O kadını görmeye gitmeli miyim ?

Görmeye gidipte niye kendini huzursuz edeceksin kadın belli yüzsüz ve arsız değer mi?

Bence şu saatten sonra yapılabilecek tek şey bir daha ararsa savcılığa vermenizdir. Sizinle değil savcılıkla uğraşsın. Siz de sakın gitmeyin görmeye. Bu defa eşinizle sorun yaşadığınızı düşünüp daha da devam eder aramalara. Yok sayın ahlaksızı.

kocnın bir sucu yokki canım boşuna adamıda üzme
bu kötü zamanda ona destek olki beraber kurtulun bu pislikten
kadınıda görmek istemeni anlayışla karsılıyorum
ama zamanını bu insanı görerek boşuna harcama
eşin numarasını değiştirsin yada yaptığı gibi tekrar ararsa
savcılığa versin
sen huzurunu mutluluğunu bozma

Boş yere evi terketmişsiniz 3 gün
adamcağızın ne suçu vardı
bi daha ararsa kadın,kocasına söyleyin bence

sinirlenip evi terk etmek veya o kadını görmeye gitmek bence o kadının istediği şeylerden biri canım.
en doğrusu o kadın hiç yokmuş gibi davranacaksın ki o kadın basit gereksiz değeri beş kuruş etmez biri olduğunu anlasın
şimdi sen onu görmeye gitsen bunu da o kadın bilirse kendini bi halt zanneder
insanlara bazen en iyi ceza ; o yokmuş gibi davranmaktır
ben olsam eşime güveniyor ve beni sevdiğinden eminsem mutluluğuma bakarım kimseyi takmam
sizi rahatsız etmeye devam ederse yasal yollardan arayın hakkınızı

Son düzenleme:
Eşiniz numarasını değiştirsin sizde hiç kurcalamayın bence....Heleki o kadını görmeye gitmeyin sakın,eminim gördükten sonra psikolojiniz çok etkilenecek...

telefon hattınızı kapatın.başkasının annenizin kayınvalidenizin adına kayıtlı bir hat alın.daha da rahatsız ediyor savcılığa verin.kendi rezil olsun savcılığa çağrılınca... pislik kadın yaaaaa

bence eşine kızma eşinin gerçekten bi suçu yok ki böyle dangalakalar var benimde başıma geldi baktı ki eşim mesajlarına cevap vermiyo bıraktı gerizekalı ne öküz insanlar varya sen kocanı tak koluna hayatını yaşa o da aradığı zaman engellesin korkutsun polise vericem seni desin bi manyağa sebeb beni seven kocamdan olamam size bol bol mutluluklar keyfinizi yaşamaya bakın -:KK55::KK55::KK55::KK55:

Son düzenleme:
Ben zaten eşime hiç açmıyorum bu konuyu,en son işte o olaylar olduğunda dedim ki
ben bir daha sormayacağım sana o kadın aradı mı diye ama arayıpta bana söylemezsen er geç bir şekilde öğrenirim o zaman da biter dedim.o günden beri de hiç sormadım aradı mı falan diye.
zaten kararımı verdim bir daha böyle bir şey yaparda ararsa (ki ben dört beş ay sonra unutuldu sanıp arayacağını düşünüyorum) bir şekilde onun kocasına ulaşıp elimdeki arama kayıtlarını göstereceğim
ama bu seferde işler iyice sarpa saracak belki manyak bi kocası var,benim eşime zarar vermeye kalkacak,çünkü hep öyledir ya bu işler.
işlerin bu boyutunu da düşünüyorum
.

aklıma ilk gelen şey kocasını bulup anlatmak oldu
ama sonuda ayrılırsa iyice kocana sarar o da var.
birdaha arayana kadar tetikte durun ararsa gidin ve o basit kadını iş yerine bile rezil edin:
sizin utanacağınız ayıplanacağınız birşey yok çünkü
o yaptığından utansın tabi utanması varsa
çok sinirlendim inanın

zaten kararımı verdim bir daha böyle bir şey yaparda ararsa (ki ben dört beş ay sonra unutuldu sanıp arayacağını düşünüyorum) bir şekilde onun kocasına ulaşıp elimdeki arama kayıtlarını göstereceğim
ama bu seferde işler iyice sarpa saracak belki manyak bi kocası var,benim eşime zarar vermeye kalkacak,çünkü hep öyledir ya bu işler.
işlerin bu boyutunu da düşünüyorum
.

bence de işlerin o boyutunu da düşün.. kaybetmiş insandan korkacaksın.. kadının kocası namus mevzusu olduğu için ya kadına zarar verecek, ya size.. size vermese de kadına zarar vereceği için o kaybetmiş kadının şerrinden allah seni de kocanı da uzak tutsun derim..

o yüzden öyle heyecanlı hareketlere mahal yok.. insan ileriyi düşünmeli.. bir adım atmadan önce olayın her boyutunu kurgulamalı, tüm riskleri göze alıyorsa atmalı o adımı..

