O hem var hem yok.... ne yapmalıyım?

Süper merak içinde bekliyordum
Güzel haberler tebrik edeim
inşallah mutluluğunuz daim olur

Baştan sona tüm yazılanları okudum...artık 'yeterrr' diye söylenmeye başlamıştım ki, konuşup herşeyi anladığınızı okudum. Derin bir ohh çekip tebrik edeyim dedim. Türk filmi gibi oldu hikayeniz. Güzel, çok hoş...şu zamanda gerçekten böylesi güzellikler yaşanmıyor biliyorsunuz. Mutluğunuz daim olsun demek isterim. Sevgi ile kalın.

ya eğer aranızda bişey olmasa sana neden okadar müdahele etsins evgilin gibi herşeye karışsın seni sahiplensin normal bi arkadaş bunu yaparmı hayır ? ve bu 2 ayda değil siz 2 yıldır sevgilisiniz ve birbirinizden haberiniz yok gibi bi durum olmuş bu enteresan ozaman sende ona deki BİZ NEYİZ ?

tebriklerrrr!!!
bu forumda dizi gibi bir mutlu sona rasladigim için seviniyorum!!!
ayyy ne o? diger konulardan fenalik geldi!!! Allah mutlulugunu daim etsin canim :)))
Allah nazarlardan korusun... mutluluklar!!!

şaşrdım2 sene üstelik bwncw onun tercihlerini sorgula normal bir erkekle kadın bukadar uzun süre arkadaş kalamz ki ben kadınla erkein arkadaş olabileceinede inanmayanlardanım

çok sevindim canım senin adına allah gönlüne göre verdi...umarım bir ömür boyu mutlu olursunuz...

Nefertity80, Tuareki, Tresa, Fulya1234, Barzey, Lilyum2, YeşilgozlüMELEK, dish_kartal, Jaippur...

Hepinize güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ediyorum kızlar... Çok Mutluyum, İnşallah siz benden daha daha mutlu olursunuz. Gerçekten mutlkuluk denen şey paylaştıkça artıyor :1hug: çok teşekkürler
a.s.

Ben yorum yapmak için bakdım sorun ne diye. Ama ortada Şükür sorun kalmamış. Siz halletmişsiniz bile Maşallah sizden korkulur :kaydirigubbakcemile3 Allah mutluluğunuzu artırsın. Sevginiz daimi olsun.

sevgili mi oldunuz şimdi yani? :) e neymiş sorun ettiği şeyler? ikna edebildin mi o konularda? yoksa sadece duygularıyla mı hareket etti?

Sorununun çözülmesine çok sevindim cnm. Allah ayırmasın sizi, nazarlardan saklasın

Çok sevindim hayal kırıklığına uğramadığın için:1hug:a.s.
Mutluluğun daim olsun

Konuyu başından beri takip ediyordum uzak kaldım biraz malesef,
ama güzel haberi aldım sonunda.
Çok ama çok sevindim ikinizin adına,
bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallah.
Mutluluğunuz daim olsun, yüzünüz her zaman gülsün.
a.s.

Ve mutlu son.... yani ne kadar güzel bu forumda böyle haberleri almak :))) Allah mutlu mesut etsin canım bir ömür boyu inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…