- 3 Haziran 2024
- 285
- 350
- 23
- Konu Sahibi ebrulimm3232
Bir kere aldatan yine aldatır. Ne zaman ki kendini hazır hissettin o zaman boşa gitsin. Benim boşanmaya cesaretim yok diyorsan, ilişki yaşama en azından hpv kapmamış olursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cesaretim yoktu, karar verip konuştum 2 gün önceBir kere aldatan yine aldatır. Ne zaman ki kendini hazır hissettin o zaman boşa gitsin. Benim boşanmaya cesaretim yok diyorsan, ilişki yaşama en azından hpv kapmamış olursun
O zamanlar babamın kaybı gibi durumlardan dolayı çok üzerinde durmamıştım. Aslında kendi kendine yaşandı bitti olay. O günden beri içimdeydi ama. Konuşurken kendisine de söyledim. Ben senden ayrılmaya o gün karar vermiştim ama ancak şuan bu kararı uygulayabiliyorum diyeBüyük konuşmak istemem ama eşim böyle bir şey yapsa değil aynı yastığa baş koymak aynı havayı bile soluyamam çocuğum olduğu halde. Sizin mesleğiniz var, çocuğunuz da yok. Kİmseye hesap vermenizi gerektirecek bir durum yok. Bence kendinizi çok suçlayıp olayı da fazla dramatize etmeden bu adamdan ayrılın. Emin olun bir kere yapan yine yapar, çünkü affetmişsiniz.
Affetmen büyük hata , sürekli acı çekeceksin böyle...Herkese merhaba,
Burayı devamlı uzaktan takip ederim. Yazmak bugüne kısmetmiş. Yazmamın sebebi ise bir süredir burada fazlaca gözüme çarpan aldatma konuları.
Geçtiğimiz yıl bende aldatıldım. Özet geçmem gerekirse 10 yıllık evliyim. Özelde çalışıyorum ve 33 yaşındayım. Eşimle herkes kadar ve herkes gibi zaman zaman sorun yaşardık. Bunlar bazen uzar bazen de karşılıklı çabalarla çözülür giderdi. Kendisi işi sebebi ile yılın belirli dönemlerinde seyahat eder. Şimdiye dek bir sorun yaşamamıştık. Ta ki geçen seneye kadar.
Katıldığı bir iş seyahatinde beni aldatmış ancak benim bundan yaklaşık 1,5 yıl sonra haberim oldu. Şöyle ki sanıyorum o dönemlere denk gelen zamanlarda benim huzursuz olmam sebebi ile bu şekilde konuşmalar geçmişti. Ben bana her zaman dürüst olmasını, yalan söylediği takdirde çözülecek sorunların bile asla çözülemeyeceğini söyledim hep. Açık açık da sordum ama o hep reddetti. Bu olayı öğrenmem ise eşimin o kadınla tekrar iletişime geçmek istemesi ile oldu. Yani bir gece ben yanında uyurken kadına tekrar yazmış, o geceden bahsetmişler tekrar görüşelim vs. gibi şeyler konuşulmuş. Ertesi gün ise kadının yakınlarından biri tarafından bu konuşmaların ekran görüntüleri tek tek bana atıldı.
Böylelikle bir defaya mahsus olmayan bir ihaneti öğrenmiş oldum. Eşim bir süre evden uzaklaştı, çünkü hem ben istemedim hem de kadının ailesi tarafından yoğun tehtide maruz kalıp korkudan bir süre ortada görünmedi. Bu olaydan kısa bir süre önce ise babamı kaybetmiştim. Ancak bu kayıbı hiç bir zaman işimi eşimi hayatımı etkileyecek kadar merkeze koymadım. Ki kendisi eceli ile vefat etti, Allah verdi Allah aldı deyip hep teselli buldum.
Yakın zaman sonra bu olaylar yaşanınca anneme çevreme hiç anlatmadım çünkü kendisi hala babamın kaybından sonra şoktaydı daha fazla üzmek istemedim. Bir kaç yakın arkadaşım haricinde kimse bilmez.
O dönemde bana daha gençsin bir kez yapan hep yapar çekme boşan diyen de oldu, ailemle aramın olmadığını bilip artıları ve eksileri ile değerlendir, yapmayan erkek yok ona göre bir karar ver diyen de oldu.
O dönem ailemin asla bana destek olmayacağını bildiğim ve kaybımdan dolayı ölüm, yalnızlık korkularımın depreştiği bir dönem olduğu için ayrılamadım. Biraz da konfor alanımdan çıkmak istememdim. Eşim iyidir, merhametlidir, yardımseverdir, beni kısıtlamaz, güven duyar. Aslında herkeste olması gereken temel özellikleri taşır.
