O kadını görmeye gitmeli miyim ?

hiç boşuna o çirkef kadınla yüz göz olma ama bi kere daha ararsa direk kocasıyla irtibata geç. arama kayıtlarını da ona göster bence.

telefon numarasını deiştirmediniz mi ?
bencede eşinizin bir suçu yok sizin otelde kalmanıza bende anlam veremedim hani eşiniz aramış olsa hak vereceğim ama rahat ve düşüncesiz insanlar için tatsızlık çıkmış işte ...

merak ettim yorumlarınızı dayanamadım girdim gece gece..

Öncelikle daha öncede söylediğim gibi telefon numarası değiştirme şansımız yok,eşim iş adamı 12 senedir aynı numarayı kullanıyor,yurt dışı bağlantıları müşterileri bankalar vs elli kişi değil yüz kişi değil hepsine tek tek ulaşıp yeni numarasını bildirmesi imkansız. (aynı durumda olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.
kadın anladığım kadarıyla özelden arıyor ben onun numarasını zaten eşimin telefonunda değil telefon görüşme ekstrelerinde gördüm.
ama ikna oldum görmeye gitmemeye karar verdim,olayın üstünden bir buçuk iki ay kadar zaman geçti ama benim tedirginliğim işte üstünden beş altı ay geçince bu kadın unutuldu sanıp tekrar araması,inanın tahammül edemiyorum
telefonda üstü kapalı tehtit ettim kocana söylerim savcılığa şikayet ederim diye ama kadın rahat insan anladığım kadarıyla yüzsüz biri. düşündükçe hala sinirleniyorum.

ne utanmaz bi kadınmış.bu kadın vazgeçmez sizi hep rahatsız edecek.bence eşiniz tehtid etsin.aramaya devam edersen savcılığa şikayet edicem eşin duyar falan desin.

Arkadaşlarımın Yazdığı Yorumları Okumadım..
Çok Fazla Çünkü..

Bu Kadar Sorun Oldu Bu Kadın..
Neden Numarayı Değiştirmediniz ??

En Mantıklısı Bu Bence..
Çünkü Eşinizin Suçu Yok ki..

eşiniz o numarayı telefonuna kaydetsin ve numarasını engellesin.
biz eşimle böyle yapıyoruz ve ayrıca telinizi bilinmeyen numaralara kapattırın görün bakın faydası olacaktır...

Öncelikle daha öncede söylediğim gibi telefon numarası değiştirme şansımız yok,eşim iş adamı 12 senedir aynı numarayı kullanıyor,yurt dışı bağlantıları müşterileri bankalar vs elli kişi değil yüz kişi değil hepsine tek tek ulaşıp yeni numarasını bildirmesi imkansız. (aynı durumda olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.
.
yukarda bahsettim numarayı neden değiştirmediğimizi,yani bu konuyu eşimle de konuştuk değiştirsek mi diye ama işte sırf o kadın yüzünden de değiştirmek istemedik,bu konuda eşime de hakveriyorum sonuçta o da haklı herkese nasıl vereyim numaramı diyor.

bazı arkadaşlar tepkimi fazla bulmuş ama ben daha önce o kadının aramalarında hiç sesimi çıkartmadım sadece rahatsızlığımı dile getirdim kadın vazgeçer sandım sustum bekledim ama bir değil iki değil beş yıldır evliyim kadın nişanlılğımızda başladı aramaya daha o yüzden tahammülüm kalmamıştı.

Bazı programlar var telefonuna indirip istediğin numarayı engelleyebiliyorsun. Ayrıca bence de telefonunuzu özele kapatabilirsiniz. Kadın hala rahatsız ederse savcılığa gidin.. Sizin çekinecek bi durumunuz yok ne de olsa:KK3:

yukarda bahsettim numarayı neden değiştirmediğimizi,yani bu konuyu eşimle de konuştuk değiştirsek mi diye ama işte sırf o kadın yüzünden de değiştirmek istemedik,bu konuda eşime de hakveriyorum sonuçta o da haklı herkese nasıl vereyim numaramı diyor.

bazı arkadaşlar tepkimi fazla bulmuş ama ben daha önce o kadının aramalarında hiç sesimi çıkartmadım sadece rahatsızlığımı dile getirdim kadın vazgeçer sandım sustum bekledim ama bir değil iki değil beş yıldır evliyim kadın nişanlılğımızda başladı aramaya daha o yüzden tahammülüm kalmamıştı.

