- 3 Ekim 2010
- 3.653
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yukarda bahsettim numarayı neden değiştirmediğimizi,yani bu konuyu eşimle de konuştuk değiştirsek mi diye ama işte sırf o kadın yüzünden de değiştirmek istemedik,bu konuda eşime de hakveriyorum sonuçta o da haklı herkese nasıl vereyim numaramı diyor.Öncelikle daha öncede söylediğim gibi telefon numarası değiştirme şansımız yok,eşim iş adamı 12 senedir aynı numarayı kullanıyor,yurt dışı bağlantıları müşterileri bankalar vs elli kişi değil yüz kişi değil hepsine tek tek ulaşıp yeni numarasını bildirmesi imkansız. (aynı durumda olanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.
.
yukarda bahsettim numarayı neden değiştirmediğimizi,yani bu konuyu eşimle de konuştuk değiştirsek mi diye ama işte sırf o kadın yüzünden de değiştirmek istemedik,bu konuda eşime de hakveriyorum sonuçta o da haklı herkese nasıl vereyim numaramı diyor.
bazı arkadaşlar tepkimi fazla bulmuş ama ben daha önce o kadının aramalarında hiç sesimi çıkartmadım sadece rahatsızlığımı dile getirdim kadın vazgeçer sandım sustum bekledim ama bir değil iki değil beş yıldır evliyim kadın nişanlılğımızda başladı aramaya daha o yüzden tahammülüm kalmamıştı.