• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O kadar öfkeliyim ki öfkem beni öldürecek

B Bremenmizikacisi Hepimiz iyi kötü birşeyler yaşıyoruz. Hepimizin açmazları çıkmaz sokakları var. Bazen koskoca dünyanın bir kutuya dönüştüğünü orada hapsolduğumu düşünürüm. Ben mesela diyorum ki neden insan olarak yaratıldım ki? Keşke kaz dağlarında yalnız yaşayan bir zeytin ağacı olsaydım. O kadar asiller ki. Şimdi herşey karanlık görünüyor. Ama acı bizi insan edicek. Terapi faydalı olur diye düşünüyorum. Gencecik zeki kendisini ifade etmesini bilen bir kadınsın. Bu şarkı sözlerine iyi kulak verin.
"Benim hala umudum var. İsyan etsem de istediğim kadar. İnat etsem bile bırakmazlar sahibim var. Güzel günler bizi bekler. Eyvallah dersin olur biter"...

ben hatasız olduğumu iddia etmiyorum elbet kendi hatalarım olmuştur ama benim bu sıkıntılarım daha ben çok küçükken başladı zaten sorunlu bir ailenin içinde doğdum doğarken de hata yapacak değilim veya babamın böyle bi insan olması ablamın böyle bi insan olması annemin böyle bi insan olması benim hatalarımdan kaynaklanmıyor
biliyorum ama değiştirmeyeceğin şeyler için bu kadar kafa yorma.üzme kendini.geçmişe bakıp hatalı arama.inan zaman ve sabir kaybedersin.bence hayatini bundan sonra nasıl guzellestirsin buna odaklan..

Sorununun çözümü zaman. Zamanla her şey geçecek. Yaşın daha çok küçük ve ne olursa olsun, her ne sebep gösterilirse gösterilsin annenin sana karşı umursamazlığı, henüz daha öğrenciyken seni evden atmaları affedilemez. Ablanla kavga edebilirsin, onu yrgılaya da bilirsin. Geçimini o sağlıyorsa, sana yemek ve barınacak bir yer sunuyorsa, sana kızdığında seni bunlarla terbiye etmesi ve sokağa atması affedilecek şey değil. İçindeki öfkeni bastırma. Bekle. Nadasa bırak. Gün geldiğinde çıkarırsın meydana. Şimdi toparlanma zamanı. Daha çok, iyi kötü günler göreceksin. Şimdi yaşadığın zaman aralığındakiler hayat kurma, dikiş tutturma evresi olduğundan hem vakit alıyor hem de insanı çok zorluyor. Kalacak yer işini tamamen hallet, Okuluna asıl. Tek şansın o şimdi. Bırak ananı dananı da, Vicdanları onları rahatsız eder bir gün. Sen profil resmindeki kadın kadar mağrur ol ve güçlü kal.

İşte artık görmezden gelip boşveremiyorum en ufak şeye tahammülüm kalmadı ama kimseye asla tepki de vermek istemiyorum artık çünkü çok yorgunum. İnsanların en ufak hataları bile sürekli aklımda sürekli sürekli
Ben de aynı bu hisleri sık sık yaşıyorum çok zor bi ruh hali , kim ne yaptıysa hepsi bi anda aklıma geliyor nasıl katlanmışım ben diyorum ne gerek varmış katlanmama diyorum daha öfkeleniyorum , seni çok iyi anlıyorum ama sen Benden küçüksün , bunları bu Yaşta yaşaman daha zor , psikologla görüşme ayarlaman da çok isabetli olmuş

Enerji düşüklüyü yaşıyorsun. Aklın yapması gerekenleri bilsede, hisslerine sözün geçmiyor.
Dışarıya karşı aşırı hassaslaşmışsan tiroid hormonlarını tahlil ettir.
Birde mekan değişikliyinde şifa vardır. Sürekli aynı şeylere maruz kalarken, o döngüden çıkmak zor. Yenilikler sizi farkında olmadan değiştirecek

• Beğen
Reactions: Den
Kızlar hepinize yorumlarınız ve desteğiniz için teşekkür ederim. durumumda değişen bir şey yok ama dediğim gibi psikoloğa gitmeyi ve düzelmeyi deneyeceğim. Eski neşeli kendimi çok özlüyorum

Psikolog değilde psikiyatriye gitmen daha mantıklı. Ama psikoloğa randevu almışsan önce ona git. Sesler duyuyorsan mutlaka ama mutlaka psikiyatri gidin. Çok üzdün be deniztanricası.

