma olmaz çıkar ortaya ,ya kızı bulup yüzyüze konuşacaksın ,eşine gidip söylese bile inkar edeceksin ,ya da telefonla ama kendi cebinden değil başka bir hattan yada kontürlüden arayacaksın ..
işi ciddiye bindir korkma o sıradada bi aaile terapistine gitmende fayda var hatta birlikte gidin ki olayın ciddiyetini kavrasın ve kendine gelsin yok anacım bu erkeklere dank etmeyince olmuyor dank ettirecen blöfü nasıl çıkacak piyasaya
arasam nolcak benim sevgilim var eşin ne alaka bıdı bıdı edecek..onun ailesine kdar gitmeyi düşündüm rezil etmeyi düşündüm ama hata kızda olduğu kadar kocamda da var..takıntı haline geldi o kız.kafasına silah dayamadığına göre iradesiyle yapıo eşim vazgeçmeidkten sonra kıza yapsam nolcakki..
ya bakın yanlış yönlendirmeyin bu dönemde önemli olan kızı kaleye almamak olayı kendi içinizde halletmeniz sonuçta kız zorla gelip konuşmuyo dimi hem o olmaz başkası olur önemli olan eşinizin gözünün korkması kaybetmeyle burun buruna gelmesi
benimle aile terapistine gelcek ?şakamı bu..ne için gelicek benden boşanmak isteyen adam neden gelsin ki..aynı ortamda durmuyo benle ..
güzel hoş da kocası dinlemiyorki konu sahibini ,aynı ortamda bulunmak bile istemiyor diyor,yapacak tek şey kızla sorunu çözmeye çalışmak ..
bende boşanmak istiyorum aslında ama çevreden laflardan ailemi üzmekten çok korkuyorum çekip gitsem burdan nereye giderim çocuğumla..ailemide bırakamam ki..
bence boşanmayı bırak önce bir kenara ,ortada henüz bariz birşey yok
eşinin hakaretleri çok kırıcı evet ama şu anda sinirle söylediği şeyler bunlar ,bence biraz konuşmayın birbirinizle ,bu konuyu gündeme getirmeyin bir müddet ,genelde çocukla ilgili durumlarda yakınlaşma yaşanır ,ne bileyim hastalık,doğum günü gibi ,yakınlarda doğum günü filan yokmu ,yada çocukla ilgili güzel bişeyler organize etseniz ,aile olsanız yine ..
ya bakın yanlış yönlendirmeyin bu dönemde önemli olan kızı kaleye almamak olayı kendi içinizde halletmeniz sonuçta kız zorla gelip konuşmuyo dimi hem o olmaz başkası olur önemli olan eşinizin gözünün korkması kaybetmeyle burun buruna gelmesi
benim doğum günüm var..ama sanmam bişiler yapacağını kedi köpek gibiyiz git gelme eve ozaman diyorum geliyor.ayrı yatmak istiyorum illa burda yatacaksın diyor yanımda..zorluyor..korkuyorum saldıracak el kaldıracak diye..kimseye bişi söyleyemiyorum
o zaman kızı tehdit et ,sevgiline ,kocamla aranızda olanlardan bahsederim filan gibi ,ne bileyim kızın ailesini katarsan eşin senden daha çok nefret edebilir ,yada kıza bulaşmadan eşinle çözeceksin bu durumu ..
benim doğum günüm var..ama sanmam bişiler yapacağını kedi köpek gibiyiz git gelme eve ozaman diyorum geliyor.ayrı yatmak istiyorum illa burda yatacaksın diyor yanımda..zorluyor..korkuyorum saldıracak el kaldıracak diye..kimseye bişi söyleyemiyorum
nasıl yapıcam onu gerçektende dava açsammı?
ben sizin yorumlarınızı hayretler içinde okuyorum kızı karıştırması yetmesin ailesi kızın sevgilisi pes valla