evet canım konuştum, artık ne olduğumuzu biliyorum gamyoncuiremsu
Tereddütlerini dinledim, forumda tahmin ettiğimiz sebepler... Benim hiç sorun olacağına ihtimal vermediğim şeyler..... Onun için uçurummuş... Birkez daha anladım ki erkek beyni biz bayanlarınkinden çok daha farklı çalışıyor...Şaşırdım, üzüldüm Peki öyleyse dedim öylece kalsın hersey, madem öyle, öyle olsun....Ben onu görmemeyi göze aldım ama o bir gün bile dayanamadı .... bensiz yaşayamayacağını söyledi, bensiz nefes alamadığınıBeni bırakma dedi, hiç unutmıycam o halini ... Yani mutlu son :asigim:
Yorum yazıp beni bu konuda cesaretlendiren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. beni yüreklendirmeseydiniz asla cesaret edemezdim. Konuşmak aklımın ucunda bile yoktu... Çok mutluyum kızlar çok :1hug: iyiki varsınız a.s.
Merhaba kızlar, aslında uzun süredir kk takipçilerindenim, ama buradaki nickim bahsedeceğim kişi tarafından bilindiği için (genelde tüm forumlarda aynı nick i kullanıyorum) ne olur ne olmaz diye yeni hesap açtım.. Kızlar derdim bana çok yük geliyor artık.. ben saygın bir mesleğe mensup üniversiteyi bitireli 2 sene kadar olan ve iyi kazanan bir bayanım. Üniversitenin ilk yılı birini sevdim, çok sevdim.. ama hiçbir araya gelemedik hastaydı,1 sene boyunca hep yanında olmaya çalıştım, ailem rahatsızlığı nedeniyle onunla olmamı istemedi, o da buna hiç müsade etmedi, içimde büyüttüjklerim içimde kaldı ve ilk senenin sonunda ben ikinci sınıfa geçtim o tedavi için memleketine dönmek zorunda kaldı.. yaklaşık 6 ay sonrada onu kaybettim.. Bunu atlatmam benim 2 senemi aldı..ve üniversiteyi o yokken ama o varmış gibi yaşayarak bitirdim.. gözüm kimseleri görmedi, yüreğim kimseleri kabul etmedi. kendimi suçladım ailemi suçladım.. Beni hayatına almadığı için onu suçladım.. üniversite bitip dönünce hiç aklımda yokken ve hatta kafamda hiç böyle birşey yokken, 3 sene sonra biri çıktı karsıma.. ona benzemiyordu. ama beni çekti birşey ona... sevilmek istedim tekrar ve yeniden sevmek.. biri için tekrar içimde birşeylerin kıpırdanması yıllardır görmediğim bir dostu tekrar karsımda bulmak gibiydi, hiç beklemediğim anda.. tanıştık, çok iyi vakit geçirmeye başladık, çok yakın arkadaş olduk önce.. tabi o benim hislerimden habersizdi.. hafta 7 günse,5 ini beraber geçirmeye başladık... Birbirimizin en büyük destekçisi olduk yeri geldi. o benim ailemle ben onun ailesiyle tanıştım.. sinemaya bensiz gitmez, tüm arkadaşlarıyla tanıştırdı beni, ve hepsi bana onun sevdiğiymişim gibi davranıyor.. ama o ... mirmirmirmir ... O da benim tüm arkadaşlarımla tanıştı.. Bir yere gideceğim zaman beni o götürür sonra gelir alır.. Özel bir davete katılacak olsak beraber geçeriz.. Gün içinde beni mutlaka arar, az biraz birşey yaksa canımı onunkide yanar.. Moralim bozuksa ilk o farkeder ve sırf bu yüzden kalkıp işyerime yada ben hernerdeysem oraya geldiği okadar çok olmuştur ki.. Tüm bayan arkadaşlarını tanırım, ve içimin rahat olması için hepsini anlatır bana tek tek ..Bir yere gitse uzun yola beni arar haber verir gitmeden görür mutlaka molalarda arar, dönerken yine aynı şekilde... Dekoltem onu rahatsız eder beni uyarır.. Eve gittin mi diye arar beni.. öğle yemeklerine yanıma gelir... yada ben giderim... Her türlü sıkıntısını iş, ve aile problemleride dahil ben bilirim.. hatta sadece ben bilirim..Sen yanımda durduğun sürece yapamıycağım şey yok der..Benim yüzümü güldüren tek şey sensin gücümü senden alıyorum ben, sen yoksan hiçbirşeyin anlamı yok der, ondan uzak dursam sen böyle yapıyorsun ya ben tükeniyorum der... ama beraber değiliz.. Bizi bilen tanıyan herkez birbirimize yakıştırıyor.. beraber olduğumuzu düşünüyor.. ama o bana bu yönde bir adım atmıyor.. bu arada ben öyle sırnaşık yapışık bir bayan değilim, defalarca bu belirsizlik yüzünden uzaklaşmak istedim.. ama buna hiç müsaade etmedi.. Herkez bizi beraber sanıyorken ben aramızdaki durumu kendime dahi izah edemiyorum... Maddi durumu sıkıntılı ve annesiyle yaşıyor... Bizimkide aksine çok çok iyi.. ama bu benim için hiç problem olmadı.. Ben yıllar sonra buldum onu... 3 yıl sonra onu seçti kalbim sevmek için... bu şekilde tam 2 yıldır hep beraberiz .. ama artık kimseyi inandıramıyoruz aramızda birşey olmadığına... öyleki ciddi adımlar beklemeye başladı insanlar... Sizin fikirlerinize ihtiyacım var... Başından evlilik gibi bir olay geçmedi ve evlide değil, hayatında biride yok, o kadar içindeyim ki hayatının.. ailesini seviyorum, o da benimkini... ama sorun ne anlamıyorum... Beni çok sevdiğini, benden çok daha fazla hatta, ama benim sevdiğim şekilde olmadığını söylüyor.. :1no2: haliyle o bu şekilde o hayatımdayken ona aitmişim gibi hissediyorum.. ve kimseyi hayatıma almıyorum.. Sizce ben ne yaşıyorum...
Yazacağınız her bir yorum benim için çok önemli, hepsine dikkatle okuyacağım ve hepsini cevaplayacağım, cevaplar gecikirse kusuruma bakmayın lütfen... teşekkür ederim şimdiden.
evet canım konuştum, artık ne olduğumuzu biliyorum gamyoncuiremsu
Tereddütlerini dinledim, forumda tahmin ettiğimiz sebepler... Benim hiç sorun olacağına ihtimal vermediğim şeyler..... Onun için uçurummuş... Birkez daha anladım ki erkek beyni biz bayanlarınkinden çok daha farklı çalışıyor...Şaşırdım, üzüldüm Peki öyleyse dedim öylece kalsın hersey, madem öyle, öyle olsun....Ben onu görmemeyi göze aldım ama o bir gün bile dayanamadı .... bensiz yaşayamayacağını söyledi, bensiz nefes alamadığınıBeni bırakma dedi, hiç unutmıycam o halini ... Yani mutlu son :asigim:
Yorum yazıp beni bu konuda cesaretlendiren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim. beni yüreklendirmeseydiniz asla cesaret edemezdim. Konuşmak aklımın ucunda bile yoktu... Çok mutluyum kızlar çok :1hug: iyiki varsınız a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?