İkisine de erkek diyorum cNim:)Evet karından
Çok teşekkür ederim canım:)) eşim henüz gebelik bile yokken ikiz oğlanlarimiz olur inşallah diye dua ediyorduİkisine de erkek diyorum cNim:)
İnş doğru tahmin etmisimdirÇok teşekkür ederim canım:)) eşim henüz gebelik bile yokken ikiz oğlanlarimiz olur inşallah diye dua ediyorduikiz olduğunu öğrendigimde ilk şoku yaşadım ikisi de erkek olursa ikinci şok olur artık benim gönlümde bir kız bir erkek olsa da öncelikle sağlıklı sıhhatli olurlar inşallah
İki erkek olursa aklımda tek soru evdeki üç adamı ben nasıl doyuracam eşimde çok yemek yer çocuklar da ona benzerse kazanla falan yemek yaparım artıkİnş doğru tahmin etmisimdir
Ben öyle gordm bakalm belki soldaki kızdir öyle bile olsa Bi kız Bi erkek, 2 erkek ikisi de mis gibi
Hahahaİki erkek olursa aklımda tek soru evdeki üç adamı ben nasıl doyuracam eşimde çok yemek yer çocuklar da ona benzerse kazanla falan yemek yaparım artık
Hahahasana yardım etsinler öğretirsen sen annesi:))
Canım banada yorum yapar mısın 6+4 haftalık karından ultrasonIyi aksamlar haberlerinizi bekliyorum :)
Net grrmiorm cnmBenimki sence ne? 10+2 burda şuan 11+2 olduk haftaya kontrolum var
Benimki gibi her tarafı parlak kesenin plasentayi böyle olunca asla göremiyorumCanım banada yorum yapar mısın 6+4 haftalık karından ultrason
Sağ tarafta olduğu zaman erkek diye okumuştum ama :) ilk çocuğum olacak zaten erkek kız farketmez de insan merak ediyorBenimki gibi her tarafı parlak kesenin plasentayi böyle olunca asla göremiyorumolduğu konuma göre kız gibii sadece ama kesin değil
Sonuç tutarsa buraya yazarım mutlakaBenimki gibi her tarafı parlak kesenin plasentayi böyle olunca asla göremiyorumolduğu konuma göre kız gibii sadece ama kesin değil
Merhaba 6hafta olur muKızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
İlki vajinal muayene 6 +4Kızlar ultrason fotolarınızı atın 6 ve 7.hafta ya da 11. 12. 13. Hafta yorumlayayim. Amacım kesin bilmek değil net bi şey söyleyemem ancak ultrason net olursa daha iyi olur :)
Sağ tarafta plasenta olursa kız karından ultrasonda. Ben konumuna göre en yakn sagda oldgu için plasenta da sagdaysa diye yorum yaptm canim :) merak ediyorum buraya yaz kuzumSağ tarafta olduğu zaman erkek diye okumuştum ama :) ilk çocuğum olacak zaten erkek kız farketmez de insan merak ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?