Üzerinden belli zaman geçmiş olmasına rağmen bu olayı atlatamadım. Çünkü bizim aramızdan son bir kaç yıldır gelişen cinsel problemlerde mevcuttu. Bana bin bir bahane sunan adamın kadına yazdıkalrını gördüğümde şok olmuştum. Atlatamama sebebim sanırım ona çok başka biri gibi konuşup benim hiç duymadığım şeyler söylemesiydi. Kendimi nasıl hissettiğimi tarif edemiyorum ancak, eli yüzü düzgün biriyim, arzulanmak istenmek beğenilmek gibi duygular ve değersizlik duygusu arasında gidip geliyorum. Terapiste gitmek istedim ancak kafama yatan birini bulamayıp bıraktım. Doktora da gittim yüksek anksiyete ve kargı bozukluğu gibi teşhislerde bulundu.
Bu konuyu neden açtım bilmiyorum ama içimdeki negatif duyguları yenemiyorum. Ben varken başka birinin beğenilmesi, istenmesi sanırım farkında olduğumdan çok daha kırdı beni ve içimdekileri. Çok karışık anlatmış olabilirim ama dertleşmek istedim.
Peki korkularım normal mi? Korkularım alışkanlıklarımdan mı kaynaklı, neden cesaret konusunda adım atmaktan hâlâ korkuyorum. Evet konuştum kararımı bildirdim, büyğk bir adım ama neden hala yeterince cesur hissetmiyorum. Korkularımı yönetmekte zorlanıyorum sadece birazBoşanma kararı almana çok sevindim. İnan ki o kadar rahatlayacak, o kadar hafifleyeceksin ki.
Yüzüne gözüne renk gelecek, güzelleşeceksin.
Bi buçuk yıldır bu sancılarla yaşadığın için yas sürecin çok daha kısa sürecek, çok daha çabuk toparlayacaksın.
Çünkü biz kadınlar evlilik içinde o bitişin hüznünü, yası zaten yaşıyoruz derin bi şekilde.
Sadece yeni hayatına uyum sağlamakta zorlanabilirsin ama sonra o kadar büyük bi huzur hissedeceksin ki.
Sakın seni ikna etmesine izin verme ve kararından dönme.
Bundan sonraki hayatın mis gibi olsun.
Bi kadının kendine yapabileceği en büyük iyilik ne diye sorsan, kendisine yeni bi hayat hediye etmek derim.
Hayatının baharında kendini böyle harcama. Ait olmadığın bahçede çiçek açamazsın. Açmadan solmuşsun. Kendine yazık etmeHerkese merhaba,
Burayı devamlı uzaktan takip ederim. Yazmak bugüne kısmetmiş. Yazmamın sebebi ise bir süredir burada fazlaca gözüme çarpan aldatma konuları.
Geçtiğimiz yıl bende aldatıldım. Özet geçmem gerekirse 10 yıllık evliyim. Özelde çalışıyorum ve 33 yaşındayım. Eşimle herkes kadar ve herkes gibi zaman zaman sorun yaşardık. Bunlar bazen uzar bazen de karşılıklı çabalarla çözülür giderdi. Kendisi işi sebebi ile yılın belirli dönemlerinde seyahat eder. Şimdiye dek bir sorun yaşamamıştık. Ta ki geçen seneye kadar.
Katıldığı bir iş seyahatinde beni aldatmış ancak benim bundan yaklaşık 1,5 yıl sonra haberim oldu. Şöyle ki sanıyorum o dönemlere denk gelen zamanlarda benim huzursuz olmam sebebi ile bu şekilde konuşmalar geçmişti. Ben bana her zaman dürüst olmasını, yalan söylediği takdirde çözülecek sorunların bile asla çözülemeyeceğini söyledim hep. Açık açık da sordum ama o hep reddetti. Bu olayı öğrenmem ise eşimin o kadınla tekrar iletişime geçmek istemesi ile oldu. Yani bir gece ben yanında uyurken kadına tekrar yazmış, o geceden bahsetmişler tekrar görüşelim vs. gibi şeyler konuşulmuş. Ertesi gün ise kadının yakınlarından biri tarafından bu konuşmaların ekran görüntüleri tek tek bana atıldı.
