- Konu Sahibi istanbulaski
-
Pko başlangıcı vardı bende canımSağlık sorunu var mıydı canım c life ne ise yariyo
Ben 26 yaşındayım. Stres yapmamın sebebi tek yumurtam var ve 1 boş gebelik geçirdim ya tek yumurtayla zorlanırsam ve yine hamile kalırsam boş mu olur sıkıntılı mı olur stresi yaşıyorum ister istemezarkadaşlar yanlış anlamayın ama genel yaşlar kaç civarı, yani yaşınızdan ötürü mü bu kadar stres yapıyorsunuz?
yaşınız genç ve tam uygun zamanlar, inşallah gönlünüzdekine kavuşursunuz ama stres yapmayın güzel düşünün güzel olsun, sağlıklı beslenin sağlıklı yaşamaya özen gösterinBen 26 yaşındayım. Stres yapmamın sebebi tek yumurtam var ve 1 boş gebelik geçirdim ya tek yumurtayla zorlanırsam ve yine hamile kalırsam boş mu olur sıkıntılı mı olur stresi yaşıyorum ister istemez
Teşekkür ederim inşallah sizde bebeğinize sağlıkla kavuşursunuzyaşınız genç ve tam uygun zamanlar, inşallah gönlünüzdekine kavuşursunuz ama stres yapmayın güzel düşünün güzel olsun, sağlıklı beslenin sağlıklı yaşamaya özen gösterin
Kime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya
Doktor bana direk pcossun rahim duvarin kalin. Cocugun olmaz kilo ver gel tup bebek tedavisine baslariz dedi 1 ay sonra adet zamani karin kasik agrisi ile gittim ve hamile oldugumu ogrendimKime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya
Ben 28 cnm yeni girdimarkadaşlar yanlış anlamayın ama genel yaşlar kaç civarı, yani yaşınızdan ötürü mü bu kadar stres yapıyorsunuz?
Var mı bir umut kuzummKızlar gebelik hissettiğinizde belirtileriniz ilişkiden kaç gün sonra kadar belli oldu??
Gebe anne adaylarımızda var sanırım burda yardımcı olurmusunuz?
Kurban olduğum güzel mevlam maşallah sizeDoktor bana direk pcossun rahim duvarin kalin. Cocugun olmaz kilo ver gel tup bebek tedavisine baslariz dedi 1 ay sonra adet zamani karin kasik agrisi ile gittim ve hamile oldugumu ogrendim
Sonra nasıl oldu :)yok oyle birsey ya ben gayet strestim sadece cok umutsuzdum onumuzdeki ayi planliyordum devamli.
Belirtiler için çok erken görüyorum kendimde,kasık ağrısı ve biraz baş dönmesi belkide psikolojiktirVar mı bir umut kuzumm
Akışına bırak dinleme kendini cnm hakkinda hayirlisiBelirtiler için çok erken görüyorum kendimde,kasık ağrısı ve biraz baş dönmesi belkide psikolojiktir
Hepimizin inşallah canım sağolasınAkışına bırak dinleme kendini cnm hakkinda hayirlisi
Ben 13 ay boyunca her ay satır satır hamile kalanların yazısını okudum her günü saati saydım aynı diğer aylar gibi kafama da taktım hamile kaldımKime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya
Yorumları okumadım ama kendiminkinden bahsetmek istedim.Kime sorsam aman bu ay da hiç takip etmedim hesap yapmadım bi baktım hamileyim diyenler çok. Yani nasıl başarıyorlar bunu, hiç mı aklınıza gelmiyor çocuk yapma düşüncesinde olmak, buraya girip de her satırda konuda gebelikle ilgili şeyler görüp ayrıca nasıl unutulur? Siz nasıl başardınız kızlar ya
Suan tamda o dönemdeyim artık cok bunaldımO yüzden bukadar kafana takıyosun bence çünkü aynısını yaşadım ve anlayabiliyorum. Kafanın rahat etmesini istiyosan şunu söyle kendine. Bu ay olmassa bi sonraki ay şansımı denicem. Zaten bi yerde canına tak ediyor dibe vuruyorsun aman banane ya olmassa olmasın diyosun ozaman oluyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?