O çocuk senin hırsın yüzünden düştü

Kendisi yesin b.k pislik herif. Ağzından çıkan laflar kendisinden nefret ettirecek cinste.

Kusura bakma benide yanlış anlama ama 3 tane kayıbın var ve bence “bunda var bir hayır” deyip böyle bir adamı baba yapmamalısın.
Eve t bunu da düşünüyorum zaten hayır vardır herşey de , ama çok üzüldüm ben hepsinde de , şuan ben de nefret ediyorım zaten , üzülüyorum bunalrı yaşadığım içim :KK43: gitmiş sanırım valizinyok

Eve t bunu da düşünüyorum zaten hayır vardır herşey de , ama çok üzüldüm ben hepsinde de , şuan ben de nefret ediyorım zaten , üzülüyorum bunalrı yaşadığım içim :KK43: gitmiş sanırım valizinyok

Bırak gitsin aklınca seni cezalndıracak, geri adım atma. Afedersin eşek gibi de geri gelecek.

evet aklım almıyo ya
6 yıl bitti çocuk isterken o kadar hamile eşine nasıl böyle bi cümle kurar,
sonradan onu demek istemedim bunu dmeek istemedim,
anası için aslan kesiliverdi hemen kaldı ki anası yüzünden neler yaşadığımı biliyor anasının huyunu da biliyıor,
şuan tekrar gebe kalmak gibi bir düşüncem zaten ,
evden gitsin istiyorum sadece ,
sürekli tartışıyoruz cinayet çıkacak
Anasi dediginiz onu dogurmus buyutmus beslemis kanı cani bizler sevmesek sorun yasasak da oglunun evi ben genel.olarak muhattap olmam ama saygimi korurum da ..esime de cok sikayet etmem yaşanmis bitmis ..kapat ustunu..
esinizin sozlerini strese arada kalmaya ofkeye bagliyorum sonucta stresli tedavilerden o da etkileniyor mutlaka uzuluyor içine atiyor..eski konunuzu bilmiyorum ama bebek tedavisi iki tarafi da yipratir pozitif bakin esinizi seviyorsaniz devam edin..burda hemen bosan diyen bir grup var o da ayri bir garip..

Çok geçmiş olsun oncelikle . Böyle bir adama , yada böyle bir evliliğe bebek getirmek üzücü ... Yazık olur çocuğa

esasında bu adma için değil,
kendim için , tabi o da çok istiyordu,
önceki kürtajlarımda iyi davranmış ya onu söylüyor şimdi de
arkadasim erkekler rahat insanlar anlayamazlar oyle ayyy kürtaj oldu ruhsal ve bedensel olarak destek cikayim deyip romantiklesmezler empati yapmazlar..kızarkadaslarimizla paylasiriz daha cok boyle seyleri dogalari geregi genisler bence rahat cok beklentiye girme ...

Yahu hiç mi düşünmüyorsun Allah biliyor da göndermiyor bebeği belki? Çünkü bu adamdan çocuk yapmaya çalışmak çok anormal. Lütfen aklınızı toplayın ve hayatınıza bakın.

Anasi dediginiz onu dogurmus buyutmus beslemis kanı cani bizler sevmesek sorun yasasak da oglunun evi ben genel.olarak muhattap olmam ama saygimi korurum da ..esime de cok sikayet etmem yaşanmis bitmis ..kapat ustunu..
esinizin sozlerini strese arada kalmaya ofkeye bagliyorum sonucta stresli tedavilerden o da etkileniyor mutlaka uzuluyor içine atiyor..eski konunuzu bilmiyorum ama bebek tedavisi iki tarafi da yipratir pozitif bakin esinizi seviyorsaniz devam edin..burda hemen bosan diyen bir grup var o da ayri bir garip..
Kendimi landırmak istemiyorum ben ... eşim in ailesi yüzünden bana çıkışları beni çileden çıkartıyor , kafam çok karışık çok yoruldummmm

Kendimi landırmak istemiyorum ben ... eşim in ailesi yüzünden bana çıkışları beni çileden çıkartıyor , kafam çok karışık çok yoruldummmm
arada kalmak kolay olmasa gerek..iyice dusunun zaten ha deyince bosanan ailelerden dolayi boşanan bosanana...malesef..bosanma olacaksa da cocuksuz olmali onlar cok zarar goruyor cunku...biraz ayri kalin kafa dinleyin ilerde yeniden evlenince annesini babasini atacak mi ya da cok mu romantik olacak ..esiniz sizi dovuyor mu icki mi iciyor maddi olarak evine mi bakmiyor bunlari dusunun..

Kayıplarınıza üzüldüm. Allah sabır,kolaylık versin.
Eşiniz konusunda ne desem az. Bu kadar saygısız,kaba,ağzı bozuk bir adamın çocuğu olmaması belki de bütünün hayrınadır.
Yanlış anlamayın lütfen ama bu adam değişmez.

