O çocuk senin hırsın yüzünden düştü

Güncelleme : bu olayların üstüne eşimle sürekli tartıştık, hergün !!! O hiç birşey olmamış gibi iyi davranmaya çalıştı fakat ben öyle kırgın kızgındım ki affedemedim , sinirlerim öylesine yıprandı ki sabah her zaman yattığı ! salona gidip onu uyandırıp nasıl senin yüzünden düştü dersin diye ağlamaya başladım , bunca tedavi iğne hergün göbeğimden iki tane her yerim mosmor ken nasıl bana dönüp senin yüüzndwn düştü dersin diye ben bi kriz geçirdim , gece boyu uyku turmamıştı , o da her zaman ki gibi yine saçmaladı , beni sakinleştiremedi hiç bir zaman, ben de yeter artık dedim, bu evden ya sen gidersin ya ben, herkes şapkasını koysun önüne düşünsün dedim , yabi hiç sakin değildim, çıktım işe gittim , onun cebinde beş kuruş parası yoktu, akşam geldim gitmişti , eşya almış üç beş parça , akşam mesaj attım iftarı evde aç diye , saol ... yazmış , gelmedi , bi hafta sonra geldi bi kaç eşya alış gitti konuşmadık hiç, üç haftadır da böyle devam ediyor , bayramda bu durumdan ötürü memlekete de gidemeyeceğim , otobüsler tıklım tıklım olmuş şimdiden , ne o aradı ne ben arıyorum , içimdeki öfke dinmemekle birlikte kendini affettirsin de istiyorum , hafta sonlarım berbat geçiyor , hafta içi iş vs derken bi şekilde geçiyor bir de akşamları çıldıracak gibi olıyorum, napsam bilemiyorum ama zerre emek verecek gücüm de Yok , her yerim ağrıuor bu süreçte hastalık hastası da oldum , 3 haftadır görüşmüyoruz benim ailemin hiç birşeyden haberi Yok , aileler farklı illerde bu arada —————————————————————- evet 3. Bebek kaybım , eşimle bu süreçte çok bozuğuz , ailesi yüzünden , genel anlaşamamalarımzı yüzünden , annesi gelmişti bize benle hiç muhattap olmadan , daha önce bundan rahatsız olduğumu kadına söyledim , ve kadın yine Benimle hiç muhattap olmadan geldi kaldı bizde , ben de pek muhattap olmadım ama içten içe kendimi yedim çünkü çok iğrenö şeyler yaşadım o kadın yüzünden , eşim de tabi tuzu biberi olmultı , kadını görünce resmen herşey başa sarıyor bende , bu kadın geldi kaldı ertesi gün işe gittiğimde eşim beni aradı ve anasına neden uzakmışım bla bla bok bile yemek zorunda imişim eşim evliliğim için !!!! Ben hanileiym iki kayıp ve bir tüp olayı var ve elimiz kolumuz bomboş , eşim derdimin ne olduğunu sormadan beni anlayıp dinlemeden bana bağırış çıkıştı, anası bi kaç gün kaldı ve gitti ama ben eşimi affedemiyorum , bebeği kaybettik bi kaç hafta sonra , karnımdan hergün sulandırıcı iğne yapıyordum , önceki gebeliklerim ve tüp bebek ,, eşim ne kadar zor şeylerden geçtiğimi gördüğü halde , Allah’ın mücizesi ile gebe kaldığımı bildiği halde bana bok bile yiyeceksin demesi!! Hemen o gün iş çıkışı geldi aldı beni falan filan ama ben biliyorum ki ailesine annesine koyacağım bi tepki karşısında hemen eşimş bulacağım karşımda , bu olayı ve önceki binlerce aile si yüzünden benimle ettiği kavgaları affedemiyorum , üstüne bebek gelişmedi , kürtaj oldum çok zorlu idi Bı defa , hastanede bi kere bile başımı okşayıp teselli etmedi , o hemen normale dönmemi bekliyor ama ben affetmedim , uzattım annesi gittikten sonra , kürtaj da da o benimle ilgilenmedi, surat beş karış , yan odada bebekler ağlarken ben bir kere daha kayıp acısı yaşadım , rabbim hayırlısını biliyor elbet ... hastaneden çıktık bir hafta durmadan ağladım , çok zordu hem fiziksel hem ruhsal , eşim bi kaç gün sonra yine normal e döndü iyi davranıyor kendince ama ben atlatamıylrum , en son bana dediği : zaten o çokcuk da senin hırsın yüzünden düştü !!! Anneşsngeldiğinde sinir olmam, bana ettiği lafları affetmemenin ve bu süreçte sürekli tartışma lar yaşamamız hepsi benim yüzümden gibi , aile si her pisliği yapar ben affetmeyip uzatınca ki kimse affet demez zaten bi süte sonra normal davranılmakta çalışırlar , ben yok sayacakmışım her şeyi , şimdi de ben eşimin senşn yüzünden düştü demesini affedemiyorum affedeceği mi de sanmıyorum , zaten hep ayrı yattığımız konum vardıniyice soğudum çok sinirliyim üzgünüm , evden gitsin istiyorum ya da ben çünkü konuşarak anlaşamıyoruz , özür dilemiyor ben de affedemiyorum , konuyu kapatıp önümüze bakalım derdinde ama artık ben bunu yapamıyorum , nasıl aşarım nasıl yapacam ben , çok kötüyüm

Bu adam sana hep bunu yasatacak, her olayda farkli bir şekilde..
Ömür boyu katlanabilecek kadar seviyorsan katlan..
Asla değişmez bunu aklindan cikarma

Evli değilim Hiç hamile kalmadım ve çocukta hic düşünmüyorum .
Ama burdan bile o lafin nasi kalp incittiği hissediliyor .
Bu sizden apayrı halimle bile empati kurdum ve canım çok yandı.
Umarım bu travmayı kolayca atlatırsınız . Lütfen yardım alin , inanın düşündüğünüzden çok çok daha iyi gelecek

Doğru hep aynı döngü hep kavga hep hır gür .... boşanmak tan korkuyorum sanırım :KK43:

Hep kavga hep hirgur ne demek uzun yıllar sonra anlarsınız neleri sizden götürdüğünü..
Onursuz ve haysiyet siz bir yaşam sunmayın kendinize.
İlk basta nasıl ise öyle gider, 12 yıllık evli olarak konuşuyorum, ben 2 kızım hatrina sabrettim ama ben baskınım aynı zamanda. Annesi babası evime gelemiyor, bende gitmiyorum, konusunu açar problem ederse git boşan diyorum, yani umrumda degilmis gibi davranıyorum

Keşke çocuk olmadan boşanıp baska biri ile evlenip daha güzel saygi dolu bir hayat yasasaymisim

X