Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bana geldiler canm kapıdan verip gitti bayan içinde broşürde yazıo dedikaydirigubbakcemile3

inş banada öyle yaparlar.yoksa burda hep numune üstüne numune geliyor.en sonunda beni numune yapıcaklar bu gidişle.

nihancım evet canım yaaaa..önlüğün ipleri neredeyse yok...ama bebelacta iyi göndermişti bana...milupa çok cimrilik etmiş indirim kuponu falan yoktu bendeeee senağlama

merhaba arkadaşlar bu numuneleri nasıl istiyorsunuz bana da anlatırmısınız bazıların da üyelik yazmıyoo arıyormusunuz ne yapıyorsunuz hipp te yok mesela yada nivea da nasıl istediniz anlatırsanız sevinirim ben milipa ve herobayb ye üye oldum bişey yazmamışlar üyelik kabul edildi demişler numuneden bahsetmemişler ne yapacam:))))bilmiyorummm yaaaaa

ben hero baby e üye oldum 1 hafta sürmediki hemen geldi, 5 paket 1 seferlik deneme muhallebiler yollaış, pirinçli ballı, sebze çorbası falan, 1 pkt bebe bisküvi, 1 büyük boy meyve püresi ve kitapcık . çokta severek tüketti Ece
walla diğerleri sınıfta kaldı yollamadıkları için.

merhaba arkadaşlar bu numuneleri nasıl istiyorsunuz bana da anlatırmısınız bazıların da üyelik yazmıyoo arıyormusunuz ne yapıyorsunuz hipp te yok mesela yada nivea da nasıl istediniz anlatırsanız sevinirim ben milipa ve herobayb ye üye oldum bişey yazmamışlar üyelik kabul edildi demişler numuneden bahsetmemişler ne yapacam:))))bilmiyorummm yaaaaa

cnm üye olduktan sonra iletişim bölümünden talepte bulun o zaman yolluyorlar

arkadaşlar benden bi tavsiye sizlere SMA ya üye olun ordada her ay soru soruluyor dogru soruya cevap verenlere önlük mama tabağı gibi küçük hediyeler geliyor

ben yapmıştım onu peki kazandığımızı nerden biliyoruz çiçek

ben şimdi yanıtladım adım hemen listeye eklenmiş liste sonunda şöyle bi not var canım

Kurye sistemiyle adrese teslim gönderildiği için, hediyelerin adreslere ulaşması 10 gün sürebilmektedir. Bu süre içinde hediyeleri ulaşmayan üyelerimizin,bize ulaşın formundan iletişim kurmalarını rica ederiz.

kazanmışım sma dan ama kaç gün oldu ya ben şimdi gelmedi diye amail.atayımmı tarih yazıyomu çiçek ya şu son tarih diye ben baktım göremedim gelmezse ya ay ne gelcek acaba

kargoyla geliyo canım evde yoksan kagıt yazıyo kargocu geldik yoksunuz diye tlf numarası bırakıyo yada şubenin adresin

X