Gebeliğe Hazırlık O ay her şeyi boslayip Stresi yenip nasil hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

istanbulaski

La tahzen innallâhe meane
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2018
1.371
1.802
133
Kime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya

O yüzden bukadar kafana takıyosun bence çünkü aynısını yaşadım ve anlayabiliyorum. Kafanın rahat etmesini istiyosan şunu söyle kendine. Bu ay olmassa bi sonraki ay şansımı denicem. Zaten bi yerde canına tak ediyor dibe vuruyorsun aman banane ya olmassa olmasın diyosun ozaman oluyor:)

Amann olmazsa olmasın be diyorum en fazla 2 gün sabrediyorum düşünmemek için sonra yine acaba acaba olacakmı diyorum :)

Ikisinde de hic bakmadim ilkinde istekliydim korunmadim oldu.İkincide guya esim dikkatliydi hamile kalmisi ara ara midem bulaniodu basim dönüodu ama aklimda yok ya ben aç kaldim yoruldum vs diye dusunuodum reglde olmustum meger ustune görmusum diger ay olmayinca korktum test aldim hamileyim.Senn ne kadar zamandir kalamiyorsun?Enfeksiyonun falan var mi?

Maşallah cnm ben 14 ay oldu enfeksiyon yok şu an dikkat ediyorum

Aynı dertten muzdaribim bende nasıl oluyor yani stres yapmamak gerçekten anlamıyorum 6 aydır uğraşıyoruz bizde ama yok yani

Valla çocuk yapma fikri oluştuğu andan itibaren o ilişkinin %60ı çocuk odaklı oluyor yatmandan kalkmana kadar çocuk odaklı adetim bittiği günden diğeri başlayana kadar düşünmediğim çocuğa yormadığım an olmadı. Stressiz mümkün değil

Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız peki sizde stresli olmanıza rağmen hamile kaldığınız ay neler yaptınız:)))

Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız peki sizde stresli olmanıza rağmen hamile kaldığınız ay neler yaptınız:)))
Ben teldeki programlardan kullanıyordum Aylarca yumurtlama günümü yanlış hesap etmiş gitti aylarım ovulasyon yaptım 3 ay + birde c life macun kullandım hamdolsun yarısında aldım hayırlı haberi.

Bitki kürleri vs yapmıştım.
Ovulasyon yapıyordum ama ev taşımamız gerekti.
O işin içine girince ben bu ayda kaçtı gitti zaten hamile falan kalamam diye düşünüp saldım.
Zaten o ev telaşı kargaşadan aklıma bile gelmedi.
Günüm 9 gün geçmiş farkında bile değilim zaten 3 ayda bir oluyorum.
Kasık ağrım vardı ped takıp ev yerleştirdim.
Meğer bebekmiş :)

Aynen yaaa cnm çok güzel anlattın:)

Oyy Maşallah canımm rabbim hayırlı sağlıklı büyütsün, :)

Ben teldeki programlardan kullanıyordum Aylarca yumurtlama günümü yanlış hesap etmiş gitti aylarım ovulasyon yaptım 3 ay + birde c life macun kullandım hamdolsun yarısında aldım hayırlı haberi.
Sağlık sorunu var mıydı canım c life ne ise yariyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…