Anladım Ama Bunun Başka Yolu Yok..
Resmen Evliliğinizi Alt Üst Etmiş..
Otelde Kalmışsınız..
Bence Tekrar Bu Numara Konusunu Masaya Yatırın..
Umarım Herşey Yoluna Girer..:KK70:

bu kadar büyütmenizi anlayamadim sonucta esinizin
o kadini aramadigi belli hic bir sucu yokken ortada
evi terkedip otelde kalmaniz bence cok cok yanlis
resmen esinize suclu muamelesi yapmissiniz ki kadina cevap bile vermemis..

kadinin tek derdi bence sizi ve esinizi snirlendirmek
birbirinize düsürmek ki siz de olta ya düsmüssünüz.

Bence numarayi engelleyin ve sakin onu görmeye de gitmeyin.

belanın üstünden altından yanından uzak durmak lazım iyice bulaşmasın diye bence onu kendi haline bırakın sonra bıkar bi gün

ne ahlaksız ne yüzsüz kadınlar var üstelik bide evli....

huzur bozmaktan başka bişey değil

Allah uzak etsin başka ne diyeyimm....

bir kez daha ararsa suç duyurusunda bulunun ne diye evinizdeki huzuru bozacaksınız ve evli bir kadın kocasını da özellikle arayıp durumu anlatın ve şikayette bulunduğunuzuda... içinde neden süphe kalsınki sen huzursuz olacagına o aradığına pişman olsun... böylelerine inanın ki şart bu :KK4:

eşinin bir suçu yok. niye onu mutsuz ediyorsun. kadını ara ve telefon dökümanının elinde olduğunu eğer tekrar ararsa bu dökümanı kocasına göndereceğini söyle. iyi de eşin niye hattını değiştirmiyor????

sakın sakın görmeye gitme!!!! hem kendini hem de eşini küçük düşürmek olur bu ki o kadın böylece daha çok yüz bulur!!

ayrıca her defasında eşine o kadını hatırlatırsan ister istemez aklına sokmuş olursun!! yani eşin belki de hatırlamıyor aklının ucunda bile yok o kadın ama sen sürekli onu ima edersen karpuz kabuğunu sokarsın aklına!!!

ayrıca derim ki artık telefonlarda numara engelleme özelliği var.. eşin bunu yapsın ya da numarasını değiştirsin ya da hiç birini yapamıyorsa o kadın aradığında açmasın bu kadar basit!! sonuçta ne için aradığı belli hiç açmamalı!!!!!!!!!

evliliğini çöpe atma derim ben!!

sevgilerimle..

teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için,biraz da olsa rahatladım bu konuda.
eşimin niye telefonunu değiştiremediğini yukarıda izah ettim.
ben eşimin suçsuz olduğuna inandığım için döndüm zaten eve,onun bir suçu yok ama işte insan o sinir anında ne yapacağını bilemiyor,karşımda gayet yüzsüz bi kadın var,o sinirle o kadının yanına gitsem kendime yakışmayacak şeyler yapacaktım,o sinirle eşimle aynı evde dursam tartışma kavga olacaktı,biraz da kendime hakim olabilmek için uzaklaşmak istedim.
ama görmeye gitmeyeceğim bir daha aynı şey yaşanırsa da o zaman dikilirim karşısına sanırım.
teşekkür ederim tekrar

bence gitme, kendini bisey sanmasin. senin kocan ona yüz vermiyosa birak orda kendini yesin bitirsin. ayrica madem hep ayni numaradan ariyor acmayin. niye dert ediyosunuz ki bu kadar kendinize ya da esiniz hat degistirsin. ama kaale alip gitme onun yanina. o kimmis ya ? ay cok sinirlendim:KK47:

İlk önce eşiniz telefon numarasını değiştirsin , madem aramasından rahatsız
İkinciside sakın gitmeyin derim , o kadın eşinizi arıyarak yüzsüzlük yapıyor
Sizde onun seviyesine düşmeyin , bırakın herşeyi eşiniz halletsin
Asla o kadınla muhatap olup , kendinizi düşürmeyin..

canım eşinle ilgili bir sıkıntı olmadığı aşikar.. zaten sen de bunu idrak etmişsin ki evine dönmüşsün.. o kısmı geçiyoruz.

kızı görmeye gelince.. o kızla yüz göz olman, kızı oldukça memnun edecektir. eğer onun egosunu tatmin ederek memnun etmek istiyorsan git görüş derim..

insan merak etmez mi? eder elbette.. ama bunun için reel ortamda muhatap olmaya gerek yok.. eşine, bu kızı çok merak ettiğini (kadınların ne kadar meraklı olduğunu erkekler bilir; anlayış gösterir.. rahat ol) söyleyerek facebooktan bakmak istediğini söyle.. soyismini vs öğren, merakını gider..

X