Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayy kızlar kaç gündür giremiodum bide ne görim nie kitlendi bizim konu yaa yeniden mi konu açacagız acaba hiç açlımayacak mı?

bu arada benim moralim çok bozuk bugün ebrarın kulağının arkasında nohut kadar bi şişlik fark ettim yarın dr. gidicez dr. u aradım ateş vs. bişi yoksa çok önemli deildir ama genede görmem gerek dedi ayy yarın nasıl olacak bilmiom içim içimi yiyo inş.. önemli bişi çıkmaz ne olur dua edin kızlar....

saol canm ama önemli deilmiş her bebekte olabilirmiş bogaz enfeksiyonundan kaynaklanıomuş biz biraz telaşlandık ama allahtan boşa çıktı :)

bana nivea ve dove dan mail geldi dove bir kaç ürün tavsiye etmiş nivea ise numune yollama işimiz bitti dedi tamda bana denk geldi

dün veet den iki tane agda bantı gelmiş. bugunde mng kargodan mj geldi kargonuz bugun gelicek diye acaba nerden gelio?

kızlar bugun niveadan aradılar gecenlerde ben sitem dolu bir mj yazmıstımda işte yıllardır nivea kullanan bir müşteriniz olarak hayal kırıklıgına ugradım gibi...6 ocakdan itibaren numune gönderimini drdrmuşlar yani 6 ocakdan sonra isteyen kimseye göndermmişler..bende ocagın 23 nde bi arkadasıma geldi dedim kadında onalr ocak 6 dan önce istemişler mhtemeşen dedi. ellerinde kalamıs nmune malm kriz faln dedi neyhse öle işte..
bana babysatr 2 tane deneme bezi göndermiş
popolinden geldi
sebamedden de geldi.. valla dermokil kargo ücretini öderseniz demiş amam kargo ne kadar ttar ayrıca içindekiler okadar değermi yani kllanan ve memnun kalan varsa maile cvp vercemde..

calgonıtın sıtesıne gırıp ıletısımden numune ıstıyorum dıye maıl attım 2 gun sonra kucuk bır parlatıcı tuz 3 adet tblet gelmıs bılgınız olsun

arkadaşlar ben birşeyi merak ettim bu dermokilde felan numune isteyince kargo ücretini ödeemeyi kabul etmek gerkiyo acaba ödeyen var mı varsa ne kadar ödediniz ya da gönderilen ürünler kargo ücretini vermeye değiyormu. şimdi o kadar kargo ücreti veririm tek kullanımlık bişey gönderirler çok sinir bozucu olurda :) :):)::kaydirigubbakcemile3

X