Ben erkeğe benzettim kuzumMerhaba 12+1 yorumlayabilir mısınız
Erkek diyorum kuzmİlki vajinal muayene 6 +4
Diğeri karindan muayane 10 +1
vajinal mi karından mı canım
Karından mı vajinal mi cnmKızlar banada tahmin yaparmisiniz 8inci hafta fotoları
Ben de merak ettimm. Zahmet olmazsa bakabilirmisinizzzKızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
Karından canım yarın 13+2dra gidicemKarından mı vajinal mi cnm
Karından canım ama ikizlik şüphesi var sence ikiz de olabilir mi yoksa birisi yolk kesesimi doktorum net birşey söylemedivajinal mi karından mı canım
Bu arada karından canim 6 haftalikBen de merak ettimm. Zahmet olmazsa bakabilirmisinizzz
Kizzzz 33 hafta 6 gün yazıyo bundaBen de merak ettimm. Zahmet olmazsa bakabilirmisinizzz
Kiz diyorum canım ramziye göre :)Karından canım yarın 13+2dra gidicem
Canım plasentanın parlak tarafı assa doğru duruyor asla anlamadım bebegn konumuna göre plasentanın sola daha yakın oldgnu düşünürsek erkek dye tahmin yuruteblrm canim.Karından canım ama ikizlik şüphesi var sence ikiz de olabilir mi yoksa birisi yolk kesesimi doktorum net birşey söylemedi
Ya da benim gördüğüm o koca boşluk tıbbi Bi sorunu ifade edioda olablr küçük olankeseye göre yorumumu yapıyım benBen de merak ettimm. Zahmet olmazsa bakabilirmisinizzz
Erkek diyecem inş yanilmam :))Ben de merak ettimm. Zahmet olmazsa bakabilirmisinizzz
Cidden ikiz mi dersin ama tek kalp atışı vardı doktor da pek emin olamadı yolk kesesi olabilir dedi bende hayatımda ilk gördüğüm ultrason görüntüsü olduğu için hiç bi bilgim yok günlerdir deliricem yaniCanım plasentanın parlak tarafı assa doğru duruyor asla anlamadım bebegn konumuna göre plasentanın sola daha yakın oldgnu düşünürsek erkek dye tahmin yuruteblrm canim.
Bu arada ikiz gibi evet gerçekten :)
Betahcg varsa ordan tahmin yuruteblrm kuzum dur tekrar inceleyeyim Bn ultrason unuCidden ikiz mi dersin ama tek kalp atışı vardı doktor da pek emin olamadı yolk kesesi olabilir dedi bende hayatımda ilk gördüğüm ultrason görüntüsü olduğu için hiç bi bilgim yok günlerdir deliricem yanihormonlarım zaten tavan tek gebelikte böyle olmuyor mu özelden daha netlerini atsam sana bakabilirmisin
Cidden ikiz mi dersin ama tek kalp atışı vardı doktor da pek emin olamadı yolk kesesi olabilir dedi bende hayatımda ilk gördüğüm ultrason görüntüsü olduğu için hiç bi bilgim yok günlerdir deliricem yanihormonlarım zaten tavan tek gebelikte böyle olmuyor mu özelden daha netlerini atsam sana bakabilirmisin
Hadi bakalım inşallah önce sağlıklı hayırlı evlat iki oğlum var bu sürpriz yumurta Rabbimin hediyesi gönül kız istiyor tabiKiz diyorum canım ramziye göre :)
Bak buna benzioCidden ikiz mi dersin ama tek kalp atışı vardı doktor da pek emin olamadı yolk kesesi olabilir dedi bende hayatımda ilk gördüğüm ultrason görüntüsü olduğu için hiç bi bilgim yok günlerdir deliricem yanihormonlarım zaten tavan tek gebelikte böyle olmuyor mu özelden daha netlerini atsam sana bakabilirmisin
Yaaa İnş kızdrr o zaman :))))Hadi bakalım inşallah önce sağlıklı hayırlı evlat iki oğlum var bu sürpriz yumurta Rabbimin hediyesi gönül kız istiyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?