Doğuma Hazırlık Numuneler hakkında..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben zaten üyeymişim yaa kafa kalmadı üye olmak için uğraşıp duruyom neyseki girdim siteye bütün soruları cevapladım 2 tane yalnışım oldu inşallah 1 yalnış 3 doğruyu götürmez yoksa gelmez hediye falan

Son düzenleyen: Moderatör:
tuğba bende katıldım sma yarışmasına 10 gün içinde geliyomuş bak bu yazı vardı

Kurye sistemiyle adrese teslim gönderildiği için, hediyelerin adreslere ulaşması 10 gün sürebilmektedir. Bu süre içinde hediyeleri ulaşmayan üyelerimizin,bize ulaşın formundan iletişim kurmalarını rica ederiz.

GELMEZSE CNM DÖVMEYE GİDERİSSSS

Son düzenleme:
nimetcim bende hepsini yaptım 2 yanlışım oldu o kasdar sorudan kesin ikizinkide aynısorudur he zordu onlar ama ya ne bilek biz yeni büyütüpögreniyoz daha dimi gııı.öznurcum bende gördüm o yazıyıda ne zaman başlandı gönderilmeye yada şu zaman son tarih şu tarihe kadar elinize ulaşmazsa rtibata geçin dememiş eee nerden bilcez biz ben yapalı 10 gün rahat olmuştr ya soruyu aman sizin birinize geline anlarız tarihi dimi öznurcum

smakuryeyle gonderıyor tugba bu sefer herkeze onluk gonderöısler canım banada onluk gelmısdı eger kazananların lıtesındeysen cabuk gelır bana bıac gun sonra gelmısdı

kazanmışım sma dan ama kaç gün oldu ya ben şimdi gelmedi diye amail.atayımmı tarih yazıyomu çiçek ya şu son tarih diye ben baktım göremedim gelmezse ya ay ne gelcek acaba

tuğbacım biraz geç gönderim yapıyıolar gelir ama endişenlenme mutlaka sanırım yolda takılıyor :)

sabah popolinden gelen kızla uyandım :) numuneleri getirmiş bilgi de verdi ay sevindim ayol :)
şu sma ya ben de bi bakıyım bari

a.s.he he milupadan numunelerim geldi anam bune en cimri milupaymış 3 tane tek kulanımlık muhallebi 1de meyve suyu
ofyaaaa yine aynı kargocu getirdi ay utanıyorum yaa hergün telefon etmek zorunda kalıyolar adam isyan etcek benim adresi görünce :roflol::1rolleyes:sırnaşık şeydelikafadulden

az önce kapı çaldı kargo geldi.baby star 2 tane bez yollamış

bu arada kızlar mng kargoda yardım kampanyası var.kullanmadığınız naylon poşet yada gelen kargoların poşetlerini geri istiyorlar.okul yaptırılacakmış.şubelerine bırakılabilirmiş.

ben kargocularada söylüyorum valla akrabınız varsa bebeklli filan email atın numune isteyin diye nasıl seviniolar çok sagolbala ya diyolar dua ediyolar söyleyin kız sizde aman bebelac dan geldi 3 tane tek kullanımlık mama bide hep aldığım mamalar degişikgönderseydin bari ya ıslak m.önlük bide içinde pek bilgi olmayan kitapcık herobaby kadar kimse olamadı anam valla .nimet milupanın kitapçığında çok güzel yemek tarifleri var canım ben yapıyorum ama milupanın mamasıyla degil herobaby yada bebelac alıyorum valla

sağol nihancım bana söylemediler sen söylemen haberim olmıcak şimdi gelen poşete bi baktım orda yazıyo ay üzüldümyaa bundan öncekileri hep atmıştım artık toplıyayım teşekkürler

nihancım şimdi geldi mng ama hiç öyle bişe demedi ben poşeti okuyunca farkettim ayı deseydi verirdim ya bi faydamız olurdu ben nasıl şubesine bırakayımki bebegim var benim ya havalar soğuk nasıl çıkayım çıkasam hasta olursa ya allah korusun yani ben yardım edemiyorum mazeretim var

evet tuğbacım okudum çok hoşuma gittiler hatta bugün bebelacda yazan tariften yaptım bende hero bayb ve bebelac kullanıyorum:1rolleyes:

neyse koymuştum kenara bi ara dışarı çıktığımda bakayım belki marketlerin birinde yada biyerde gözeme çarpar kutusu

hihoyyytpo po popolin popolin poriya - po po popolin popolin poriyaaaaaa hihoyyyt

az önce popolinden çok efendi kibar bir bey geldi.numuneleri bırakıp kısaca anlattı.çok kaliteli bir firma olduğuna inandım bile.hem firmaya hemde elemanlarına çookk teşekkür ediyorum...ürünleride çok hoş görünüyor...eğer bebeğimde severse bundan sonra popolin kullanacağım bennnn...

NİMETCİM sana m.suyu göndermişler bana gelen pakette yoktu mesela cnm milupa

kızlar banada adam sölemedi poşet üstünde okudum.daha önceden bilsem öncekileri de atmazdım.neyse koycam kenara evde de kullanılmayan poşetlerle bırakıcam bi ara şubesine

X