Nub ramzi tahmin edeyim kızlar

İkisine de erkek diyorum cNim:)
Çok teşekkür ederim canım:)) eşim henüz gebelik bile yokken ikiz oğlanlarimiz olur inşallah diye dua ediyordu ikiz olduğunu öğrendigimde ilk şoku yaşadım ikisi de erkek olursa ikinci şok olur artık benim gönlümde bir kız bir erkek olsa da öncelikle sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah

İnş doğru tahmin etmisimdir
Ben öyle gordm bakalm belki soldaki kızdir öyle bile olsa Bi kız Bi erkek, 2 erkek ikisi de mis gibi

İnş doğru tahmin etmisimdir
Ben öyle gordm bakalm belki soldaki kızdir öyle bile olsa Bi kız Bi erkek, 2 erkek ikisi de mis gibi
İki erkek olursa aklımda tek soru evdeki üç adamı ben nasıl doyuracam eşimde çok yemek yer çocuklar da ona benzerse kazanla falan yemek yaparım artık

Benimki sence ne? 10+2 burda şuan 11+2 olduk haftaya kontrolum var

Eklentiler

• D0FE9728-4B9B-4D11-AB84-462AAD259E4A.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 77
Benimki gibi her tarafı parlak kesenin plasentayi böyle olunca asla göremiyorum olduğu konuma göre kız gibii sadece ama kesin değil
Sağ tarafta olduğu zaman erkek diye okumuştum ama :) ilk çocuğum olacak zaten erkek kız farketmez de insan merak ediyor

Merhaba 12+1 yorumlayabilir mısınız

Eklentiler

• IMG_20230127_111419.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
İlki vajinal muayene 6 +4
Diğeri karindan muayane 10 +1

Eklentiler

• InShot_20221214_220731959.jpg
    133,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar banada tahmin yaparmisiniz 8inci hafta fotoları

Eklentiler

• IMG20230130153105.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG20230130153027.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 61
Sağ tarafta olduğu zaman erkek diye okumuştum ama :) ilk çocuğum olacak zaten erkek kız farketmez de insan merak ediyor
Sağ tarafta plasenta olursa kız karından ultrasonda. Ben konumuna göre en yakn sagda oldgu için plasenta da sagdaysa diye yorum yaptm canim :) merak ediyorum buraya yaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…