Hem psikolog hem psikiyatr randevusu.Uygun bir antidepresan sana iyi gelecek.En iyi pskiyatr bilmaya calis..Uygun antidepresani gec de bulabilirsin..Hemen degil ama zaman alacak.Calisiyor musun?Yasam seklini degistir.Farkli yollar dene.Degisiklik yeni baslangiclar sana cok iyi gelecek.Iyi insanlar bulmaya calis.Bulamazsan da kendine saril..Guclu tut kendini
Sen kendine bakmaz kaldirmazsan kimse bakmaz kaldirmaz.
Inancin var mi bilmiyorum ama beni bunalimin dibi anlarinda tek dua kurtardi.Yoksa intihar dahi edebilirdim.Birkac dua istersen ozelden yazabilirim.Bir tanesi hz yunusun duasi dersen nette bulursun.Bunlari sikildigin anlarda durmaksizin oku.Dua et durmaksizin bu anlarda.Ferahlayacaksin.
21 gun okumanin bir enerjisi vardir.Herhangi birsey bile beyinde 21gunde tamamlanma alisma hissine ulasirmis..
Bir de gecelik iliskileri terket bence seni yaraliyor.

Affetmeyi öğrenmelisiniz.
İçinizdeki öfke sadece size zarar verir.
Geldşğiniz noktada doktor desteği şart gibi.

Reklam İçerikli Mesaj

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Beğen
Herkesin hayatında olumsuzluklar var bence olanları kabullenirsen huzura erersin bazısının çocuk dönemi zor geçmiştir bakışınınsa evlilik hayatı
Kimse dörtdörtlük hayat yaşamıyor bazıları çok güzel saklıyor ama her anlatılana inan ma

Farkindalik iyidir çözüm daha yakin anlamina gelir. Sana tavsiyem napmis olursan ol önce kendini sonra cevreni affet iyi gelecek inan.

• Beğen
Sen sıkma o güzel canını herşey geçecek belki senin bu yaşadıkların bu dünyadaki sınavındir hiç bu açıdan düşündün mu? Unutma çok sevdiğim bir ayet vardır."Rabbin seni terketmedi ve sana darilmadi da."

Cok uzundu okuyamadim.
Ama nefret ettiginiz ve sizi incitmis herkesi affetmek, omuzlarinizdan bir yuk kaldiracaktir.
Bunu onlar icin degil kendin icin yapacaksin.
Yoluna devam etmek icin.
Destek al. Iyi gelecektir.

Merhaba:)Bence yalnız değilsiniz her zaman güzel insanlar var.İntihar da dünyanın en ahmakça şeyi.Çünkü düşünsenize,bir insan size bedava yurtdışı bileti veriyor,siz de onu yırtıp atıyorsunuz.Mesela bizim burada çok asık suratlı bir kadın var.Asla gülümsemez o yüzden herkes kadına soğuk yaklaşır.Geçen gün deneyeyim bakayım dedim ve gülümsedim kadına.O da bunu bekliyormuş sanki.Öyle bir gülümsedi ki bana,içim ısındı.Ve bence çok iyi bir insansınız yazdıklarınızdan bunu hissettim.Sevgiler...

Canım madem sana kimseden fayda yok once kendine gel senden baska kimse seni dusunmuyo bunun farkina var her koyun kendi bacağından asılir sen kendine deger ver kimseye ihtiyacin yok sen guclu bi insan olabilirsin . Herseyi geride birak gecmisi ailenin yaptiklarini birakmazsan zarari sana olur . Pskologdan ziyade psikiyatri ye gidip ilac kullanma yonunde tavsiyem var sana . Cunku icin kin dolu birikmis ve altindan kalkamiyosun hersey herşey sinirlendiriyo seni . Egerki ilac kullanirsan herseye daha pozitif bakarsin biraz umursamaz olursun bunun faydasi olacaktir...

Yardım alıcaksın bir ilaç var onu yazıcaklar kafandaki sesler susacak herşey normale dönecek ve daha önce niye gelmedim diyeceksin güven bana yüzde yüz garanti veriyorum

Canim ben de ruhen seninle ayni durumu yasiyorum aile ve arkadaslarima kizgin ve kirginim insanlardan tiksiniyorum manevi anlamda.Seni anliyorum Allah yardimcin olsun ben de konu acacaktim ki sen acinca vazgectim.Durumu soyle anlatiyim ben susamisim agzim kurumus psikolog bana yardimci olamaz birinin bana su vermesi lazim diyorsun.Bunu anliyorum ama ilaclar ve dinlenme iyi gelir.Yasamlarimiz farkli olabilir ama ayni insanlara kizginiz ve ben farkli yasamlara saygi duyuyorum.Bir de su var bir seylere sahip olup ahkam kesmek kolay insan bazi seyleri yapmaya mecbur kaliyor hayatta elestirmek kolay yoksa.

Back