Unutulacak laflar etmemis esiniz, bence bundan sonra dikis tutmaz evliliginiz :KK43:

Onun disinda siz ne kadar stresliyseniz bu surecte o da streslidir derdim bu kadar agir sozler etmemis olsa:işsiz:

evet 3. Bebek kaybım , eşimle bu süreçte çok bozuğuz , ailesi yüzünden , genel anlaşamamalarımzı yüzünden , annesi gelmişti bize benle hiç muhattap olmadan , daha önce bundan rahatsız olduğumu kadına söyledim , ve kadın yine Benimle hiç muhattap olmadan geldi kaldı bizde , ben de pek muhattap olmadım ama içten içe kendimi yedim çünkü çok iğrenö şeyler yaşadım o kadın yüzünden , eşim de tabi tuzu biberi olmultı , kadını görünce resmen herşey başa sarıyor bende , bu kadın geldi kaldı ertesi gün işe gittiğimde eşim beni aradı ve anasına neden uzakmışım bla bla bok bile yemek zorunda imişim eşim evliliğim için !!!! Ben hanileiym iki kayıp ve bir tüp olayı var ve elimiz kolumuz bomboş , eşim derdimin ne olduğunu sormadan beni anlayıp dinlemeden bana bağırış çıkıştı, anası bi kaç gün kaldı ve gitti ama ben eşimi affedemiyorum , bebeği kaybettik bi kaç hafta sonra , karnımdan hergün sulandırıcı iğne yapıyordum , önceki gebeliklerim ve tüp bebek ,, eşim ne kadar zor şeylerden geçtiğimi gördüğü halde , Allah’ın mücizesi ile gebe kaldığımı bildiği halde bana bok bile yiyeceksin demesi!! Hemen o gün iş çıkışı geldi aldı beni falan filan ama ben biliyorum ki ailesine annesine koyacağım bi tepki karşısında hemen eşimş bulacağım karşımda , bu olayı ve önceki binlerce aile si yüzünden benimle ettiği kavgaları affedemiyorum , üstüne bebek gelişmedi , kürtaj oldum çok zorlu idi Bı defa , hastanede bi kere bile başımı okşayıp teselli etmedi , o hemen normale dönmemi bekliyor ama ben affetmedim , uzattım annesi gittikten sonra , kürtaj da da o benimle ilgilenmedi, surat beş karış , yan odada bebekler ağlarken ben bir kere daha kayıp acısı yaşadım , rabbim hayırlısını biliyor elbet ... hastaneden çıktık bir hafta durmadan ağladım , çok zordu hem fiziksel hem ruhsal , eşim bi kaç gün sonra yine normal e döndü iyi davranıyor kendince ama ben atlatamıylrum , en son bana dediği : zaten o çokcuk da senin hırsın yüzünden düştü !!! Anneşsngeldiğinde sinir olmam, bana ettiği lafları affetmemenin ve bu süreçte sürekli tartışma lar yaşamamız hepsi benim yüzümden gibi , aile si her pisliği yapar ben affetmeyip uzatınca ki kimse affet demez zaten bi süte sonra normal davranılmakta çalışırlar , ben yok sayacakmışım her şeyi , şimdi de ben eşimin senşn yüzünden düştü demesini affedemiyorum affedeceği mi de sanmıyorum , zaten hep ayrı yattığımız konum vardıniyice soğudum çok sinirliyim üzgünüm , evden gitsin istiyorum ya da ben çünkü konuşarak anlaşamıyoruz , özür dilemiyor ben de affedemiyorum , konuyu kapatıp önümüze bakalım derdinde ama artık ben bunu yapamıyorum , nasıl aşarım nasıl yapacam ben , çok kötüyüm
Belki kizacaksin ama
Çocuğun olduğu zaman ama çocuğum deyip aglayacagin ve asla ayrılmayacağın için olmuyordur çocuğun
Belki bu adamla çocuk yapmak senin için şer ayrılman ise hayırlıdır

Unutulacak laflar etmemis esiniz, bence bundan sonra dikis tutmaz evliliginiz :KK43:

Onun disinda siz ne kadar stresliyseniz bu surecte o da streslidir derdim bu kadar agir sozler etmemis olsa:işsiz:
Zaten geçmiyor kırgınlığım öfkem , bend e üzgündüm hastenede vs dedi ama geçen gün senin yüzünden düştü demesi iyice beni delirtti , günde iki tana iğne yapıyordum kendime , gebelik devam etseydi o iğneler dokuz ay boyunca devam edecekti , bir buçuk ayda yer kalmadı göbeğim mosmor Oldu sert sert oldu , bi yandan sürekli tartışırken bi yandan bebeği korumak isterken fiziksel acılarına aüstüne geldi, anası gittikten sonra zaten hiç düzelmedik , market çarşı pazar çıkılsa da ben eskiye dönemedim , iki günde bi konu açıldı zaten , o da alttan alıp ÖZür dilemedi , ben de ya sen git ya. ben dedim , kendince adımlar attı , gülüm canım vs ama benim içim dönmüyor , dün akşam valiz hazırlamıştı , gitmiş işten geldiğimde farkettim valiz vs yok

Noktalama işaretinin yanlış kullanımı yüzünden konuya odaklanamadım yaa :işsiz:

(Dip not; virgülden önce boşluk bırakılmaz, sonrasında bırakılır.)

