- Konu Sahibi yagmurdamls55
Evet haklısınanladım çok geçmiş olsun. Nice çocuğun olmaz denilen kişilerin çocuğu oldu, biraz akışa bırakıp dua edip allahtan istemeyi bilmeliyiz bazen ama düşünmeden durmak zor işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet haklısınanladım çok geçmiş olsun. Nice çocuğun olmaz denilen kişilerin çocuğu oldu, biraz akışa bırakıp dua edip allahtan istemeyi bilmeliyiz bazen ama düşünmeden durmak zor işte
Merhaba bende pcos var eşimde de morfoloji bozukluğu ve ileri harekette sıkıntı çıktı sizde ne vardı acaba neler kullandınız?endişelenmeye başlamak için erken değil mi ya? bizde hem esimde hem bende sorun olduğu halde 6-7 ay denedikten sonra endişelenmeye başlamıştık
düsünmeyin bunları. daha yeni evlisiniz. ilk bir yıl akışına bırakın. bir yıl sonra olmazsa dertlenirsiniz
bende pcos, esimde varikosel vardı. morfoloji %1di. onun dısındaki değerleri iyiydi esimin.Merhaba bende pcos var eşimde de morfoloji bozukluğu ve ileri harekette sıkıntı çıktı sizde ne vardı acaba neler kullandınız?
Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bizde denemenin 8. Ayında artık bakalım bir dedik pcos olduğunu biliyordum ama amh baktırmamıştık 12 çıktı eşimde de aynı şekilde %1 çıktı Co fertil plus diye takviye verdi ameliyat önermiyorum dedi bende inositol falan başladım pazartesi klomenle takibe başlayacağız inşallah hayırlısıyla olur bizimde çok üzülüyorum ve stres oluyorumbende pcos, esimde varikosel vardı. morfoloji %1di. onun dısındaki değerleri iyiydi esimin.
esim de ben de takviye kullandık doktor önerisiyle. bir de ben yumurta takibine başlamıştım doktorla. esimle ekdeniz diyeti yaptık. ben ek olarak pilatese basladım. tedaviye basladıktan 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. toplamda denememizin 13.ayında hamile kaldım
klomen değil de femara isteyin doktorunuzdan. bizde bana pikassos vermisti takviye olarak. esime verdiğini hatırlamıyorum bir de doktor esime her sabah bal+polen karisimi önerdi. bi kaç gün tüketti esim ama sonrasında midesi rahatsız oldu. o yüzden doktora sorarak keçiboynuzu pekmezine gectik. sabah aksam yemeklerden 1 saat önce bi yemek kaşığı yiyordu. etkisi oldu mu bilemiyorum tabii ki. ama bunları yaptığımız ay hamile kaldımSağlıcakla kucağınıza alın inşallah bizde denemenin 8. Ayında artık bakalım bir dedik pcos olduğunu biliyordum ama amh baktırmamıştık 12 çıktı eşimde de aynı şekilde %1 çıktı Co fertil plus diye takviye verdi ameliyat önermiyorum dedi bende inositol falan başladım pazartesi klomenle takibe başlayacağız inşallah hayırlısıyla olur bizimde çok üzülüyorum ve stres oluyorum
İstedim ama ilk başta klomen kullanalım diyor sonra onlara geçeriz olmazsa dedi en zararsız olanı klomen diyor ama ben etkili bişey olsun istiyorum tabi ki klomenin çok yumurta üretip kalitesiz olduğunu duymuştum evet keçiboynuzu pekmezi içmeye başlıycak inşallah siz kaç kere ilaçla yumurta takibi yaptırdınızklomen değil de femara isteyin doktorunuzdan. bizde bana pikassos vermisti takviye olarak. esime verdiğini hatırlamıyorum bir de doktor esime her sabah bal+polen karisimi önerdi. bi kaç gün tüketti esim ama sonrasında midesi rahatsız oldu. o yüzden doktora sorarak keçiboynuzu pekmezine gectik. sabah aksam yemeklerden 1 saat önce bi yemek kaşığı yiyordu. etkisi oldu mu bilemiyorum tabii ki. ama bunları yaptığımız ay hamile kaldım
bana doktorum ilk aydan direkt günde 2 doz femara başlamıştı. zaten başlarken de bakalım yumurtalıkların ilaca tepki verecek mi dedi. hani deneme gibiydi o ilk ay 5 yumurtam büyüdü. ama döllenme olmadı. hatta doktorum da çok umutluydu cünkü yumurtaları iyi gördü.İstedim ama ilk başta klomen kullanalım diyor sonra onlara geçeriz olmazsa dedi en zararsız olanı klomen diyor ama ben etkili bişey olsun istiyorum tabi ki klomenin çok yumurta üretip kalitesiz olduğunu duymuştum evet keçiboynuzu pekmezi içmeye başlıycak inşallah siz kaç kere ilaçla yumurta takibi yaptırdınız
Ya ne güzel dışardan hormonlara fazlaca maruz kalmadan olmuş maşallah Dua edin lütfen benimde yormadan kolaylıkla sağlıkla gelsin bebeğimbana doktorum ilk aydan direkt günde 2 doz femara başlamıştı. zaten başlarken de bakalım yumurtalıkların ilaca tepki verecek mi dedi. hani deneme gibiydi o ilk ay 5 yumurtam büyüdü. ama döllenme olmadı. hatta doktorum da çok umutluydu cünkü yumurtaları iyi gördü.
sonra çatlatma iğnesinin 19.günü regl oldum ve hem çok kanamam oldu hem de çok sancılı gecti. doktoruma söyledim, bu ay ara verelim dinlen. bu arada da diyete başla ve bol hareket et dedi. fazla kilom da yok ama ısrarla akdeniz diyetine baslamamı istiyordu. o ay deneyelim bakalım dedim nasılsa ilaç kullanamayacaktım. diyete ve pilatese başladım reglken. regl bitti, ertesi gün ilişki oldu. sonrasında esim iş için gitti, tekrar ilişki olmadı. 12 mayısta ilişki oldu, 28 mayısta hamile olduğumu öğrendim
sonradan doktor ilacın etkisinden olduğunu söyledi cünkü erken yumurtlamışım
insallah Allah cok aratmadan kavustursun sizi de insallahYa ne güzel dışardan hormonlara fazlaca maruz kalmadan olmuş maşallah Dua edin lütfen benimde yormadan kolaylıkla sağlıkla gelsin bebeğim
Amiiin inşallahinsallah Allah cok aratmadan kavustursun sizi de insallah