Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hoşgeldin canım adın sude dimi hoşgeldin aramıza çok sevecen kız aramızı bak gör ayrılamıcaksın kocan dicek ne kadar başında oturuyon bilgisyarın diiiiiicek :)

nazo kız ürünlerinizi almak istiyorum ama önce cildime uygunmu onu denemek istiyorum bazı kremlerinizi kullanıyorum cildim çok hassas olduğu için denemeden kullanamıyorum o yüzden numunelerinizden talep ediyorum de kız aha kopyala yapıştr emailine gönder cvp verirlemerAK etme ay versinler ya beni utandırmasınlar arkadaşıma

sudeciğim 6 aylık bide elifsu kızım var oda 2,5 yaşında resimdekide senin bebişinmi çok tatlı allah bağışlasın

çok sagol canım allah bağışlasın.evet teyzesi ilk yoğurt yerken çekmiştim onu ertuğ uyandı sonra yine gelirim 1 2 gibi gece buralarda olurum öptüm şimdilik

kızlar hıpp den nasıl numune istedınız uye olmaya calısıyırumm ama posta kodu kısmı hata veriyor yabancı siteden istediniz dimi

Banada hero baby ve nivea yolladı. Bebelac yollayacağını söyledi bakalım ben antalyadayım gelirlerse bulamazlar bende gelmedi diye tekrar mail atarım artık. Bu arada nasıl yiyor bebekleriniz yaa ben Linaya ufak ufak tattırmaya başladım ama hiç sevmiyor, yüzünü buruşturup ağlıyor süt verince susuyor.

ya bebelac olayını anlatın ben bulamadım nerden isteyeceğimi orda verilen adrese mi mesaj atacağım???
tuğba bi de şöyle bi taktik olabilir.valla çok fakiriz kocam işsiz 3 çocuk var aç ben onlara koşturmkatan dertlern kırıştım uykusuluktan gözaltı torbalarım şiştii ne olur hayrına 2-3 paket numune yollayıverin.internete mi nerden giryom?temizliğe gittiğim bayanın evinden:))niveada yer:)))

ya bebelac olayını anlatın ben bulamadım nerden isteyeceğimi orda verilen adrese mi mesaj atacağım???
tuğba bi de şöyle bi taktik olabilir.valla çok fakiriz kocam işsiz 3 çocuk var aç ben onlara koşturmkatan dertlern kırıştım uykusuluktan gözaltı torbalarım şiştii ne olur hayrına 2-3 paket numune yollayıverin.internete mi nerden giryom?temizliğe gittiğim bayanın evinden:))niveada yer:)))

ayy alemsin ceydacımmm..güldürdün beni valla..sen çok yaşa emii:)))

ay ceyda allahda seni güldürsün ay karnım ağrıdı ya erayada okudum koptuk valla ay çok yaşa emi ay karnım ay

kızlar onceki sayfaları okumadım ama size tavsiyem bide hipp e mail atın koca bi tutuyla gonderıyorlar ustelık numune deil orjınal paketlerden

X