- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi istanbulaski
-
vardı cnm bir dusuk
Daha öncesinde varmıydı gebeliğin yada düşük?
Amann olmazsa olmasın be diyorum en fazla 2 gün sabrediyorum düşünmemek için sonra yine acaba acaba olacakmı diyorum :)O yüzden bukadar kafana takıyosun bence çünkü aynısını yaşadım ve anlayabiliyorum. Kafanın rahat etmesini istiyosan şunu söyle kendine. Bu ay olmassa bi sonraki ay şansımı denicem. Zaten bi yerde canına tak ediyor dibe vuruyorsun aman banane ya olmassa olmasın diyosun ozaman oluyor:)
Ikisinde de hic bakmadim ilkinde istekliydim korunmadim oldu.İkincide guya esim dikkatliydi hamile kalmisi ara ara midem bulaniodu basim dönüodu ama aklimda yok ya ben aç kaldim yoruldum vs diye dusunuodum reglde olmustum meger ustune görmusum diger ay olmayinca korktum test aldim hamileyim.Senn ne kadar zamandir kalamiyorsun?Enfeksiyonun falan var mi?Kime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya
Bilmiyoruz cnm sorunumuz yok ayrıcaa daha çok çok yeniydiNeden düşük yaptın bellimi kaç haftalıktı
Maşallah cnm ben 14 ay oldu enfeksiyon yok şu an dikkat ediyorumIkisinde de hic bakmadim ilkinde istekliydim korunmadim oldu.İkincide guya esim dikkatliydi hamile kalmisi ara ara midem bulaniodu basim dönüodu ama aklimda yok ya ben aç kaldim yoruldum vs diye dusunuodum reglde olmustum meger ustune görmusum diger ay olmayinca korktum test aldim hamileyim.Senn ne kadar zamandir kalamiyorsun?Enfeksiyonun falan var mi?
Arkadasimda 16.ayinda hamile kaldi.Ama doktora gitti cok basit bir sey yapildi ilac verildi herhalde sukur hamile kaldi.Sizde gitmediyseniz gidin strest yapmayin nasipse olacaktir insaallah.Maşallah cnm ben 14 ay oldu enfeksiyon yok şu an dikkat ediyorum
Canım kimyasal degildi galiba tutuanKimyasal gebelikse şuan hemen hemeb herkesin derdi canım
Maşallah cnm ben gittim tabi ins olurArkadasimda 16.ayinda hamile kaldi.Ama doktora gitti cok basit bir sey yapildi ilac verildi herhalde sukur hamile kaldi.Sizde gitmediyseniz gidin strest yapmayin nasipse olacaktir insaallah.
Inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızValla çocuk yapma fikri oluştuğu andan itibaren o ilişkinin %60ı çocuk odaklı oluyor yatmandan kalkmana kadar çocuk odaklıadetim bittiği günden diğeri başlayana kadar düşünmediğim çocuğa yormadığım an olmadı. Stressiz mümkün değil
Ben teldeki programlardan kullanıyordum Aylarca yumurtlama günümü yanlış hesap etmiş gitti aylarımInşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızpeki sizde stresli olmanıza rağmen hamile kaldığınız ay neler yaptınız:)))
Aynen yaaa cnm çok güzel anlattın:)Valla çocuk yapma fikri oluştuğu andan itibaren o ilişkinin %60ı çocuk odaklı oluyor yatmandan kalkmana kadar çocuk odaklıadetim bittiği günden diğeri başlayana kadar düşünmediğim çocuğa yormadığım an olmadı. Stressiz mümkün değil
Oyy Maşallah canımm rabbim hayırlı sağlıklı büyütsün, :)Bitki kürleri vs yapmıştım.
Ovulasyon yapıyordum ama ev taşımamız gerekti.
O işin içine girince ben bu ayda kaçtı gitti zaten hamile falan kalamam diye düşünüp saldım.
Zaten o ev telaşı kargaşadan aklıma bile gelmedi.
Günüm 9 gün geçmiş farkında bile değilim zaten 3 ayda bir oluyorum.
Kasık ağrım vardı ped takıp ev yerleştirdim.
Meğer bebekmiş :)
Sağlık sorunu var mıydı canım c life ne ise yariyoBen teldeki programlardan kullanıyordum Aylarca yumurtlama günümü yanlış hesap etmiş gitti aylarımovulasyon yaptım 3 ay + birde c life macun kullandım hamdolsun yarısında aldım hayırlı haberi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?