Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slmmmmmm kızlar.:içelim:
bugünde baby star la açılış yaptıkk.2 adet.dün mail attım .bugün geldi.valla benim kendi şahsi fikrim bu ÜLKER müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma.benden 10 üzerinden 10 alıyor her seferinde.mama talebindede öyleydi.ne kadar hızlılar yaaa.1 gün geçiyor.ertesi gün burda.burdan ülker ve popolini kutluyorum.bize verdiğiniz değer için tşk kaydirigubbakcemile5

slmmmmmm kızlar.:içelim:
bugünde baby star la açılış yaptıkk.2 adet.dün mail attım .bugün geldi.valla benim kendi şahsi fikrim bu ÜLKER müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir firma.benden 10 üzerinden 10 alıyor her seferinde.mama talebindede öyleydi.ne kadar hızlılar yaaa.1 gün geçiyor.ertesi gün burda.burdan ülker ve popolini kutluyorum.bize verdiğiniz değer için tşk kaydirigubbakcemile5

canım ya maiil atsana o zamanteşekkür maili.ben öle yaptım hipp var ya onlara mail attım teşekkür ederiz diye baby star a da
bu arada bak ben senin adını bilmiyorum ya :KK43:hihoyyyt

POPOLİN in omegalı kremini kullanmaya başladım numune gelen hoşuma gitti poposunda biraz kızarıklık vardı geçti :)

sanemcim gerçekten ülker dediğin gibi müşt mem.çok önem veriyo.hippten gelmedi ama ülkeri geçen olmadı şu ana kadar

canım ya maiil atsana o zamanteşekkür maili.ben öle yaptım hipp var ya onlara mail attım teşekkür ederiz diye baby star a da
bu arada bak ben senin adını bilmiyorum ya :KK43:hihoyyyt

ben sanem canım.onlara teşekkür ettim zaten...memnuniyetimi burdanda bildirmizm sadece. HİPP ten sana geldimi numune canım.ne geliyor.ne var içinde .kullandımı.en önemlisi beğendimi...
çok soru sordum galiba...a.s.

POPOLİN in omegalı kremini kullanmaya başladım numune gelen hoşuma gitti poposunda biraz kızarıklık vardı geçti :)

benim bebiş çok fazla tükürükleriyle oynuyor.dudağının altı-çene tarafı tahriş olmuştu tükürükten ve emmesinden dolayı...bende dün gece o yatarken popolinden gelen numuneyi sürdüm.sabah geçmişti.etkili yani ...beğendim.şimdi benim bebiş göğsümü aşağıdan yara yaptı .sanırım dişleriyle deldi.meme ucu kremi kullansammı.o sadece çatlaklar için mi acabaaafisfisfis
hippten bişi gelmedi.ama evet ülkeri kimse geçemedi...

yalnız bebekler milupayı daha çok seviyor galiba.çevremdeki bebekler onu daha iştahlı yiyorlar...

kuşuımm benim kızım mulipadan nefret ediyo ..bebelac ballı ırmikliyi sevdi dün verdim..
hipp gelmedi bana ama dilek hanım var orda o döndü telefonla .bende onun şefine teşekkür maili attım .en kısa zamanda yollıcaz dediler ..
bana bebelac mulipa baby star hero baby ve evybaby yolladı başka önerdiğiniz varmı nivea göndermiyoruz dedi bu arada...

SANEMCİM popolinin getirdiği göğüs ucu kremini dene,ben emzirmediğim için denememe gerek yok

nimetcim bana da göndericez diye mail gelmişti hippten tel açan olmadı cnm.gönderirler yoğunluk var herhalde

kuşuımm benim kızım mulipadan nefret ediyo ..bebelac ballı ırmikliyi sevdi dün verdim..
hipp gelmedi bana ama dilek hanım var orda o döndü telefonla .bende onun şefine teşekkür maili attım .en kısa zamanda yollıcaz dediler ..
bana bebelac mulipa baby star hero baby ve evybaby yolladı başka önerdiğiniz varmı nivea göndermiyoruz dedi bu arada...

canım numune gönderen firmalar
bebelac - geldi
milupa - geldi
herobaby - geldi
hipp - bekliyorum
nestle - bekliyorum
evybaby - bekliyorum
huggies - geldi
babystar - geldi
popolin - geldi
lapitak - bekliyorum
bioxcin - bioder - bekliyorum
weet - bekliyorum
dermokil - istemedim (ücret alıcıdanmış)
bioblas - bekliyorum
beeuty shop - bekliyorum
sma - (yarışmayı kazanırsan tabi)
nivea - gönderi yapmıyor
bildiğim bu kadar.başka varsa ekleyin kızlar

sanem huggies için numune istediğin mail adresi nedir bi arkadaşım kullanıyo da bari onun için isteyeyim bana özelden msj atarmısın mail adresini gönderdiğin birimin?Çok üzgünüm çoook

kızlarrrrr
bu mother&baby dergisi alan varmıııı?
18.sayfadaki anahtar kelimeyi internet sayfasından yazanlara çekilişle hediye veriyorlarmış.anahtar kelimeyi özelden birbirimize gönderip şansımızı deneyelim kızlar...sonuçta hediye ağustos annelerine çıkarsa şahsen kendime çıkmış kadar sevinirim.

öpüŞenizldünüzzzz

kızlarrrrr
bu mother&baby dergisi alan varmıııı?
18.sayfadaki anahtar kelimeyi internet sayfasından yazanlara çekilişle hediye veriyorlarmış.anahtar kelimeyi özelden birbirimize gönderip şansımızı deneyelim kızlar...sonuçta hediye ağustos annelerine çıkarsa şahsen kendime çıkmış kadar sevinirim.

öpüŞenizldünüzzzz

nihan alıyor canım o dergiyi

X