Böylelikle bir defaya mahsus olmayan bir ihaneti öğrenmiş oldum. Eşim bir süre evden uzaklaştı, çünkü hem ben istemedim hem de kadının ailesi tarafından yoğun tehtide maruz kalıp korkudan bir süre ortada görünmedi. Bu olaydan kısa bir süre önce ise babamı kaybetmiştim. Ancak bu kayıbı hiç bir zaman işimi eşimi hayatımı etkileyecek kadar merkeze koymadım. Ki kendisi eceli ile vefat etti, Allah verdi Allah aldı deyip hep teselli buldum.
Yakın zaman sonra bu olaylar yaşanınca anneme çevreme hiç anlatmadım çünkü kendisi hala babamın kaybından sonra şoktaydı daha fazla üzmek istemedim. Bir kaç yakın arkadaşım haricinde kimse bilmez.
O dönemde bana daha gençsin bir kez yapan hep yapar çekme boşan diyen de oldu, ailemle aramın olmadığını bilip artıları ve eksileri ile değerlendir, yapmayan erkek yok ona göre bir karar ver diyen de oldu.
O dönem ailemin asla bana destek olmayacağını bildiğim ve kaybımdan dolayı ölüm, yalnızlık korkularımın depreştiği bir dönem olduğu için ayrılamadım. Biraz da konfor alanımdan çıkmak istememdim. Eşim iyidir, merhametlidir, yardımseverdir, beni kısıtlamaz, güven duyar. Aslında herkeste olması gereken temel özellikleri taşır.
Üzerinden belli zaman geçmiş olmasına rağmen bu olayı atlatamadım. Çünkü bizim aramızdan son bir kaç yıldır gelişen cinsel problemlerde mevcuttu. Bana bin bir bahane sunan adamın kadına yazdıkalrını gördüğümde şok olmuştum. Atlatamama sebebim sanırım ona çok başka biri gibi konuşup benim hiç duymadığım şeyler söylemesiydi. Kendimi nasıl hissettiğimi tarif edemiyorum ancak, eli yüzü düzgün biriyim, arzulanmak istenmek beğenilmek gibi duygular ve değersizlik duygusu arasında gidip geliyorum. Terapiste gitmek istedim ancak kafama yatan birini bulamayıp bıraktım. Doktora da gittim yüksek anksiyete ve kargı bozukluğu gibi teşhislerde bulundu.
Bu konuyu neden açtım bilmiyorum ama içimdeki negatif duyguları yenemiyorum. Ben varken başka birinin beğenilmesi, istenmesi sanırım farkında olduğumdan çok daha kırdı beni ve içimdekileri. Çok karışık anlatmış olabilirim ama dertleşmek istedim.
Sevindim sizin adınızaHerkese tekrar merhaba,
Son durum güncellemesi yapmak için geldim. Tüm bu konuları bir gün eşimle çok sakin ve ciddi şekilde konuşup boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi tabi ki kabul etmedi. Zaman istedi düzelteceğini söyledi. Ben kabul etmedim sadece bize yakışan şekilde bu işi bitirmek istediğimi söyledim. Ek olarak da kendisinin alacağı tavra göre benim de tepkilerimin şekilleneceğini, benim her ihtimale hazır olduğumu ekledim.
Kendisi hala inkar aşamasında. Normal bir şekilde konuşmaya çalışıyor benimle. Yatakları ayırdık. Doktora gitmiş cinsellikle ilgili sorunlar için. İlaç vs almış.
Ben fikrimde sabitim. Önümüzdeki hafta avukat ile görüşeceğim nasıl ilerleyeceğim konusunda.
Affetme. İyi özellikleri falan boşver gerçekten iyi birisi hayatındaki karısını memnun edemeyip başkasına gül bahçeleri sunuyorsa ne merhametlidir ne iyi.Herkese merhaba,
Hayır değil. Merhametli adam yanında karısı uyurken başka kadına duygusal mesajlar yazmaz, yazamaz.Eşim iyidir, merhametlidir,
10 yıllık bir alışkanlık var..Peki korkularım normal mi? Korkularım alışkanlıklarımdan mı kaynaklı, neden cesaret konusunda adım atmaktan hâlâ korkuyorum. Evet konuştum kararımı bildirdim, büyğk bir adım ama neden hala yeterince cesur hissetmiyorum. Korkularımı yönetmekte zorlanıyorum sadece biraz
Valla boşan geç baksana konfor alanı derken sağlığından olmuşsun. Gayet beğenilecek kadınsındır eşin şe.re.fsiz. boşan bı kendine gel çok güzel birey de olursun aşk da yasars8n ćekme değmez inan. Kendine acı yaniHerkese merhaba,
Boşan evden gitsin..kesinlikle geri adım atmaHerkese tekrar merhaba,
Son durum güncellemesi yapmak için geldim. Tüm bu konuları bir gün eşimle çok sakin ve ciddi şekilde konuşup boşanmak istediğimi söyledim. Kendisi tabi ki kabul etmedi. Zaman istedi düzelteceğini söyledi. Ben kabul etmedim sadece bize yakışan şekilde bu işi bitirmek istediğimi söyledim. Ek olarak da kendisinin alacağı tavra göre benim de tepkilerimin şekilleneceğini, benim her ihtimale hazır olduğumu ekledim.
