- 21 Mayıs 2011
- 406
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir tek manyak bu kadın sanıyordum sizin anlattıklarınıza göre demek varmış böyle başka kadınlarda.
war canım var olmaz mı aynısı bizim başımıza geldi. 10 aylık evliyim eşim 30 yaşında 19 20 yaşındayken görüştüğü bi kız arkadaşı varmış (yani 10 yıl önce ki biz 6 yıldır beraberiz)kız canı sıkıldıkça rahatsız etmekten hiç çekinmiyor aynı anda hem kocamna hem bana arkadaşlık isteği yolluyo face den. bide yüzsüz bide yırtık oluyo böyleleri anlatamam.
arkadaşlar çözüm önermiş ama karşıdaki ruh hastası.numaranızı değiştiremiyorsunuz,engelleseniz başka numaradan aramayacağı ne malum,kocasına söylemenize,savcılığa vermenizede aldırmıyor.ben olsam gider ağzını burnunu dağıtırdım.ama siz benim dediğimi yapmayın.zamana bırakın bakalım.allah yardımcınız olsun
war canım var olmaz mı aynısı bizim başımıza geldi. 10 aylık evliyim eşim 30 yaşında 19 20 yaşındayken görüştüğü bi kız arkadaşı varmış (yani 10 yıl önce ki biz 6 yıldır beraberiz)kız canı sıkıldıkça rahatsız etmekten hiç çekinmiyor aynı anda hem kocamna hem bana arkadaşlık isteği yolluyo face den. bide yüzsüz bide yırtık oluyo böyleleri anlatamam.
eşimde bende çok yoğun çalışıyoruz,bir iki sene kadar daha düşünmüyoruz aslında çoçuk yapmayı,zaten hafta içi gündüz ikimizde işte oluyoruz akşamları evimizde hafta sonuda ya evde dinleniyoruz yada şehir dışına çıkıyoruz dolaşmak için.
telefon numarası bizden önemli değil elbette çok gerekirse değiştirilir ama eşimin iş yerinden arar bu kadın aramak istedikten sonra.
eşimi ilk aradığı zamanlarda yani biz yeni nişanlıyken o zaman eşim anlatmıştı,biz daha tanışmadan eşim bunun telefonlarını açmamaya başlamış özelleri falanda açmıyormuş vazgeçsin diye,kadın eşim telefon numarasını değiştirdi sanıp eşimin şirketini aramış ordaki sekretere ben üniversiteden arkadaşıyım düğünüm var davet edicem cep telefon numarasından ulaşamıyorum başka bir cep numarası var mı diye sormuş.
böyle de bir durum var yani.
yüzsüzlüğün bu kadarı bir de size gönderiyor arkadaşlık isteği.bende bu rahatlıklarına sinir oluyorum zaten canları istediği zaman arayacaklar,sizin ne kadar huzursuz olduğunuzu önemsemeyecekler,en çok korktuğum insan tiplerinden biridir böyle insanlar
yaaa aklım almıyo zaten nasıl bi yüzsüzlüğü var. ama burda senin ve diğer arkadaşların yaşadıklarını da okuyunca onlardan ne kadar çok olduğunu gördüm. hatta bunlar kendileri de bi yuva kursa dahi hala böyle davranmaktan kendilerini alıkoyamıyolar
aynen öyle... onu da okuyoruz işte... evli barklı kadın olmussun,halaa takıntı devam ediyor... gercekten psikolojik vaka onlar,aşk degil sevgi değil bu cünkü...bildiğimiz TAKINTI....