• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık O ay her şeyi boslayip Stresi yenip nasil hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar yanlış anlamayın ama genel yaşlar kaç civarı, yani yaşınızdan ötürü mü bu kadar stres yapıyorsunuz?

arkadaşlar yanlış anlamayın ama genel yaşlar kaç civarı, yani yaşınızdan ötürü mü bu kadar stres yapıyorsunuz?
Ben 26 yaşındayım. Stres yapmamın sebebi tek yumurtam var ve 1 boş gebelik geçirdim ya tek yumurtayla zorlanırsam ve yine hamile kalırsam boş mu olur sıkıntılı mı olur stresi yaşıyorum ister istemez

Ben 26 yaşındayım. Stres yapmamın sebebi tek yumurtam var ve 1 boş gebelik geçirdim ya tek yumurtayla zorlanırsam ve yine hamile kalırsam boş mu olur sıkıntılı mı olur stresi yaşıyorum ister istemez
yaşınız genç ve tam uygun zamanlar, inşallah gönlünüzdekine kavuşursunuz ama stres yapmayın güzel düşünün güzel olsun, sağlıklı beslenin sağlıklı yaşamaya özen gösterin

yaşınız genç ve tam uygun zamanlar, inşallah gönlünüzdekine kavuşursunuz ama stres yapmayın güzel düşünün güzel olsun, sağlıklı beslenin sağlıklı yaşamaya özen gösterin
Teşekkür ederim inşallah sizde bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz🤲

Kime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya 🤦‍♀️

yok oyle birsey ya ben gayet strestim sadece cok umutsuzdum onumuzdeki ayi planliyordum devamli.

Kime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya 🤦‍♀️
Doktor bana direk pcossun rahim duvarin kalin. Cocugun olmaz kilo ver gel tup bebek tedavisine baslariz dedi 1 ay sonra adet zamani karin kasik agrisi ile gittim ve hamile oldugumu ogrendim

Kızlar gebelik hissettiğinizde belirtileriniz ilişkiden kaç gün sonra kadar belli oldu??
Gebe anne adaylarımızda var sanırım burda yardımcı olurmusunuz? 🥰

Ben 13 ay boyunca her ay satır satır hamile kalanların yazısını okudum her günü saati saydım aynı diğer aylar gibi kafama da taktım hamile kaldım ☺️ Rabbim nasip etti mi oluyor valla öyle şeyler boştur

İlk gebeliğimde tv e bir doktor çıkmıştı. İncirli falan bir kür tarifi vermişti ama bunu adetin 2.gnü başlanacak demişti. Off demiştim adette yeni bitti artık bekliycez bir ay. Bir ay boyunca relaxtım. Adet olucamda kür yapıcam onu yiyicem hamile kalıcam diye. Anam Bekle bekle bir türlü adet olmadım o ay hamile kalmışım. Çünkü stres yoktu o aydan beklentim olmadığı için.

Yorumları okumadım ama kendiminkinden bahsetmek istedim.
9 ay uğraştık esimde de bende de sorun vardı ama 1 doktor hariç kimse bunu anlamadı. En son anlayan doktor klomene başladı ama bize de dedi ki ümit bağlamayın bu sonclara sizi bir sonraki ay aşılamaya alalım dedi. Tabi ki otomatikmen ilaç bile kullanmış olsam tüm ümitlerim yıkıldı biraz üzgün biraz mutlu bir halde geçti o ayım tabi ki aklıma ara ara acaba bu ay tutar mı ki diye geldi ama aklım genelde gelecek aydaki asilamadaydi.. bir de buraya çok takilmiyordum o zamanlar bu yüzden sürekli aklıma hamilelik gebelik gelmiyordu.. daha çok izlediğim dizilerle ilgileniyordum. Ve tabi ki aklıma test yapmam gereken zaman da geliyordu her takvime baktığımda..

O yüzden bukadar kafana takıyosun bence çünkü aynısını yaşadım ve anlayabiliyorum. Kafanın rahat etmesini istiyosan şunu söyle kendine. Bu ay olmassa bi sonraki ay şansımı denicem. Zaten bi yerde canına tak ediyor dibe vuruyorsun aman banane ya olmassa olmasın diyosun ozaman oluyor:)
Suan tamda o dönemdeyim artık cok bunaldım

Benimde çok Kafama taktığım zamanlar Oldu , Hatta tamam benim çocugum olmayacak ne yapalim Dr. Gider tedaviyle cocuk sahibi olurum olmasa da Rabbim bilir Herşeyi hayirlisi boyleymis derim diyordum kafamdan Çıkardım. Hamile kaldığım o ay planlar yaptik gezmelere gittik hiç beklemiyordum hatta bu ay onumuzde ki ay Olmasın bile dedim o derece 😊 aa Birde baktım erken gebelik testiyle hamişim.Son 2 aydir filan kafama gercekten takmiyordum nasipte varsa olacak diyordum zaten.Deli gibi istediğim zaman tutmadı. Hic beklemedigimiz ay tuttu. Hala şaka gibi geliyor.Çok duzensiz adetim var birde , olmaz bebisim boyle duzenle derdim.Stres Olmayın Kızlar,Rabbim Mucizesini verecek ama sadece zamanı var Bekleyin.O kadar hastalığı Olan kardeslerimiz bile umut olmasa da hamile kaliyorlar.Sizinde olacak.

Back