Nub ramzi tahmin edeyim kızlar

Ay kızceler hepinize yorum yaptım bana muhakkak dönün bilgilerim ışığında verdiğim cevaplardan çoğu yanlış çıkarsa ben buna devam etmeyeyim nolursunuz ':)

Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
Ben de merak ettimm. Zahmet olmazsa bakabilirmisinizzz

Eklentiler

• 16750965425985523915816154550043.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 63
  • 16750965882783047493327693009620.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 58
Karından canım ama ikizlik şüphesi var sence ikiz de olabilir mi yoksa birisi yolk kesesimi doktorum net birşey söylemedi
Canım plasentanın parlak tarafı assa doğru duruyor asla anlamadım bebegn konumuna göre plasentanın sola daha yakın oldgnu düşünürsek erkek dye tahmin yuruteblrm canim.
Bu arada ikiz gibi evet gerçekten :)

Canım plasentanın parlak tarafı assa doğru duruyor asla anlamadım bebegn konumuna göre plasentanın sola daha yakın oldgnu düşünürsek erkek dye tahmin yuruteblrm canim.
Bu arada ikiz gibi evet gerçekten :)
Cidden ikiz mi dersin ama tek kalp atışı vardı doktor da pek emin olamadı yolk kesesi olabilir dedi bende hayatımda ilk gördüğüm ultrason görüntüsü olduğu için hiç bi bilgim yok günlerdir deliricem yanihormonlarım zaten tavan tek gebelikte böyle olmuyor mu özelden daha netlerini atsam sana bakabilirmisin

Betahcg varsa ordan tahmin yuruteblrm kuzum dur tekrar inceleyeyim Bn ultrason unu

Eklentiler

• images.jpeg
    10,5 KB · Görüntüleme: 57
Bak buna benzio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…