hayır hayır adam evliyken çiftleşmişler :))
edebiyat dilim gerçekten iyidir. ama burada yazdığım gibiyim gerçek hayatta da.Ben sizin bildiğiniz ikinci kadınlardan değilim onların daha kibarı ve edebiyat parçalayanındanım demek için mi açıldı bu konu
evlenmeye layık görmekten ziyade ,sevgili olarak bile yanına yakıştırmamış ki adam...buna rağmen nasıl olup da kendini kandırıyor anlamış değilim...
gözünü aç arkadaşım,sen büyük aşk diyorsan,sadece sende var adama zerresi yok bu işin. ayrıca karısı öğrendiği an bitmişsin demektir,kadının söyleyeceklerinden ziyade adam senin yüzüne tükürecek beni arama diyecektir....
kendini niye vazgeçilemez olarak görüyor ben de ona anlam veremiyorum :))
yaw adam zaten evlenmeye layık görmemiş ki..
aynen canım haketmek diye bir şey var demiştim ya ,sevgini haketmek..Ben de aynen boyle dedim, bu kadar gurursuz bir bicimde adamin pesinde kosmanin ne alemi var. Ben olsam beni tercih etmeyen adamin yuzune bakmam, adamdan nefret ederim. Yani gurur asktan da diger her seyden de onemli bence, insanin gururu bir kez kirildi mi, onuru incindi mi gozu ask falan gormuyor. Asagilanmak kadar igrenc bir sey yok, ask acisini bile unutturuyor. Ben de burayi cozemedim, tercih edilmemeyi bir insan nasil gururuna yediirebilir?
Ben de aynen boyle dedim, bu kadar gurursuz bir bicimde adamin pesinde kosmanin ne alemi var. Ben olsam beni tercih etmeyen adamin yuzune bakmam, adamdan nefret ederim. Yani gurur asktan da diger her seyden de onemli bence, insanin gururu bir kez kirildi mi, onuru incindi mi gozu ask falan gormuyor. Asagilanmak kadar igrenc bir sey yok, ask acisini bile unutturuyor. Ben de burayi cozemedim, tercih edilmemeyi bir insan nasil gururuna yediirebilir?
Valla bu tür konularda yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun. Yoksa legal bir deyim mi opportunist şıllık
Bu fırsatçılık da değil adilik resmen.
Daha kötü olan bu işte..
bir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı derken,adam evli değilmiş ikiside bekarmış,birlikte olmuşlar adam gitmiş başkası ile evlenmiş..bundan büyük kazık olurmu bir kadına..başkası olsa yüzüne tükürür..
kariyeri her seferinde dile getiriyorsunuz..siz de farkındasınız ,adam seni yanına yakıştırmıyor işte..hiçbir zaman da olmamış..böyle aşk olmaz,aşk sevdiğine sahip çıkmaktır...kültürünüz paranız eğitiminiz yetersiz de olsa kendisine ve çervresine,kimseye ezdirmezdi senii..geliştirmeye çalışırdı..bunlar yok eeeaşk nerde yatakta mı sadece??eşi ile ilgili hiç konuşmadım. onu tercih ettiğine göre elbette benden daha tatlı dilli, güler yüzlü, kariyer sahibidir.
edebiyat dilim gerçekten iyidir. ama burada yazdığım gibiyim gerçek hayatta da.
O bir kerecik olmuş sen deee.. gerisi çok masum
eşi ile ilgili hiç konuşmadım. onu tercih ettiğine göre elbette benden daha tatlı dilli, güler yüzlü, kariyer sahibidir.
Q'cum kendini vazgeçilemez kadın olarak ilan etmiş arkadaş apoletini takmış bile :))
ama şurayı gelip aldatılan kadınların kocalarının ayak yalamaya kadar varacak ezik hallerini okusa fikri degişecektir..
Katiliyorum.
Oyle bi ego ki evlense de benden vazgecemedi modunda alttan alta.
Oysa hic tercih edilmemis ki.
Asik saniyo kendini.
Asik olsa kendine yediremezdi.
Bu gurursuzluk ve bencillik.
Allah uzak tutsun
sen bunları anlattıkça aklıma hep pskolojik filmler geliyor nymphomaniac,bir kadının seks günlüğü..sen doyumsuz ve arsız bir kadınsın bu filmleri izle kendini bulacaksın
Katiliyorum.
Oyle bi ego ki evlense de benden vazgecemedi modunda alttan alta.
Oysa hic tercih edilmemis ki.
Asik saniyo kendini.
Asik olsa kendine yediremezdi.
Bu gurursuzluk ve bencillik.
Allah uzak tutsun
Q'cum kendini vazgeçilemez kadın olarak ilan etmiş arkadaş apoletini takmış bile :))
ama şurayı gelip aldatılan kadınların kocalarının ayak yalamaya kadar varacak ezik hallerini okusa fikri degişecektir..
aşk çok yüce bir duygudur,sevgilin seni terk etse başkası ile evlense bile,onun yüzüne bir daha bakmazsın ama seversin..kirlenmemiş bir aşk kimseye zarar vermeyen..diğeri maalesef ahlaksızlığa aşk adını vermek..
bu ne özgüven,dün demiştik sana ama dank etmedi heralde hala..burda ne adamlar okuduk eşleri öğrenince ayağının altını yalayan affedilmek için..seni tercih edeceği ne malum ki adamın? %99 tercih edilen eşleri olur,sevgililer anında güme giderler...
ayrıca hiç sen ve adam açısından bakmadım olaya..karısına söyle dememin sebebi,bilmek hakkı olduğu için. senin nişanlın biliyor,karısının da bilmeye hakkı var,affeder affetmez kendi bileceği iş...
Kesinlikle katılıyorum birde üzerine ben sonuca bakmam gibi birşey yazmış.. Sanırım evlenmeden beraber olduğu için adam bunu büyük olasılıkla basit görmüş nasıl olsa ona sahibim gibi bir düşüncesi oluşmuş aklında adam ahlaksız olmasa ben kızın bekaretini aldım artık bırakmam demesi gerekirken duruma bak gidip başkasıyla evlenmiş.. Dediğiniz gibi adamı tekrar görmek ne demek hangi kız olsa yüzüne tükürür tabi bunun için gururlu onurlu olmak gerekli.. Adam resmen ahlaksız konu sahibinin yaptıklarına anlam veremiyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?