Allah yardımcınız olsun kayıplarıniza çok üzüldüm. Eşiniz çok ağır bir laf etmiş. Öyle ki insan bunu düşmanına demez. Bir anneye denmez bu. Çok çok ağır. Affedememenizi anlıyorum. Birbirinizden bir süre uzak kalirsaniz iyi gelebilir. İşinizden izin alıp kafa tatiline çıkın biraz evliliği düşünmeyin bu süreçte. Zaten çok yıpranmışsınız. Kendinizi toparlayınca da karar verirsiniz. Çift terapisine gitseniz bilmiyorum işe yarar mı? Bu lafları diyen adamın gözü açılır mı onu da kestiremiyorum. Çocuk işini bir süre rafa kaldırın en azından.

Belki de Allah'ın bir bildiği vardır o nedenle o adamdan çocuk sahibi olmanızı istemiyordur. Allah sabır versin ama böyle bir hayat yaşamak zorunda olmadığınızı da bilin.

evet 3. Bebek kaybım , eşimle bu süreçte çok bozuğuz , ailesi yüzünden , genel anlaşamamalarımzı yüzünden , annesi gelmişti bize benle hiç muhattap olmadan , daha önce bundan rahatsız olduğumu kadına söyledim , ve kadın yine Benimle hiç muhattap olmadan geldi kaldı bizde , ben de pek muhattap olmadım ama içten içe kendimi yedim çünkü çok iğrenö şeyler yaşadım o kadın yüzünden , eşim de tabi tuzu biberi olmultı , kadını görünce resmen herşey başa sarıyor bende , bu kadın geldi kaldı ertesi gün işe gittiğimde eşim beni aradı ve anasına neden uzakmışım bla bla bok bile yemek zorunda imişim eşim evliliğim için !!!! Ben hanileiym iki kayıp ve bir tüp olayı var ve elimiz kolumuz bomboş , eşim derdimin ne olduğunu sormadan beni anlayıp dinlemeden bana bağırış çıkıştı, anası bi kaç gün kaldı ve gitti ama ben eşimi affedemiyorum , bebeği kaybettik bi kaç hafta sonra , karnımdan hergün sulandırıcı iğne yapıyordum , önceki gebeliklerim ve tüp bebek ,, eşim ne kadar zor şeylerden geçtiğimi gördüğü halde , Allah’ın mücizesi ile gebe kaldığımı bildiği halde bana bok bile yiyeceksin demesi!! Hemen o gün iş çıkışı geldi aldı beni falan filan ama ben biliyorum ki ailesine annesine koyacağım bi tepki karşısında hemen eşimş bulacağım karşımda , bu olayı ve önceki binlerce aile si yüzünden benimle ettiği kavgaları affedemiyorum , üstüne bebek gelişmedi , kürtaj oldum çok zorlu idi Bı defa , hastanede bi kere bile başımı okşayıp teselli etmedi , o hemen normale dönmemi bekliyor ama ben affetmedim , uzattım annesi gittikten sonra , kürtaj da da o benimle ilgilenmedi, surat beş karış , yan odada bebekler ağlarken ben bir kere daha kayıp acısı yaşadım , rabbim hayırlısını biliyor elbet ... hastaneden çıktık bir hafta durmadan ağladım , çok zordu hem fiziksel hem ruhsal , eşim bi kaç gün sonra yine normal e döndü iyi davranıyor kendince ama ben atlatamıylrum , en son bana dediği : zaten o çokcuk da senin hırsın yüzünden düştü !!! Anneşsngeldiğinde sinir olmam, bana ettiği lafları affetmemenin ve bu süreçte sürekli tartışma lar yaşamamız hepsi benim yüzümden gibi , aile si her pisliği yapar ben affetmeyip uzatınca ki kimse affet demez zaten bi süte sonra normal davranılmakta çalışırlar , ben yok sayacakmışım her şeyi , şimdi de ben eşimin senşn yüzünden düştü demesini affedemiyorum affedeceği mi de sanmıyorum , zaten hep ayrı yattığımız konum vardıniyice soğudum çok sinirliyim üzgünüm , evden gitsin istiyorum ya da ben çünkü konuşarak anlaşamıyoruz , özür dilemiyor ben de affedemiyorum , konuyu kapatıp önümüze bakalım derdinde ama artık ben bunu yapamıyorum , nasıl aşarım nasıl yapacam ben , çok kötüyüm
Bu adama mı evlat vereceksin ?

X