İkisine de erkek diyorum cNim:)Evet karından
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Çok teşekkür ederim canım:)) eşim henüz gebelik bile yokken ikiz oğlanlarimiz olur inşallah diye dua ediyordu ikiz olduğunu öğrendigimde ilk şoku yaşadım ikisi de erkek olursa ikinci şok olur artık benim gönlümde bir kız bir erkek olsa da öncelikle sağlıklı sıhhatli olurlar inşallahİkisine de erkek diyorum cNim:)
İnş doğru tahmin etmisimdirÇok teşekkür ederim canım:)) eşim henüz gebelik bile yokken ikiz oğlanlarimiz olur inşallah diye dua ediyordu ikiz olduğunu öğrendigimde ilk şoku yaşadım ikisi de erkek olursa ikinci şok olur artık benim gönlümde bir kız bir erkek olsa da öncelikle sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah
Ben öyle gordm bakalm belki soldaki kızdir öyle bile olsa Bi kız Bi erkek, 2 erkek ikisi de mis gibi
İki erkek olursa aklımda tek soru evdeki üç adamı ben nasıl doyuracam eşimde çok yemek yer çocuklar da ona benzerse kazanla falan yemek yaparım artıkİnş doğru tahmin etmisimdir
Ben öyle gordm bakalm belki soldaki kızdir öyle bile olsa Bi kız Bi erkek, 2 erkek ikisi de mis gibi
Hahaha sana yardım etsinler öğretirsen sen annesi:))İki erkek olursa aklımda tek soru evdeki üç adamı ben nasıl doyuracam eşimde çok yemek yer çocuklar da ona benzerse kazanla falan yemek yaparım artık
İnşallah bakalım. Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum iyi akşamlar sizeHahaha sana yardım etsinler öğretirsen sen annesi:))
- 13 Aralık 2022
- 78
- 265
- 13
- 33
- 21 Haziran 2022
- 216
- 157
- 33
- 25
Canım banada yorum yapar mısın 6+4 haftalık karından ultrasonIyi aksamlar haberlerinizi bekliyorum :)
Eklentiler
Net grrmiorm cnmBenimki sence ne? 10+2 burda şuan 11+2 olduk haftaya kontrolum var
Benimki gibi her tarafı parlak kesenin plasentayi böyle olunca asla göremiyorum olduğu konuma göre kız gibii sadece ama kesin değilCanım banada yorum yapar mısın 6+4 haftalık karından ultrason
- 21 Haziran 2022
- 216
- 157
- 33
- 25
Sağ tarafta olduğu zaman erkek diye okumuştum ama :) ilk çocuğum olacak zaten erkek kız farketmez de insan merak ediyorBenimki gibi her tarafı parlak kesenin plasentayi böyle olunca asla göremiyorum olduğu konuma göre kız gibii sadece ama kesin değil
- 21 Haziran 2022
- 216
- 157
- 33
- 25
Sonuç tutarsa buraya yazarım mutlakaBenimki gibi her tarafı parlak kesenin plasentayi böyle olunca asla göremiyorum olduğu konuma göre kız gibii sadece ama kesin değil
Merhaba 6hafta olur mu?Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
İlki vajinal muayene 6 +4Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
Diğeri karindan muayane 10 +1
Eklentiler
Sağ tarafta plasenta olursa kız karından ultrasonda. Ben konumuna göre en yakn sagda oldgu için plasenta da sagdaysa diye yorum yaptm canim :) merak ediyorum buraya yaz kuzumSağ tarafta olduğu zaman erkek diye okumuştum ama :) ilk çocuğum olacak zaten erkek kız farketmez de insan merak ediyor