nub teorisiiii

4 kilo aldımm yanlrdan illa kilo alırsın ama erk olunca alttan büyüyo sivri derken
Hayır tam aksi erkek olunca yukarda oluyo mideye daha yakın kız bebek altta oluyo ve erkek Rizeli arkadaşında dediği gibi top gibi önde duruyor benim göbeğime bak orantılı duruyo kız bebek göbeği gibi ben göbeği çıkan kime cinsiyeti söylediysem doğru çıktı ama ben daha 18+2 haftadayım göbeğin tam şekil alması için erken olabilir :) ama göbüşüm sivri değil bundan eminim :KK70:

Aa benimde göbegim böYle cogu kisi diyo icimizden erkek geciyo ama bende kizim olacagini hissediyorum. 4 aylik olduk daha 11 gunumuz var randevuya bakalim doktor ne diyecek :)
En son muayenen kaçıncı haftanda yapıldı canım doktor hiç bi tahminde bulunmadı mı :) bana 15 ve 17 haftada erkek dediler ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bebeğim erkek öyle hissediyorum diye herkese söyledim yani hep erkek olacak nerdeyse eminim diyodum ama doktor erkek dedikten sonra hep acaba kız mı diyorum garip bir durum :KK70:

Hayır tam aksi erkek olunca yukarda oluyo mideye daha yakın kız bebek altta oluyo ve erkek Rizeli arkadaşında dediği gibi top gibi önde duruyor benim göbeğime bak orantılı duruyo kız bebek göbeği gibi ben göbeği çıkan kime cinsiyeti söylediysem doğru çıktı ama ben daha 18+2 haftadayım göbeğin tam şekil alması için erken olabilir :) ama göbüşüm sivri değil bundan eminim :KK70:
valla canım bilmyrm ki benm cinsiyet kesin ve göbeğim alttan büyüyo ay geçtikçe sivrilcek gibi ..
belli olunca söle kız merk ettim

valla canım bilmyrm ki benm cinsiyet kesin ve göbeğim alttan büyüyo ay geçtikçe sivrilcek gibi ..
belli olunca söle kız merk ettim
Şimdi bu hafta salı yada çarşamba günü muayeneye gitcem doktorum ayrıntılı ultrason ister muhtemelen çünkü 20 haftanın içinde olcam önümüzdeki hafta bi sonraki haftada ayrıntılı ultrasonda bakılır o zaman erkek derse ikna olcam :KK70: bu arada ayrıntılı ultrason ücreti hakkında bilgin var mı ortalama 200 tl diyolar ama devlet mi özel mi 200 bunu bilmiyorum

En son muayenen kaçıncı haftanda yapıldı canım doktor hiç bi tahminde bulunmadı mı :) bana 15 ve 17 haftada erkek dediler ben hamile olduğumu ilk öğrendiğimde bebeğim erkek öyle hissediyorum diye herkese söyledim yani hep erkek olacak nerdeyse eminim diyodum ama doktor erkek dedikten sonra hep acaba kız mı diyorum garip bir durum :KK70:
Benimki söylemedi yurtdisindayim 16. haftadan önce söylemiyor burda doktorlar kolay kolay. 13. haftasindaydi gittigimizde tahminde bile bulunmadi hic bakmadi. Merakla bekliyorum ayin 28 inde randevu var 17+4 falan olucak insallah gösterir ama ben kiz diye tahmin ediyorum bilmiyorum farketmez tabiki rabbimden hayirlisi

Tabi ki farketmez benim için de öyle sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti mühim değil umarım pozisyonu uygun olur da görürsünüz Allah kalbine göre verir inşallah :)

Tabi ki farketmez benim için de öyle sağlıklı sıhhatli olsun da cinsiyeti mühim değil umarım pozisyonu uygun olur da görürsünüz Allah kalbine göre verir inşallah :)
Amin canim sagol :) bakalim cikolata yicem ultrasona girmeden 5 dakika once falan bide kolada bebegi hareketlendiriyomus icme diyorlar ama bi doktordan dinledigim kadariyla kafein bebege zarar vermiyomus yani fazla olmazsa ama arastiricam birkac yudum zarar vermez sanirim

Şimdi bu hafta salı yada çarşamba günü muayeneye gitcem doktorum ayrıntılı ultrason ister muhtemelen çünkü 20 haftanın içinde olcam önümüzdeki hafta bi sonraki haftada ayrıntılı ultrasonda bakılır o zaman erkek derse ikna olcam :KK70: bu arada ayrıntılı ultrason ücreti hakkında bilgin var mı ortalama 200 tl diyolar ama devlet mi özel mi 200 bunu bilmiyorum
canm devlet yapmıyor hatta her özel hastanede yapmıyo bazı yerlerde oluyor 500 tl ya kadar çıkıyormuş fiyatları araştırman gerek biraz

canm devlet yapmıyor hatta her özel hastanede yapmıyo bazı yerlerde oluyor 500 tl ya kadar çıkıyormuş fiyatları araştırman gerek biraz
Antalya'da devlete bağlı bi kadın doğum hastanesi var orada yapıyolarmış hatta bugün aradım sordum cihazları varmış ama ücret bilgisi telefonda vermiyolarmış yani devlette var

Banada yorum yaparmisiiniz

Eklentiler

• IMG-20161114-WA0001.jpeg
    IMG-20161114-WA0001.jpeg
    22,4 KB · Görüntüleme: 37
Normalde bu cuma dr kontrolümama dayanmadım başka dr gittim oda erkek dedi içime doğanda erkekti bakalım ikinci oğluşum olcak inş:)
Benimde ikinci hamileligim.. Bi oglusum var bunu daha bilmyiorum ama banada yine oglum olacak gibi geliyor hayirlisi olsun canm :)

Gecen randevuda doktor sagolsun bakmadi bile ultrasona koymadi bende daha dün gittim ancak ortada pipi gorunuyo ona ragmen %51 erkek dedi nette bakiyorum resim video ayni hep erkek derim bende yani kafami karistirdi halbuki bacaklari acti popoyu dayadi ekrana uc kez gösterdi kiz olsa ortasi bos olurdu duz olurdu dedi 20 aralikta yine randevu var bakalim biseyler bakmam lazim artik aliveris yapmak istiyorum ama eminde olamiyorum. Poposu o gorunen bacaklar acik duruyo sag orta taraf oluyo orda cikinti var baya :) diger kizlarda anlarsa yorum bekliyorum
IMG_9848.JPG

Gecen randevuda doktor sagolsun bakmadi bile ultrasona koymadi bende daha dün gittim ancak ortada pipi gorunuyo ona ragmen %51 erkek dedi nette bakiyorum resim video ayni hep erkek derim bende yani kafami karistirdi halbuki bacaklari acti popoyu dayadi ekrana uc kez gösterdi kiz olsa ortasi bos olurdu duz olurdu dedi 20 aralikta yine randevu var bakalim biseyler bakmam lazim artik aliveris yapmak istiyorum ama eminde olamiyorum. Poposu o gorunen bacaklar acik duruyo sag orta taraf oluyo orda cikinti var baya :) diger kizlarda anlarsa yorum bekliyorum Eki Görüntüle 1922001
Bencede canm baya cikinti var aslinda.. Benimde bi oglum oldugundan az cok tecrübem var.. Kac tane pipili ultrason resmi var elimde :))
Seninkide buyuk ihtimal erkekdir..

X