bir seçenek daha size eşiniz numarasını değiştirsin
bilinmeyen numaralara falanda bildirmesin
yani hattını alırken söylüyosun bu durumu
sizin numaranıza ulaşmak isteyen ulaşamıyor bu sayede
böyle yaparsanız hiç gitmnize gerek yok

bence gitmene hiç gerek yok
eşin telefon hattını değişse belki bir daha arayamaz kadın

bu kadar sıkıntıyı çekene kadar numarasını değiştirip başkasının üzerine kaydettirse idi eşin bu kadar can sıkıcı olaylar yaşamazdınız diye tahmin ediyorum.
geçmiş olsun
saçma sapan biri için evliliğinizi tüketmeyin bence

Çok basit bir yöntem daha var: Numarayı engelleyin. Artık nerdeyse her telefonda var bu özellik.

böyle kadınlara sinir oluorum... bi tane de benim başımda var... sevdiğimin eski sevgilisi bile değil,takıntılı bi kız işte... aklına estikce msj yazan, ben seni unutmadım hala diye aradaan 7 ay bile geçse yazabilen bi kız...facede sevdiğimi bulup eklemiş,kabul etmedik tabii (şifrlerini biliyorum ben) hatta dayanamayıp bırak artık peşimizi nişanlıyız biz (ki değiliz) bile dedim... ama 7 ay sonra seni unutmadım diye msj attı sevdiğime... sülük mü,takıntılı mı bilemiyorum bu tiplerin psikoloijlerini... Allaha havale ediyorum...
sizdeki de hem evli hem de evli birinin yuvasıyla oynuyor...
ama eşinizin bi sucu yok bence, anlattıklarınızı evli olmasam da yaşadım (umarım bi daha aramazlar da bir daha sen de ben de yaşamayız bunları) cok kavga ettim, ama simdi senin anlattıklarını okuyunca yok dedim adamın bi sucu yok,sevdiğimin de yok..
bence hiç görme,kendisini iyice bişe sanmasın... görsen ne olacak ki hem,biliyrum ben ne düşündüğünü,aynı seyleri ben de düşünüyorum cünkü... "benden güzel mi acaba,nasıl bi tip,sacı nası gözü nasıl...." emin ol bunları görmen bişeyi değiştirmeyecek,bence eşinin gözünde sen zaten dünya güzelisin... bırak o şırf.... da ne hali varsa görsün...
haa son aramasında savcılık fln demişsin ya,tehdit zannetmesin bunu, ararsa gercekten yap....kimsenin kimsenin huzurunu bozmak gibi bi hakkı yok.... :KK20::KK20::KK20:

bir tek manyak bu kadın sanıyordum sizin anlattıklarınıza göre demek varmış böyle başka kadınlarda.

bir tek manyak bu kadın sanıyordum sizin anlattıklarınıza göre demek varmış böyle başka kadınlarda.

olmaz mı bunlardan sürüsüne bereket... alıcaksın bunlarıııı atıcaksın kocaman bi kazana,yak sonra altınlarından ver ateşi ver ateşi... görsünler yuva yıkmaya çalışmak ne,iki seven insan arasında maydonozluk yapmak ne... :KK57::KK57::KK4::KK4:
sıkmayın canınızı ki,eşiniz iradesiz erkeklerden değil... inş.olmaz da siz de bi ömür mutlu olursunuz...
bu forumda cok kez okudum,yine söylüyorum... kadının düşmanı yine kadın.... :KK22:

avukatın sekreteriyse bence o avukatla görüşme ayarlayın eşimi rahatsız eden kadınla ilgli suç duyurusunda bulunbacağız diyerek. hepten rezil olsun

avukatın sekreteriyse bence o avukatla görüşme ayarlayın eşimi rahatsız eden kadınla ilgli suç duyurusunda bulunbacağız diyerek. hepten rezil olsun

hele bi de kadın seni isim olarak falan biliyorsa daha avukata girer girmez telaşlanır gibime geliyor :)
ama değmez bence de.. evde de bu kadının konusunu fazla açmamak lazım gibi geldi bana, eşinizin aklı çok da fazla bu kadınla meşgul olmasın diye..
durum gerçekten can sıkıcı.. biz evlenmeden önce de eşime askıntı olan bi kadın vardı. üstelik aynı iş yerindeydiler ve benim oraya hiç gitme şansım yokken o varlık hergün eşimin yanındaydı. (gel de kudurma:) ) neyse kızın msn adresini bulup konuşmuştum baya bildiğin o.. muamelesi yapmıştım kıza. ama nafile..
bana dediği şey neydi biliyor musunuz
''sen ne kadar yırtınırsan yırtın ben yırtmacımı biraz daha yukarı alır dekoltemi de genişletir yine ayatrmasını bilirim onu, erkek değil mi en sonunda aklı kayacak ve bana gelecek''
yok dedim bu konuşulaacak ve laftan anlayacak bir insan değil belli ki.. konuşmayı bitirdim ve herşeyi eşime bıraktım ne yapmak istiyorsan buyur diye.. o da daha aramızda resmi bişey yokken yüzük takmaya ve etrafa evleneceğini duyurmaya başladı. kıza hakaretler falan etmiş her konuşmaya çalıştığında..
neyse kız iş yerinden ayrıldı ve ben de bi huzur buldum :)
diyeceğim malesef bunlar da kadın.. ve malesef ne yaparsan yap sinirlenmeden edemiyorsun..
ama yine de eşim sinirden bu kadar kudurduğumu bilmez bile, kıza değer verdiğimi zannetmesi sanki eşimin de gözünde değerlenecekmiş gibi gelir bana..

X