- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.844
- 133
- 31
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
biliyorum ama değiştirmeyeceğin şeyler için bu kadar kafa yorma.üzme kendini.geçmişe bakıp hatalı arama.inan zaman ve sabir kaybedersin.bence hayatini bundan sonra nasıl guzellestirsin buna odaklan..ben hatasız olduğumu iddia etmiyorum elbet kendi hatalarım olmuştur ama benim bu sıkıntılarım daha ben çok küçükken başladı zaten sorunlu bir ailenin içinde doğdum doğarken de hata yapacak değilim veya babamın böyle bi insan olması ablamın böyle bi insan olması annemin böyle bi insan olması benim hatalarımdan kaynaklanmıyor
Ben de aynı bu hisleri sık sık yaşıyorum çok zor bi ruh hali , kim ne yaptıysa hepsi bi anda aklıma geliyor nasıl katlanmışım ben diyorum ne gerek varmış katlanmama diyorum daha öfkeleniyorum , seni çok iyi anlıyorum ama sen Benden küçüksün , bunları bu Yaşta yaşaman daha zor , psikologla görüşme ayarlaman da çok isabetli olmuşİşte artık görmezden gelip boşveremiyorum en ufak şeye tahammülüm kalmadı ama kimseye asla tepki de vermek istemiyorum artık çünkü çok yorgunum. İnsanların en ufak hataları bile sürekli aklımda sürekli sürekli
Hemen yilmayacak isyan etmeyeceksin.Allahin bir bildigi vardir.Belki guclu olmani istiyor.Şu yaşıma kadar her gece allaha dua ettim hayatımda ve herkesin hayatında iyilik sağlık güzellik diledim. Sizce tesir etmiş mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?