Gebeliğe Hazırlık O ay her şeyi boslayip Stresi yenip nasil hamile kaldiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sevindim senin adına cnm maşallah diyeyim

Ahh canımsın ya çok sevindim Allah bağışlasın yavrunu cnm banada dua et lütfen

Cok bebek isterken tabiki dusunmeden duramiyosn AMA bebek dusuncesi aklindan cikinca bu kadar kisi hamile kaliyon mutlaka gecerli bi sebebi vardir.. biz ilk zaman istedigimzde artk nerdeyse iliski bile bebek odakli olmaya basladi surekli buraya girip kurler ya da ne bilim iste hamilelik seyleri okuyorum derken bi de esime baktiralim dedikk 3 milyon cikti sperm sayisi demekki bundan dedik bizi ugrastirici bi yol bekliyo diye dusundum. Ve beraberlik olurken artk ne de olsa tedavisiz olmayacak moduna girdik.megerse esime yapilan test yanlis olculmus. Arkasina Ben hemen hamile kalmisim. 3 hafta bi zaman gecti esim hicbi ilac tedavi vs gormedi tabi testi yeniden yapalim ya belki bi yanlislik vardir dedik. Ozensiz gibi gelmisti bize cunku cok seye bakmamislar. Ozel bi hastanede yeniledi testi tam tersine hersey cok iyi cikti hicbi sorun yokmus asil guzel olan biz test yenilerken Ben hamileymisim de haberim yokmus 1 hafta sonra hamileigmi ogrendim

Maşallah cnm çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…