O kadını görmeye gitmeli miyim ?

Bende son aramasını görene kadar hiç böyle birşey yokmuş gibi davrandım ama artık dayanamadım.dediğim gibi konuyu evde zaten hiç açmıyorum şu an herşey yolunda yani bir sorunumuz yok,kapattık gitti o mevzuyu ama yine de insan tedirgin oluyor acaba tekrar ararmı falan diye.

bir tek manyak bu kadın sanıyordum sizin anlattıklarınıza göre demek varmış böyle başka kadınlarda.

war canım var olmaz mı aynısı bizim başımıza geldi. 10 aylık evliyim eşim 30 yaşında 19 20 yaşındayken görüştüğü bi kız arkadaşı varmış (yani 10 yıl önce ki biz 6 yıldır beraberiz)kız canı sıkıldıkça rahatsız etmekten hiç çekinmiyor aynı anda hem kocamna hem bana arkadaşlık isteği yolluyo face den. bide yüzsüz bide yırtık oluyo böyleleri anlatamam.

numarasini degistirin yani ayrilma noktasina getiricek kadar degerli olamaz sanirim bi numara
yerinizde olsam gitmem zaten kadin cok piskin hassas birisi olsaydi daha ilk arama dendiginde aramazdi

arkadaşlar çözüm önermiş ama karşıdaki ruh hastası.numaranızı değiştiremiyorsunuz,engelleseniz başka numaradan aramayacağı ne malum,kocasına söylemenize,savcılığa vermenizede aldırmıyor.ben olsam gider ağzını burnunu dağıtırdım.ama siz benim dediğimi yapmayın.zamana bırakın bakalım.allah yardımcınız olsun

Bence aramakla zaten hata etmişsiniz, böyle durumlarda ben o tür kadınlarla hiç muhatap olunmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kendini bişey zannediyorlar. Hele görmeye gidersen tamamen havalara girecektir. Eşinin de bir hatası yok, numarasını değiştirebilir bence de.

war canım var olmaz mı aynısı bizim başımıza geldi. 10 aylık evliyim eşim 30 yaşında 19 20 yaşındayken görüştüğü bi kız arkadaşı varmış (yani 10 yıl önce ki biz 6 yıldır beraberiz)kız canı sıkıldıkça rahatsız etmekten hiç çekinmiyor aynı anda hem kocamna hem bana arkadaşlık isteği yolluyo face den. bide yüzsüz bide yırtık oluyo böyleleri anlatamam.

yüzsüzlüğün bu kadarı bir de size gönderiyor arkadaşlık isteği.bende bu rahatlıklarına sinir oluyorum zaten canları istediği zaman arayacaklar,sizin ne kadar huzursuz olduğunuzu önemsemeyecekler,en çok korktuğum insan tiplerinden biridir böyle insanlar

arkadaşlar çözüm önermiş ama karşıdaki ruh hastası.numaranızı değiştiremiyorsunuz,engelleseniz başka numaradan aramayacağı ne malum,kocasına söylemenize,savcılığa vermenizede aldırmıyor.ben olsam gider ağzını burnunu dağıtırdım.ama siz benim dediğimi yapmayın.zamana bırakın bakalım.allah yardımcınız olsun

ben zaten kendime hakim olabilmek için telefonlarımı kapatıp evden gittim tamam kocamın bir suçu yok ama o kadını parçalamak istedim,o kadar sinirlenmiştim ki o kadının böyle istediği zaman hayatımın orta yerine girebilmesine insanlar dedim böyle böyle katil oluyor demek ki.resmen kocamı canı istediği zaman arayabiliyor,ne hakaret çözüm oluyor ne başka birşey.

Önceki mesajlarınızda eşinizin neden numarayı değiştiremeyeceğini yazmışsınız..Kadın da oldukça yüzsüz..Arayıp duruyor....Ancak şu var,eşiniz o numara aradığında telefonu açmasa ?? Sonuçta her gelen aramayı açmak zorunda değiliz...Keyfimizin kahyası bilir ..Öyle değil mi ??:KK34: Arasın dursun..Açmazsınız veya meşgule alırsınız...
Sanırım kadın da telefon açıldıkça ümitleniyor.....:44:

boyle ezik bir insanin gormeye asla ama asla gitmezdim...
eger cok rahatsiz oluyorsaniz sikayette bulunun...
ama kesinlikle bu zavallinin ayagina gitmeyin kendini onemli bir sey zanneder...

