uzun yıllardır bu forumu takip ediyorum ama üye olmamıştım,insan bazen en yakın arkadaşlarına bile anlatamadığı şeyleri hiç tanımadığı birilerine anlatıp fikir alması daha iyi oluyor bunu anladım.anlatacağım konu biraz uzun ama inanın fikirlerinize ihtiyacım var,yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
5 yıllık güzel giden bir evliliğim var,severek evlendik eşimle.sorunumun ise eşimin benden önceki kız arkadaşıyla ilgili,kızın varlığından nişanlı olduğumuz dönemde haberim oldu,yeni nişanlıydık bir alışveriş merkezinde alışveriş yapıyorduk eşimin telefonu çaldı arayan eski kız arkadaşıydı,eşim gayet sert bir şekilde nişanlandığını bir daha kendisini aramamasını söyledi bir iki adım uzaklaşmıştı benden bunları söylerken,telefonu kapattıktan sonra durumu bana izah etti,bende anlayışlı karşıladım,daha sonra evliliğimizin ilk yıllarında yine böyle beraber olduğumuz bir gün aradı bu kız eşim etmediği hakareti bırakmadı yüzsüzlüğünden gurursuzluğundan tutunda herşeyi söyledi kadına,o zaman çok kızdım ama yine sesimi çıkartmadım.(tabi o zaman eşime daha önceden arayıp aramadığını sordum,hep bana mı denk geliyor diye)
5 yıllık evliliğim boyunca eşimin bütün hesapları benim elimin altındadır,benim hesaplarımda eşimin,telefon görüşmeleri ekstreleri kredi kartı ekstreleri mail şifreleri,güven problemimiz olduğundan değil ama kontrol ediyordum sürekli o da benimkileri kontrol ediyordu,tanımadığımız bir numara olduğu zaman yada bilmediğimiz bir harcama birbirimizi kırmadan soruyorduk.eşimi ne kadar çok sevsemde hep temkinli gittim ilişkimde.bu kızın numarasını eşimi son aramasında kaydettim ben.özellikle de o numara aranmış mı diye bakıyordum,kadınlık iç güdüsü işte.eşime çok sık olmasada laf aralarında soruyordum aradı mı o kız yine diye bu arada o kız diye bahsediyorum ama o kişi de evli.eşimde aramadığını söylüyordu.
eşim bir buçuk ay kadar önce yurt dışına çıktı,bilenler bilir yurt dışında yaptığın telefon görüşmesinde sende bir ücret ödediğin için telefon ekstrende gelen aramanın numarası çıkar.yine böyle eşimin internetten ekstrelerine bakıyordum iş yerinde baktım bu kadının numarası gelen arama olarak (yani yine kocamı aramış) hemen eşimi aradım çünkü artık tahammülüm alttan alacak durumum kalmamıştı.kadın bir kaç yılda bir aklına estikçe arıyordu yani,eşim telefonda durumu izah etti evet aradı bende aramamasını söyledim kapattım dedi ama ben çok sinirlenmiştim.eşimle telefonu kapattım kadını aramaya karar verdim,kadını aradım kendimi tanıttım eşimi neden aradığını sordum sakince hiç hakaret etmeden,kadın o kadar rahat ki tarif edemem,aklıma geldi napıyor diye aradım muhabbet ettik konuştuk falan dedi,(bu arada yapılan görüşmenin süresi 28 saniye) kadın bana diyor ki,madem kocan aramamdan rahatsız oluyor bana kendisi söylesin diyor.Hayatımda ilk kez sinirden elim ayağım titredi.kapattım telefonu tekrar eşimi aradım.zaten ağlamaya başlamıştım.bitti dedim tahammülüm kalmadı artık bu kadına dedim.ama inanın bir insanın nasıl çileden çıkıp katil olma noktasına geldiğini o an anladım.telefonumu komple kapattım,ofisimdeki sabit telefonun fişini çektim,odamın kapısını kitledim bir saat sakinleşmeye çalıştım işten erken çıkıp eve gidip eşyalarımı topladım otele gittim (bu arada yaşadığım şehirde hiç bir akrabam yok) iki gece otelde kaldım,işe gelip gidiyordum ama bir kaç saat duruyordum sadece,eşimle o iki gün hiç görüşmedim.msnimi hiç açmadım telefonumu hiç açmadım.üçüncü gün iş çıkışında tam arabaya binerken baktım eşim yanıma geldi konuşalım mı biraz dedi,olur konuşalım dedim,eve gelir misin dedi,sen git geliyorum ben dedim bindim arabaya,bir saat dolaştım sonra eve gittim.bunun omuzları çökmüş oturuyordu salonda,sonra işte durumu izah etti aradığını sen üzülme diye söylemedim dedi,ben sakince sorular sordum,ne zamandır arıyordu,arama sıklığı,sen hiç aradın mı,buluştunuz mu vs.. o da sakince cevap verdi.eşim hiç aramamış onu kadın işte altı yedi ayda bir arıyormuş eşim diyo ki ne yaptıysam aramasından vazgeciremedim,hakaret ettim,yalvardım arama diye ama bir türlü anlamıyor dedi.
sonra ben onun yanında o kadını aradım tekrar telefonun diafonunu açtım masanın üstüne koydum.kadın gayet sakin konuşuyor,iyice çıldırdım.kapattım telefonumu fırladım çıktım evden,bir kadının evli olduğu halde başkasının kocasını nasıl arayabilir,o adamın karısı aradığı zamanda hiç mi utanmaz anlam veremiyorum bir türlü.eşim arkamdan koştu yetişti bana yalvardı yakardı,bir hiç yüzünden bitmesin dayanamam seni çok seviyorum falan dedi. dedim çok canım yanıyor şu an dokunma bana biraz rahat bırak kendi halime bırak düşüneyim dedim,tekrar otele gittim,ertesi gün sabah işe giderken baktım otelin lobisinde beni bekliyor,savcılğa gitmiş telefonundan arayan numaraların dökümünü istemiş (ancak savcılığa başvurup alabiliyorsun o dökümanı) neyse fazlada uzatmak istemiyorum zaten çok uzun oldu,en nihayetinde ben eve döndüm,eşimin o kadını hiç aramadığına emin oldum,o kadını da bi daha aramadım ,eşimin suçu olmadığı için affettim onu,sadece dedim ki bir kere bile arasa o kadın seni,bana söylemezsen çeker giderim dedim.
Tabi bu arada ben o üç gün otelde kaldığım süre içinde eşimin sürekli benim iş giriş çıkış saatlerinde iş yerimin etrafında dolaştığını kaldığım otelin lobisinde oturup beni beklediğini falan öğrendim (iş yerimin karşısında benzin istasyonu var iş giriş çıkış saatlerimde ordan bişeyler almış kredi kartı ekstrelerinde gördüm ) bunlarda hoşuma gitti tabi biraz içimi serinletti.
şimdi sizlere sormak istediğim şey,sizin başınıza böyle bir şey gelse o kadını görmeye gider miydiniz ? kadının nerde çalıştığnı biliyorum,bir avukatın yanında sekreter olarak çalışıyor,bir bahane bulup görmeye gitmek istiyorum tamamen kadınsal bir iç güdü işte.kadının beni tanıdığını sanmıyorum.belki de tanıyordur bilemiyorum.
siz ne düşünüyorsunuz ?
KUSURA BAKMAYIN BAYA UZUN OLDU UMARIM OKURSUNUZ.