Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kendi adıma 3 kere hero babya mesaj attım gelmedi annemi sadece kayıt etmiştim msj yazmamıstımki numunesi geldi.aynı gün banada bebelactan geldi.ikiside aynı kargoydu:) benim evin adresine:))

sinir oldum yaaa niye kiltlediler anlamıyorum millet site üye alsın diye kendini paralıyo bunlar üyeleri soğutuyo nasıl iş anlamadım.:eek:klava::eek:klava:

herkese günaydın kızlar banada sadece hero baby ve niveadan geldi.valla hero baby tebrik ediyorm.ne güzel paket yapmışlardı öyle.zaten kızımda severek yiyo.

bizim konu kilitlenmiş.biz nerde konuşucaz şimdi yeni başlık altında açsak kilitlerlermi yine yaaa.

tamamya incelemişsinizdir artık açın konumuzu vede engellediğiniz arkadaşlarımıda engelini kaldırın sanki adam öldürdük buneyaaaakötükedihüso

şey bencede ama artık kim ne yaptı bilemedim acaba bu inceleme ne kadar sürer kiiiii
site sorumlular sonuşta hepimiz bayan anne veya anne adayıyız birbirimizi en iyi biz anlamalıyız birasadaha anlayışlı olmak lazım öle değilmi

ki gerçekten ben bu taşınan konuları sonrahiç bulamıyorum yani benim gibi leride düşünün herkese sevgiler

aynen canım bende öyle e malum çocukla sadece bu sayfaya giriyorum onu bile bazen zor giriyorum bugünden için sayfayı açıcaklardı ama hala açılmamış sayfanın açılmasından önemli arkadaşlarımızın engelinin kaldırılmasını istiyorum:kızgın:

evet canımm giremiyolar aynı nickle yanii tuğbaya konuştum akşam 8 gibi açılırsa dioduu bende diorumki lütfen bunda bişey yokki sadece konular taşınmasa bulamıyoruz demişler bende aynı fikirdeyim bulamıyorum konularıı

dermokilden bgun mail gelmiş.. kargoyu ödeseniz gönderelim diyor* siz ne ekadar ödediniz ve neler geldi yani ist.da oturan ve dermokil numuneleri gelen arkadaslar ne kadar ödediniz kargoya? kabul edeyimmi degrmi sizce?

X