• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık O ay her şeyi boslayip Stresi yenip nasil hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yorumları okumadım ama kendiminkinden bahsetmek istedim.
9 ay uğraştık esimde de bende de sorun vardı ama 1 doktor hariç kimse bunu anlamadı. En son anlayan doktor klomene başladı ama bize de dedi ki ümit bağlamayın bu sonclara sizi bir sonraki ay aşılamaya alalım dedi. Tabi ki otomatikmen ilaç bile kullanmış olsam tüm ümitlerim yıkıldı biraz üzgün biraz mutlu bir halde geçti o ayım tabi ki aklıma ara ara acaba bu ay tutar mı ki diye geldi ama aklım genelde gelecek aydaki asilamadaydi.. bir de buraya çok takilmiyordum o zamanlar bu yüzden sürekli aklıma hamilelik gebelik gelmiyordu.. daha çok izlediğim dizilerle ilgileniyordum. Ve tabi ki aklıma test yapmam gereken zaman da geliyordu her takvime baktığımda..
Çok sevindim senin adına cnm maşallah diyeyim

Benimde çok Kafama taktığım zamanlar Oldu , Hatta tamam benim çocugum olmayacak ne yapalim Dr. Gider tedaviyle cocuk sahibi olurum olmasa da Rabbim bilir Herşeyi hayirlisi boyleymis derim diyordum kafamdan Çıkardım. Hamile kaldığım o ay planlar yaptik gezmelere gittik hiç beklemiyordum hatta bu ay onumuzde ki ay Olmasın bile dedim o derece 😊 aa Birde baktım erken gebelik testiyle hamişim.Son 2 aydir filan kafama gercekten takmiyordum nasipte varsa olacak diyordum zaten.Deli gibi istediğim zaman tutmadı. Hic beklemedigimiz ay tuttu. Hala şaka gibi geliyor.Çok duzensiz adetim var birde , olmaz bebisim boyle duzenle derdim.Stres Olmayın Kızlar,Rabbim Mucizesini verecek ama sadece zamanı var Bekleyin.O kadar hastalığı Olan kardeslerimiz bile umut olmasa da hamile kaliyorlar.Sizinde olacak.
Ahh canımsın ya çok sevindim Allah bağışlasın yavrunu cnm banada dua et lütfen

Cok bebek isterken tabiki dusunmeden duramiyosn AMA bebek dusuncesi aklindan cikinca bu kadar kisi hamile kaliyon mutlaka gecerli bi sebebi vardir.. biz ilk zaman istedigimzde artk nerdeyse iliski bile bebek odakli olmaya basladi surekli buraya girip kurler ya da ne bilim iste hamilelik seyleri okuyorum derken bi de esime baktiralim dedikk 3 milyon cikti sperm sayisi demekki bundan dedik bizi ugrastirici bi yol bekliyo diye dusundum. Ve beraberlik olurken artk ne de olsa tedavisiz olmayacak moduna girdik.megerse esime yapilan test yanlis olculmus. Arkasina Ben hemen hamile kalmisim. 3 hafta bi zaman gecti esim hicbi ilac tedavi vs gormedi tabi testi yeniden yapalim ya belki bi yanlislik vardir dedik. Ozensiz gibi gelmisti bize cunku cok seye bakmamislar. Ozel bi hastanede yeniledi testi tam tersine hersey cok iyi cikti hicbi sorun yokmus asil guzel olan biz test yenilerken Ben hamileymisim de haberim yokmus 1 hafta sonra hamileigmi ogrendim😂

Cok bebek isterken tabiki dusunmeden duramiyosn AMA bebek dusuncesi aklindan cikinca bu kadar kisi hamile kaliyon mutlaka gecerli bi sebebi vardir.. biz ilk zaman istedigimzde artk nerdeyse iliski bile bebek odakli olmaya basladi surekli buraya girip kurler ya da ne bilim iste hamilelik seyleri okuyorum derken bi de esime baktiralim dedikk 3 milyon cikti sperm sayisi demekki bundan dedik bizi ugrastirici bi yol bekliyo diye dusundum. Ve beraberlik olurken artk ne de olsa tedavisiz olmayacak moduna girdik.megerse esime yapilan test yanlis olculmus. Arkasina Ben hemen hamile kalmisim. 3 hafta bi zaman gecti esim hicbi ilac tedavi vs gormedi tabi testi yeniden yapalim ya belki bi yanlislik vardir dedik. Ozensiz gibi gelmisti bize cunku cok seye bakmamislar. Ozel bi hastanede yeniledi testi tam tersine hersey cok iyi cikti hicbi sorun yokmus asil guzel olan biz test yenilerken Ben hamileymisim de haberim yokmus 1 hafta sonra hamileigmi ogrendim😂
Maşallah cnm çok sevindim 😍

Back