Kendisi hala inkar aşamasında. Normal bir şekilde konuşmaya çalışıyor benimle. Yatakları ayırdık. Doktora gitmiş cinsellikle ilgili sorunlar için. İlaç vs almış.
Ben fikrimde sabitim. Önümüzdeki hafta avukat ile görüşeceğim nasıl ilerleyeceğim konusunda.
Tam olarak bunlar yüzünden korku ve şüphe hissediyorum, çok doğru bahsetmişsiniz. Ama onunla beraber bir hayata başlarken de neler yaşayacağımı bilmiyordum, iyi şeyler olduğu kadar kötü şeyler de yaşandı. Bir noktada gerekli tüm cesaretimi de toplayacağıma inanıyorum.10 yıllık bir alışkanlık var..
Elbette normal ..
Rutininizi terkediyorsunuz ve yeni hayatta ne olacak ,sizi neler bekliyor bilmiyorsunuz ..
İnsanlar rutin dışına çıkmaktan korkarlarmis
Korkmaniz normal, bence terapiye gidin biran evvel destek alin ,her destek sonrası çok daha rahatlayacaksinizdir
Deliller zaman aşımına uğruyormuş sanırım, ilk 6 ay içerisinde açılmayan zina davaları geçersiz olabiliyormuş. Önümüzdeki hafta bir avukatla görüşeceğim. Sonrasında yasal haklarım ve neler yapabileceğim de benim için daha net olacak. Bir de aslına evlilik içerisinde alınan şuan borcu devam eden bir evimiz var, aslında geleceğe dair daha güvende hissedebilmem için onun bende kalmasını istiyorum. Gerekirse borcuyla da devrabilir miyim onu da öğreneceğim.Affetme. İyi özellikleri falan boşver gerçekten iyi birisi hayatındaki karısını memnun edemeyip başkasına gül bahçeleri sunuyorsa ne merhametlidir ne iyi.
Zaten delilin var tazminat da alırsın. Ailenin yanında olmasına gerek yok.
Evet ben bir yıldan fazladır zaten bunu içimde yaşadım, üzüldüm, ağladım, sinirlendim. Ama bitirdim. zamana yayarak oldu bunlar. Kendimi suçladım, güzelliğimden bazı özelliklerimden şüphe ettim, kendime aynada bakamaz oldum. Sonra karara döktüm. Kendisine de söyledim ben senden ayrılmaya o gün karar verdim ancak bunu şimdi uyguluyorum, bir anlık karar gibi düşünme çünkü artık birşey hissetmiyorum ve konuşabiliyorum diye.Boşanma kararı almana çok sevindim. İnan ki o kadar rahatlayacak, o kadar hafifleyeceksin ki.
Yüzüne gözüne renk gelecek, güzelleşeceksin.
Bi buçuk yıldır bu sancılarla yaşadığın için yas sürecin çok daha kısa sürecek, çok daha çabuk toparlayacaksın.
Çünkü biz kadınlar evlilik içinde o bitişin hüznünü, yası zaten yaşıyoruz derin bi şekilde.
Sadece yeni hayatına uyum sağlamakta zorlanabilirsin ama sonra o kadar büyük bi huzur hissedeceksin ki.
Sakın seni ikna etmesine izin verme ve kararından dönme.
Bundan sonraki hayatın mis gibi olsun.
Bi kadının kendine yapabileceği en büyük iyilik ne diye sorsan, kendisine yeni bi hayat hediye etmek derim.
Peki korkularım normal mi? Korkularım alışkanlıklarımdan mı kaynaklı, neden cesaret konusunda adım atmaktan hâlâ korkuyorum. Evet konuştum kararımı bildirdim, büyğk bir adım ama neden hala yeterince cesur hissetmiyorum. Korkularımı yönetmekte zorlanıyorum sadece biraz