arkadaşım senin evladın mı var mı bilmiyorum ama sen bir çocuk düşün bence.böyle saplantılı kişiler özellikle sevdikleri insanların çocukları olmayınca ulaşma olasılığı yüksek buluyorlar.tamamen bir saplantı oluşmuş niye telefon nosunu değiştirmiyor eşin?
sende sakın onu görmeye gitme.hatta eşini koluna tak onun görebileceği yerlerde kendini göster

eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz,bir iki sene kadar daha düşünmüyoruz aslında çoçuk yapmayı,zaten hafta içi gündüz ikimizde işte oluyoruz akşamları evimizde hafta sonuda ya evde dinleniyoruz yada şehir dışına çıkıyoruz dolaşmak için.
telefon numarası bizden önemli değil elbette çok gerekirse değiştirilir ama eşimin iş yerinden arar bu kadın aramak istedikten sonra.
eşimi ilk aradığı zamanlarda yani biz yeni nişanlıyken o zaman eşim anlatmıştı,biz daha tanışmadan eşim bunun telefonlarını açmamaya başlamış özelleri falanda açmıyormuş vazgeçsin diye,kadın eşim telefon numarasını değiştirdi sanıp eşimin şirketini aramış ordaki sekretere ben üniversiteden arkadaşıyım düğünüm var davet edicem cep telefon numarasından ulaşamıyorum başka bir cep numarası var mı diye sormuş.
böyle de bir durum var yani.

Bu kadar rahatsız olacağınıza savcılığa verin kadını tazminat davası açın,çeksin cezasını..

yüzsüzlük ve yırtıklık konusunda kesinlikle katılıyorum... hatta içimden cok daha kötüleri geçiyor ama neyse... :KK4::KK4: walla korkuyorum ben de evlenince devam edecek diye,bunları duydukca sinir oluyorum.... :KK47:

eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz,bir iki sene kadar daha düşünmüyoruz aslında çoçuk yapmayı,zaten hafta içi gündüz ikimizde işte oluyoruz akşamları evimizde hafta sonuda ya evde dinleniyoruz yada şehir dışına çıkıyoruz dolaşmak için.
telefon numarası bizden önemli değil elbette çok gerekirse değiştirilir ama eşimin iş yerinden arar bu kadın aramak istedikten sonra.
eşimi ilk aradığı zamanlarda yani biz yeni nişanlıyken o zaman eşim anlatmıştı,biz daha tanışmadan eşim bunun telefonlarını açmamaya başlamış özelleri falanda açmıyormuş vazgeçsin diye,kadın eşim telefon numarasını değiştirdi sanıp eşimin şirketini aramış ordaki sekretere ben üniversiteden arkadaşıyım düğünüm var davet edicem cep telefon numarasından ulaşamıyorum başka bir cep numarası var mı diye sormuş.
böyle de bir durum var yani.

bi de bu numarayı bulabilmek için kıvırdıkları... aman Rabbim evlerimizden uzak etsin bunları... kafalarındaki tilkilerin kuyrukları birbirine değiyordur bunların! :KK47::KK47:

yüzsüzlüğün bu kadarı bir de size gönderiyor arkadaşlık isteği.bende bu rahatlıklarına sinir oluyorum zaten canları istediği zaman arayacaklar,sizin ne kadar huzursuz olduğunuzu önemsemeyecekler,en çok korktuğum insan tiplerinden biridir böyle insanlar

yaaa aklım almıyo zaten nasıl bi yüzsüzlüğü var. ama burda senin ve diğer arkadaşların yaşadıklarını da okuyunca onlardan ne kadar çok olduğunu gördüm. hatta bunlar kendileri de bi yuva kursa dahi hala böyle davranmaktan kendilerini alıkoyamıyolar

yaaa aklım almıyo zaten nasıl bi yüzsüzlüğü var. ama burda senin ve diğer arkadaşların yaşadıklarını da okuyunca onlardan ne kadar çok olduğunu gördüm. hatta bunlar kendileri de bi yuva kursa dahi hala böyle davranmaktan kendilerini alıkoyamıyolar

aynen öyle... onu da okuyoruz işte... evli barklı kadın olmussun,halaa takıntı devam ediyor... gercekten psikolojik vaka onlar,aşk degil sevgi değil bu cünkü...bildiğimiz TAKINTI.... :63::63::KK47::KK57:

bi kadin bu kadar gurrursuz olabilirmi yarabbimm
inanamiyorum ben bu kadina adam evlenmis gitmis
hala utaanmadan pesinden kosuyo

eşiniz tel nosunu değiştirsin bu olayda böyle kapanıp gitsin:)ben olsam asla görüşmeye gitmezdim niçin böyle birinsanla muhattap olayımki

aynen öyle... onu da okuyoruz işte... evli barklı kadın olmussun,halaa takıntı devam ediyor... gercekten psikolojik vaka onlar,aşk degil sevgi değil bu cünkü...bildiğimiz TAKINTI.... :63::63::KK47::KK57:

hatta bi arkadaşımın başına daha vahimi gelmişti onun eşininde eski sevgilisi demicem onun adı başka bişeymiş çünkü arayıp rahatsız ediyordu ve arayan kadın hem evli hemde o zamanlar hamileydi ayyy ne sinir olmuştum bide böyleleri anne oluyo diye onun dünyaya getirip yetiştirdiği çocukta ya onun gibi ya ondan beter olcak:KK47::KK47::KK47:

X